Gashca de Constantza *125*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Vladis, am avut curiozitatea sa intru pe pozele tale . Ai niste copilasi minunati si tu esti o mamica frumoasa si slabuta! Daca totusi vrei sa ni te alaturi la sala , te primim cu bratele deschise

Diana, mamica - Deliei(03.09.2005) si Sebastian(24.08.2007)

Mergi la inceput

Camelia, multumesc pentru primire

Mergi la inceput

Dana , ai dreptate! Pentru noi missele nu e recomandat decat gratarul, insa cei mici ai mei sunt "topiti" dupa varianta cu pesmet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Sincere condoleante,Dana!Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Diana bine ai venit!
Ema,felicitari ptr noul job!
Sanatate multa bolnaviorilor!
O duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Dragele mele misse, vreau sa discut cu tipul care face Zumba la Mondial si sa-i propun sa faca si cu noi dimineata. La ce ora sa-i spun sa tina antrenamentul ?
Facem de la 10 zumba si ramanem la aerobic de la 11 , sau facem zumba de la 9 - imediat dupa ce lasam copii la gradi?
Incercam, ca oricum prima ora e gratuita si daca nu ne place sau e prea obositor alegem intre cele doua.
Va rog sa-mi spuneti parerile voastre pana maine dimineata cand il voi suna. Pupici

Mergi la inceput

Multumesc Cryss

Mergi la inceput

Duminica frumoasa tuturor !!!
Am fugit la plimbarica cu cei mici si la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Eu cu Cryss()ne-am messagit shi in jur de 12,30 ne intalnim la terasa colonadelor ...cine mai are chef, timp shi dispozitzie pentru o pastrama cu must ne gaseshte acolo (langa broashtele tzestoase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

va pup si eu pe ziua de azi.
azi am program admin: fac ceva mancare( humus, mai tarziu nu stiu), sortat haine ale fetei, vreau sa ma vopsesc, apoi sa-mi spoiesc unghiile. si mai trebuie sa aranjez prin pod una-alta( asta-i pt mr ca a pus podeaua). si in sfarsit sa eliberez magazia care geme cu diverse cutii si cutiute...
mi-e o lene, dar trebuie sa fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Salut, gashca!

Dana: sincere condoleante, Dumnezeu s-o aiba in paza!

Ely: sanatate micutei tale!

Eu astept sa se trezeasca Lucian, sa plecam putin la plimbare, ca se pare ca afara e frumos pana la urma.

Sa aveti o duminica frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput