Gashca de Constantza *125*
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
DanaAlex spune:
multzumesc pentru sustzinere, bunica mea era batrana si fff bolnava, momentul era "ashteptat" daca se poate spune asha...Dumnezeu s-o odihneasca!
revin in scurt timp
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DanaAlex spune:
am facut masaj de la 17 la 19...e mult mai buna starea generala, iar acum tocmai ce m-am aghesmuit cu o tzuica fiarta...parca nu ma mai doare coasta ...am papat
Ely, multzumim pentru lista trenurilor ...am studiat shi cred ca maine la ora 11,45 plecam din cta la medgidia-ajungem la 12,35 shi retur la 12,44...la 13,11 suntem iar in cta
pentru mine e cea mai buna varianta (asta in caz ca nu plec cu cei mici la manastirea Casian...sa vad cum e vremea maine, daca ploua shi e frig-
)
sanatate multa fetitzei tale !...sa treaca repede starea de rau!!!
Lali- auleu...suntem paranormale, doar ma shtii... nici eu nu sunt "dusa"
Ema super ca te-ai linishtit cu job-ul...succes in activitate!!!
Mihaela - cum atzi petrecut?
Mariana- , nu trebuie sa te scuzi, m-a frapat doar coincidentza ca eu citeam de pomeni shi m-a anuntzat de deces...dar shtim prea bine ca asta e ciclul complet al vietzii, din nefericire! mie imi pare rau ca v-am intristat, mai ales ca dupa ce-am scris am realizat ca azi era zi de sarbatoare in Gashca...
concluzia mea de azi: sa traim fiecare clipa la maxim, sa ne bucuram de orice nimic frumos sau mai putzin frumos oferit de Viatza! sa ne veselim cat putem!!!Lulu- asha e!!!
DanaAlex spune:
uitai...am papat file de shalau, prins de sotz azi in Dunare...curatzat shi gratarit tot de el
13diana79 spune:
Ely , multa sanatate celei mici !!! Sper sa se faca bine pana luni si sa ne putem vedea la sala.
Ti-am promis ca-ti trimit programul :
http://www.dinajumps.ro/program-dimineata
pupici
13diana79 spune:
Dana, sa incerci si fileul de salau trecut prin ou si pesmet sau prin ou si cereale "fortza" pisate .
Poate dau lovitura sotii nostri maine si facem o masa de peste
Noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex multzumesc pentru sustzinere, bunica mea era batrana si fff bolnava, momentul era "ashteptat" daca se poate spune asha...Dumnezeu s-o odihneasca! |
Sincere condoleante!Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!
Ieri a fost ziua de mancat salau
![](punk.gif)
Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!
Duminica frumoasa si tot ce va doriti...noi suntem in formatie completa...deci happy
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Dana sincere condoleante ! Tanar sau batran, sanatos sau bolnav, durerea este la fel.
Diana bine ai venit in gashca noastra!
Multa sanatate si o zi usoara tuturor!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
elypetrov spune:
Buna dimineata , se pare ca mandra e mai bine
Diana daca nu o duc maine la gradi cred ca o iau cu mine ca doar no fi bai , mersi de program , eu am avut ceva febra musculara dar a trecut
o zi placuta tuturor
13diana79 spune:
Ely, o poti lua cu tine pe cea mica fara probleme , ca asa am patit si eu in prima zi de sala. Pe Delia nu mi-a primit-o la gradi, pentru ca abia la ora 16 aveam rezultatele analizelor si ca sa nu ma abat de la ce mi-am propus... am luat fetita cu mine. Si a fost super incantata
DanaAlex spune:
'neatza!!!
Camelia, Dodo
Ely- pai da, tzie tzi-a trecut (febra musculara) ca eshti mai tinerica doar....mie, nu
oricum cred ca mi se trage shi de la mobila mutata saptamana trecuta ...sau de la atata tuse seaca (BTW am luat Baraka shi m-am potolit- Adinutza d-ritza multzumesc
)
Sigur ca potzi veni cu cea mica, ma bucur ca se simte mai bine
Diana - o sa incerc cu pesmet shi ou (dar ma feresc de asha ceva acum), Tibi mananca bine peshte shi la grill, Tiana nu (cred ca ea e alergica la peshte)
vedem ce captureaza ...cica bate vantul shi sunt valuri