pentru parintii cu copii de grupa mica...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxy, al meu are 2 ani si 9 luni. El se suie pe wc, si se tine cu amandoua mainile de colac. Se aseaza destul de in spate incat nu trebuie sa-si tina deloc ceva cu mana, ca nu e necesar.
Poate incercati acasa diferite pozitii, panao gasiti pe cea ideala.
Tinandu-se cu amandoua mainile nu are cum sa cada.
SI eu cred ca trebuiesa ai putina incredere in el siva reusi.
Daca te intreaba de ce se uda cu toate ca merge la wc, ii explici si imediat ii arati si cum sa se aseze ca sa nu se mai intample.

Va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La gradinitele de stat nu ii lasa cu olite (nu ii lasa sanepidul). In schimb cu reductoare ar putea sa ii lase. La noi la gradi adusesera parintii vre-o doua reductoare care stateau intr-un colt si daca vre-un copil avea nevoie, putea sa-l puna la wc.
Eu am baieti si i-am invatat de cand am scapat de pampers sa faca "ca baietii". Cred ca e cea mai buna varianta, mai ales ca va veti descurca mai usor si in excursii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna din nou.Aveti dreptate, varianta "ca baietii" pare a fi cea mai buna, chiar daca mai avem de lucrat la trasul la tinta la punct fix nu imprastiat.Azi la gradinita i-au pus scaunel si cica a facut din picioare urcat pe scaunel, si l-am gasit cu aceeasi pereche de pantaloni cu care l-am lasat.Cica a fost chiar de doua ori , asa ca vom continua si acasa, pana la perfectionare, chiar daca pentru mine era mai comod asa, stiindu-l asezat pe reductor, pentru ca se ducea singurel, acum trebuie sa merg cu el sa urmaresc mersul evenimentului.Sper sa fie la fel de usor cum a fost cand a renuntat la pampers.Multumesc mult pentru idei.Am sa incerc sa las si acasa reductorul deoparte chiar si la caca pentru a se invata asa, sa nu fie diferente.

Mergi la inceput