Prietene la bine si la greu - 55
Raspunsuri - Pagina 9
ariadna33 spune:
laurairina, ai mei sunt topiti dupa conopida cu branzica si uneori o fac si cu dovlecel si cu galbenus de ou (bio, desigur
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
RamonaCopot spune:
Aiadna am vazut cum arata Nativa , nici nu il bagasem in seama pana acum, habar nu aveam ca e de la Nestle. Eu zic ca daca il papa puii tai ok pe asta, pt 2 luni nu mai are rost sa le schimbi iara laptele, daca tot ii treci pe lv dupa aceea. Asta are consistenta normala ca si Nan2 sau e putin mai gros?
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
dankutza spune:
Gabitza eu cred ca Nan3 nu e mai consistent decat Nan2. Logica mea spune astfel. Prenan si Nan1 trebuie sa inlociuasca colostru, deci sunt mai consistente decat Nan2. Nr 2 se da de la 6 luni, cand copilului i se pot introduce si alte chestii pe langa. Nan3 trebuie dat de la 10 luni, cand bebe deja are 2-3 mese diversificate si decat are nevoie de mai putin lapte.
Deci, parerea mea, daca vrei sa schimbi laptele in ideea ca e mai consisitent Nan3 decat Nan2, mai bine renunta. Acum, tu stii mai bine, cat mananca mucosii si daca au sau nu nevoie de un lapte mai cosistent. Te-ai gandit sa adaugi niste cereale in bibe de lapte? Sa le faci un fel d elapte mai gros? Eu ii pun 3 capacele de cereale, la 5 de lapte si iese ceva nici prea gros, nici prea subtire.
Dana, mama lu' Pinky
ariadna33 spune:
mie mi se pare la fel de gros preparat, doar praful mi se pare un pic mai "umed', cam ca la HA, asa...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
ariadna33 spune:
Gabitza, ai mei si-au scos singuri laptele de noapte, asa ca ultima masa la ei este undeva pe la 18,30-19-20 (depinde cand se trezesc) si este o masa de lactate (iaurt sau smantana cu cereale sau fructe plus cereale cu lapte si drept "aperitiv" unul, doi biscuiti care ii rontaie cat le pregatesc eu masa- biscuiti peste 10 luni nestle sau rondele organix). De atunci nu se mai trezesc pana dimineata la 6-6,30-7-8 cand primesc laptele. De cand si-au scos masa aia de lapte de noaptea mananca si mai consistent decat inainte. Si-au marit portia de lapte la aprox 240 ml (Emi mai putin, cam 180 in medie)
dankutza spune:
Smara mama pune cu samburi cu tot dovleceii. Ii foloseste la ciorbite, tocanite, ghiveci.
Dana, mama lu' Pinky
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Gabitza eu cred ca Nan3 nu e mai consistent decat Nan2. Logica mea spune astfel. Prenan si Nan1 trebuie sa inlociuasca colostru, deci sunt mai consistente decat Nan2. Nr 2 se da de la 6 luni, cand copilului i se pot introduce si alte chestii pe langa. Nan3 trebuie dat de la 10 luni, cand bebe deja are 2-3 mese diversificate si decat are nevoie de mai putin lapte. Deci, parerea mea, daca vrei sa schimbi laptele in ideea ca e mai consisitent Nan3 decat Nan2, mai bine renunta. Acum, tu stii mai bine, cat mananca mucosii si daca au sau nu nevoie de un lapte mai cosistent. Te-ai gandit sa adaugi niste cereale in bibe de lapte? Sa le faci un fel d elapte mai gros? Eu ii pun 3 capacele de cereale, la 5 de lapte si iese ceva nici prea gros, nici prea subtire. Dana, mama lu' Pinky |
nop..eu vreau sa te contrazic putin. Nan 3 chiar e mai consistent, contine
"carbohidrati complexi pentru satietate", iar la o prima comparatie a valorilor nutritionale, fara ochelari- deci scuze de posibilele erori, se pare ca intr-adevar e mai consistent, f putin, dar e.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
ariadna33 spune:
si eu cred ca nan3 e mai consistent ca nan2.
ariadna33 spune:
eu am un examen de dat, dar atat de lene imi este sa ma apuc de invatat, incat as face orice, dar orice altceva... o sa ma aveti de "clienta" vreo 2 luni pe aici
angi_san spune:
Buna ziua fetele!
multam de cafeluta, Ana Maria mi-a dat trezirea cu noaptea-n cap (adica ora 8 la mine)
La multi ani, Alexa, sa ai o sarcina usoara si frumoasa in continiare, nastere usoara si o bebelina sanatoasa si papacioasa!
Lavi, si Ana Maria mai tuseste de 2-3 ori pe zi, dar eu pun tot pe seama aerului uscat, nu de alta, dar si eu ma trezesc cu gatul si nasul uscate.
Gabitza, superbi gemenasii[b][/ iar Eva are o mobilitatea super!
Ramonika, imi pare rau sa aud cat te chinui cu adormitul lui Ruxi. Ma intreb, avand in vedere ca ai spus ca de la venirea din spital se poarta asa, poate e doar o etapa pana depaseste anxietatea respectiva. Si tu tot cu billy blanks? Si eu cand ma lasa bebelusa atomica, avand in vedere ca doarme o ora la pranz si una dupa amiaza
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)