Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 15
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Lore, poate ai dormit neacoperita si de la frig... Calmante permise, ceva? Felicitari pentru schimbarea de semnatura! Incet-incet, trecem toate de "pragul" 28! Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 28 de zile(sper eu) |
si asa mi-am mai revenit
la 12 iar am luat un no-spa si acum sunt ok insa simt o jena la spate, nu ma simt 100 % ok
Lore 28 + &
gabriella1 spune:
pe mine ma lasa nervii! bb nu se intoarce deloc-ma gandeam sa ma atarn de sarma cu picioarele-n jos,poate asa revine si el la pozitii mai pamantene.N-am putut face echo, uterul e contractat, bebe sta ca la plaja cu capul in jos si-un picior pe splina mea si uite asa "am cazut la pat la vreme de seara" si de zi.adica miscam numai ochii , 4 utrogestan/zi, 3 nos-pa si 1,5 ginypral/zi.Cu alte cuvinte , sa ma anuntati cand vine -trece cutremurul ca io-s adormita mereu
burticile
Gabriela
28 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ral_eli spune:
mirunam esti o dragutza multumesc de sfaturi si o sa fac tot ce zici si o sa incerc sa-i imping la locul lor pe nenorociti
sotul meu dupa ce a mancat un cas prospat, a doua zi a avut un singur scaun nu doua (cum avea deregula) si zice :"off, m-am constipat. numai pt asta nu am muncit eu in viata" pe un ton f suparat
prin cate trecem noi, fetele...
30+
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Nu as sta singura in salon, mi-e urat, plus ca rezervele costa 90 euro pe zi, ceea ce depaseste bugetul meu. Si nu mi se pare ca ar merita suma asta, doar pt ca esti singura in salon si ai in plus aer coditionat si TV. Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04) http://community.webshots.com/user/misticgirl |
90 euro ???!!! f f mult
e chiar asa luxos sa merite banii astia?
30+
julyjuly spune:
Julycoagulograma se face de catre majoritatea gravidelor in ultimul trimiestru, eu am facut si in primul trimestru. Nu cred ca neaparat pt cezariana ci si pentru siguranta copilului pana la nastere(sa fie siguri ca ajunge suficient sange la bebe, nici prea mult nici prea putin). Si eu transpir foarte mult desi am hipotiroidie nu hiper..deci nu cred ca e singura explicatie pt transpiratie. Pt linistea ta poti sa-ti faci TSH-ul ca sa vezi daca sunt sau nu probleme cu tiroida.
Da, anya, si eu ma gandeam sa fac un TSH ca sa ma linistesc. In 2001 am facut analize complete si s-a dovedit ca n-am hipotiroidie, valorile analizelor de tiroida au iesit in limite normale, desi la palpare o endocrinoloaga a zis ca tiroida e cam tare, mi-a zis sa tin doar regim alimentar ca sa scap de excesul de greutate si de atunci n-am mai facut verificari. Ce ma pune pe ganduri e ca intre ultimele doua cantariri, facute la interval de 2 saptamani, reiese ca am scazut cu 2 kg...ciudat, nu ? desi nu tin regim alimentar
july mami de Alex (12.11.2004) 30 sapt. + Tudor Constantin
mirunam spune:
Ana la picioare am ramas slaba dar ma deplasez ca o balena ranita balanganindu-ma din stanga in dreapta... asta e o sa alpteze bebele prin salile de fitness
Anya, pai sa vina sa le spele si la tine acum . Imi pare tare rau pentru Madalina, sper sa isi revina cat mai repede si sa fie totul bine. Te rog sa ii transmiti multi . Noroc ca bebelina e bine.
Fetelor sa nu le plangem de mila chirurgilor ci noua. Bisturiiele le cara acasa cu cutiile. Prietena noastra folosea manusi chirugicale la menaj, masti si alte alea. Cand cumpara pentru spital cumpara si pentru cabinetele lor, iar daca au comanda de 100 de cutii primesc doar 50 si fac jumi-juma diferenta de bani... Tot ei sunt de vina. Medicii, directorii de spitale si restul personalului. Asa ca daca nu au cu ce opera, mai bine, beau o cafea.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
alinushca spune:
well.. ca sa vedeti cat de in serios isi iau unii medici treaba... fac cezariene pe banda rulanta mai toti si probabil se simt f increzatori pe ei insisi
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33
sunset_zuzi spune:
miruna super tare Ema
anya si eu am vecini din astia
Doamne ai grija si de noi 31+
syl spune:
Pai numai pentru faza cu coagulograma si ar trebui sa stau linistita ca-mi schimb medicul. Si la Ati si acum in sarcina asta nu am primit analize de sange de facut decat cand am ramas insarcinata si pa. De atunci si pana la nasterea fetei n-am mai facut, deloc decat ecografele, bitestele si triplu. Se pare ca vrea sa repete aceasi poveste si la sarcina asta ca si acum nu am facut analize de sange decat cand am ramas, printre care si coagularea si mi-a recoltat secretie de ex cand m-am plans ca nu mai pot de mancarime pe jos. Aveam candida si abia mi-a dat un unguent cica nu e indicat in sarcina. Pai si eu ce fac, ca imi venea sa-mi bag spalatorul de sticle sa ma scarpin.
Asa ca mi se pare absurd sa nu mai repeti acest test, da aveti dreptate. Cum sa faci cezariana si sa nu stii cum mai stai cu sangele?
Asa e cand ai medic foarte solicitat draga, astia cu titluri de profesori asa sunt. Sper ca Cioflan daca ma primeste sa fie opusul medicului meu de acum, adica atent, sa ma asculte, sa-mi dea de facut si mie mai des macar hemoleucograma sa simt si eu ca-si merita caruta de bani.
26+ Thomas Bogdan
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
90 euro ???!!! f f mult e chiar asa luxos sa merite banii astia? 30+ |
Arata bine:baie proprie(desi saloanele obisnuite cu 2 paturi au si ele corp sanitar propriu), tv, frigider, dulapior, aer conditionat, loc special pt bebe si pat cu telecomanda. Ca la privat.
32+