FIV la Sibiu (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

am facut stimularea cu puregon de 225 vreo 7 zile si restul cu 275

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lola - nu am facut 6 odata,ci lunar la 28 de zile dar nu pt FIV ,eu o endometrioza urata ...care tot reapare.pt FIV am 14 zile dipherelin de o,1.
Cred ca marti sunt la Sibiu...trebuie sa sun dimineata sa ma programez pt marti.
va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

aaa...ok,m-am linistit..mie mi-a ramas putin dureros la pipait si intarit locul unde am facut diph...si deja imi era groasa de inca 5 inj similare..cu toate ca la injectare a fost ok...am mai citit pe aici si am vazut ca e o problema comuna..

eu sapt asta astept uratii....dupa care va trebui sa imi fac eco sa nu am cumva vreun chistulet...va pup si va urez sa aveti o saptamana usoara si plina de speranta!!

Mergi la inceput

lola ..pai tu numai 1 faci de 3,75 si pe urma incepi in burtica ..nu?asa ca nu te speria ca nu toata lumea face la fel si nu toare reactionam la fel..despre mine nu mai am rabdare..incerc sa imi iau gandul ,dar am asteptat prea multe luni clipa asta si acum ca se apropie am emotii(mai mult cu faza cu vezica )cum scria si oria ''ca lasa dare'' nu stiu cum voi rezista sau mai bine zis cum voi reactiona ..dar sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Mona, la mine a fost o conjunctura complet aiurea, aparusera niste "minuni" care l-au retinut pe drI. Ceea, ce sper ca nu patesti si tu, eu recunosc, am ceva pacate, meritam sa sufar "olecutica"! Asa ca te rog sa mergi cu inima impacata sa iei copii acasa, vrei sa umple laboratorul Polisano de plansete dupa mami?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

maine la 8 sunt la sibiu,sper sa incep intr-un final stimularea ,nu mai am rabdare.
ce bine ar fi daca ar fi ca in filmele SF si am putea trece peste anumite perioade si am putea sa sarim in timp (doar cateva saptamani..) nu cer mult...Cred ca am luat-o usor pe dealuri...
Va pup!!!

Mergi la inceput

misspii nu vorbi de funie in casa spanzarutului! Mai am 7 zile de stat ca pe ace si mi-as face azi un test. Si maine, si poimaine si tot asa...

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

oria asa am zis si eu..dar cred ca ma voi abtine pana in ziua 7 de la transfer binenteles stiu ca ziua transferului e ziua 0 si am sa vad daca e sau nu e..ca sa nu mai stau pe jar ca am emotii de pe acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Buna seara doamnelor .Tuturor fetelor, care posteaza pe acest forum ,va doresc din suflet ceea ce va doriti si voi.
Oria sa auzim de bine peste 7 zile.TE rog sa-mi spui dupa ET ai mai consumat ceaiul de cretisoara? Am inceput sa beau si ieu pentru ca in oct. ma programez la FET.

Cu drag Myha.

Mergi la inceput

Myha am mai baut o singura cana. Pentru ca drI s-a uitat un pic ciudat la mine cand i-am spus de ceai si l-am intrebat "Sa ma potolesc?" Si el a dat din cap afirmativ... Iar eu m-am conformat! In schimb beau un ceai pentru sarcina de la Teekanne. E roz cutia, cu o graviduta pe ea.

Eu sunt amarata tare. Inainte de FIV-uri aveam patratele pe abdomen. Acum am un colac zdravan. M-am oprit in sfarsit din mancat dar tarziu, nene, tarziu... Facem bebe, pe urma facem sport si daca nu merge... facem lipoaspiratie! Glumesc, eu sunt ca rusii, daca nu mi-a fost rusine sa duc lingura la gura, n-o sa cracnesc cand o sa alerg pe stadion!

Mergi la inceput