Gashca de Constantza *125*
Raspunsuri - Pagina 10
DanaAlex spune:
multzumesc pentru sustzinere, bunica mea era batrana si fff bolnava, momentul era "ashteptat" daca se poate spune asha...Dumnezeu s-o odihneasca!
revin in scurt timp 
DanaAlex spune:
am facut masaj de la 17 la 19...e mult mai buna starea generala, iar acum tocmai ce m-am aghesmuit cu o tzuica fiarta...parca nu ma mai doare coasta
...am papat
Ely, multzumim pentru lista trenurilor
...am studiat shi cred ca maine la ora 11,45 plecam din cta la medgidia-ajungem la 12,35 shi retur la 12,44...la 13,11 suntem iar in cta
pentru mine e cea mai buna varianta
(asta in caz ca nu plec cu cei mici la manastirea Casian...sa vad cum e vremea maine, daca ploua shi e frig-
)
sanatate multa fetitzei tale !
...sa treaca repede starea de rau!!!
Lali- auleu...suntem paranormale
, doar ma shtii... nici eu nu sunt "dusa" 
Ema
super ca te-ai linishtit cu job-ul...succes in activitate!!!
Mihaela -
cum atzi petrecut?
Mariana-
, nu trebuie sa te scuzi, m-a frapat doar coincidentza ca eu citeam de pomeni shi m-a anuntzat de deces...dar shtim prea bine ca asta e ciclul complet al vietzii, din nefericire! mie imi pare rau ca v-am intristat, mai ales ca dupa ce-am scris am realizat ca azi era zi de sarbatoare in Gashca...
concluzia mea de azi: sa traim fiecare clipa la maxim, sa ne bucuram de orice nimic frumos sau mai putzin frumos oferit de Viatza! sa ne veselim cat putem!!!Lulu- asha e!!!
DanaAlex spune:
uitai
...am papat file de shalau, prins de sotz azi in Dunare...curatzat shi gratarit tot de el
13diana79 spune:
Ely , multa sanatate celei mici !!! Sper sa se faca bine pana luni si sa ne putem vedea la sala.
Ti-am promis ca-ti trimit programul :
http://www.dinajumps.ro/program-dimineata
pupici
13diana79 spune:
Dana, sa incerci si fileul de salau trecut prin ou si pesmet sau prin ou si cereale "fortza" pisate
.
Poate dau lovitura sotii nostri maine si facem o masa de peste 
Noapte buna!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaAlex multzumesc pentru sustzinere, bunica mea era batrana si fff bolnava, momentul era "ashteptat" daca se poate spune asha...Dumnezeu s-o odihneasca! |
Sincere condoleante!Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!
Ieri a fost ziua de mancat salau

Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!
Duminica frumoasa si tot ce va doriti...noi suntem in formatie completa...deci happy

allBlogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ontica Camelia spune:
Dana sincere condoleante
! Tanar sau batran, sanatos sau bolnav, durerea este la fel.

Diana bine ai venit in gashca noastra!
Multa sanatate si o zi usoara tuturor!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Teodora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
elypetrov spune:
Buna dimineata , se pare ca mandra e mai bine
Diana daca nu o duc maine la gradi cred ca o iau cu mine ca doar no fi bai , mersi de program , eu am avut ceva febra musculara dar a trecut
o zi placuta tuturor

13diana79 spune:
Ely, o poti lua cu tine pe cea mica fara probleme , ca asa am patit si eu in prima zi de sala. Pe Delia nu mi-a primit-o la gradi, pentru ca abia la ora 16 aveam rezultatele analizelor si ca sa nu ma abat de la ce mi-am propus
... am luat fetita cu mine. Si a fost super incantata 
DanaAlex spune:
'neatza!!!
Camelia, Dodo

Ely- pai da, tzie tzi-a trecut (febra musculara) ca eshti mai tinerica doar....mie, nu![]()
oricum cred ca mi se trage shi de la mobila mutata saptamana trecuta ...sau de la atata tuse seaca (BTW am luat Baraka shi m-am potolit- Adinutza d-ritza multzumesc
)
Sigur ca potzi veni cu cea mica, ma bucur ca se simte mai bine 
Diana - o sa incerc cu pesmet shi ou (dar ma feresc de asha ceva acum
), Tibi mananca bine peshte shi la grill, Tiana nu (cred ca ea e alergica la peshte)
vedem ce captureaza
...cica bate vantul shi sunt valuri![]()