FIV la Sibiu (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Fetelor,
n-am maiscris demult pentru ca nu am avut nimic nou. Imi vine sa mor de ciuda ca nu reusesc sa merg mai departe din cauza unui nenorocit de tricomonas de care nu mai reusesc sa scap. Dr. I mi-a zis ca atunci cand totul este curat si bine sa revin la Sibiu.
Oricum va doresc tuturor mult, mult noroc, sa vi se indeplineasca visul si sa aveti IN BRATE puiutii pe care ii doriti.

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb: daca cumva vreuna dintre voi s-a confruntat cu acest microb nenorocit va rog sa-mi spuneti si mie cum ati scapat de el. Sunt exasperata!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete dragi,

oria, raisa, daria va astept cu beta maaaaare.

oanacnt buna productie de oua. Ai aflat cand ai ET? ... ca sa-ti facem galerie.

[b]IVANOVAAMA[b] infectia cu tricomonas se trateaza la Sovata. Se fac irigatii locale cu apa din lac si alte proceduri. in locul tau as incerca si varianta asta daca tratamentele medicamentoase nu dau roade. Mai ales ca statiunea ii recunoscuta international pentru rezultatele bune in tratarea afectiunilor ginecologice.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

am fost la SB si incep de azi cu Puregon,ma duc martea viitoare din nou ,poate stabileste si punctia.sa vedem ce va fi...
La sfarsitul controlului a venit si dr M si se tot baga in discutie ,a fost destul de ridicol mai ales ca eu am fost la dr.M
La voi a mai participat la control sau disutie si alt medic???
Intrebam ceva si raspundea ea peste dr.I.A fost tare enervant si suparator,nu am spus ce aveam de spus si a trebuit sa trimit e-mail cu toate intrebarile,binenteles dr I (un dragut si un domn) a raspuns repede .asta este ...vedem martea viitore , a zis ca poate stabileste si punctia si ca ovarul arata super OK.
sper sa fac si eu macar 18 ca avem precedent.Felicitari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Da, am aflat, am 12 embrionasi acum. Vedem cum evolueaza, ma suna si maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Oana - super,felicitari!!!!!!!!Esti tare!
Sa ne spui cand faci transferul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Raisa , Oria , Daria , va astept pe 4 cu beta foarte mare ,daca nu pentru 2 macar pentru unu bun si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Raisa in ce zi a CM ti-ai facut FET.Eu sunt in aceeasi situatie ca tine .Ai idee cum se procedeaza cu embrionii ? Adica ii dezgheata pe toti ? Eu mai am 4 de ziua 5.

myha

Mergi la inceput

multumesc mult deeva73. este ingrozitor sa vrei sa faci ceva si sa nu poti dintr-un anumit motiv. eu nu pot merge mai departe in lupta pentru un bebe din aceasta cauza. ma simt ingrozitor mai ales ca timpul trece necrutator si ma apropii de 41 ani.va pup pe toate si sa de DD sa aveti bebelusii pe care vi-i doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

IVANOVAAMA daca vrei mai multe amanunte iti pot da pentru ca eu am fost la Sovata. In primul rand iti trebuie un bilet de la medic unde sa specifice problemele tale ginecologice.

oana felicitari pentru embrioni. Si sa iti aduca barza cat mai degraba pruncii pe care ii doresti. Asteptam sa ne ti la curent. Cand faci ET? Eu ma rog pentru voi toate la fel ca pentru mine... ca doar suntem surori de suferinta.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput