Prietene la bine si la greu - 55

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

la mine cana de la babycook s-a crapat de mult de la atata folosinta si am cumparat cam acum 2 luni o oala de fiert la abur din 4 piese, iese super mancarea gatita la abur.

asta dupa ce am stat mult pe ganduri daca sa iau un aparat tefal de gatit la abur, le-am scris si mi-au raspuns ca recipientele sunt din policarbonat (cele in care vin sitele de inox)... si am zis pas...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumi_calin

Andrecluj cum stati cu bubitele?
Na_bo- imi pare rau ca aveti probleme cu mancatul

natalia- am citit aiurea, scuze

Mergi la inceput

iar cana de la beaba am gasit s-o inlocuiesc, mi-o aduc pe comanda si costa o caruta de bani (cu transport aproape 200 ron) dar o iau pentru ca il mai folosesc aparatul pentru blenduit chestii usoare (s-a cam bulit si cutitasul) si pentru compoturi, chestii mai simple.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ALEXA sa traiesti, sa ai un an grozav si o sarcina frumoasa pana la final! Te pup

eu sunt praf, de unde ieri eram mai vesela, asta noapte am adormit pe la 3.30 asa ca nu sunt in stare sa articulez nici 2 vorbe.
dar va salut

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

ALEXA La multi ani, mami! Sa fii sanatoasa, sa nasti la termen si sa aduci pe lume o mica minune, frumoasa si sanatoasa!!! Te pup cu drag, si pe burtica

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

la mine cana de la babycook s-a crapat de mult de la atata folosinta si am cumparat cam acum 2 luni o oala de fiert la abur din 4 piese, iese super mancarea gatita la abur.

asta dupa ce am stat mult pe ganduri daca sa iau un aparat tefal de gatit la abur, le-am scris si mi-au raspuns ca recipientele sunt din policarbonat (cele in care vin sitele de inox)... si am zis pas...

Ne dai mai multe detalii despre oala de fiert la abur cu 4 piese? poate un site, o imagine, marca. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Raluci pupam Bubu bolnavior si sa-i treaca cat mai repede

Na_bo imi pare rau ca are mama ta are probleme, daca te putem ajuta cu ceva...macar sa te mai plangi la noi

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetili care vreti retete noi, azi am probat un piure facut din un buchetel mare de conopida fiert bine, putin galbenus de ou fiert si putina branza de vaci. Toate amestecate in putina zeama in care a fiert conopida, ca mandrei ii place piureul mai zemos! A mancat ok, nici prea bine nici prea rau, ca de obicei. Dar merita incercat.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mda... am stat vreo 20 minute la bucatarie, apoi m-am apucat de ca daca stau dupa ea, imi strica si mie tot programul... am facut vreo 45 minute, iar ea a adormit singura, uitandu-se la mine, acum vreo 10 minute. acum o sa-l las pe Billy Blanks sa ii vorbeasca, poate doarme mai mult. rad eu, da nu-i de ras, ci de plans... am ajuns la capatul puterilor si al rabdarii.

ma duc sa-mi mai rezolv treburile si nu mai bat din taste, sa nu se trezeasca...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Ne dai mai multe detalii despre oala de fiert la abur cu 4 piese? poate un site, o imagine, marca. Multumim!

eu am cumparat-o pe aceasta http://www.pentrugatit.ro/index.php?productID=3075&discuss=yes e sufiecient de mare pentru copii si uneori gatesc si pentru noi la ea. vad ca se comporta bine la folosire intensiva

dar la specialitati gasesti multe modele.

Mergi la inceput