FIV la Sibiu (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

va multumesc din suflet de incurajari,sper sa fie bine.
va pup pe toate si sper ca visul sa devina realitate pentru fiecare dintre noi.
mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Danaisa, pot doar sa imi imaginez ce emotii ai! Echipa completa de majorete e pe baricade, sa ai o nastere cat mai usoara si mai scurta ca si durata!!Si cand o sa ai putere sa ne povestesti dupa eveniment minunea pe care o traiesti, te asteptam cu drag! Eu una sunt ca un burete, tot ce prind de la tine si de Yarrina absorb ce n-ai vazut! Si-ti spun, din toata inima, ca am ceva emotii - cred ca prin simpatie - ca uite mai vine pe lume un pui de om, al tau, si-al nostru...

Rodicuta

misspii nu stiu ce ai, dar nu esti in apele tale. Iar partea cu speranta... Sunt sigura ca o sa fie bine, pentru ca meriti sa fie bine! Fruntea sus, pieptul inainte, spre victorie inainte "fuga-mars"! Iarta-ma, nu stiu sa te inseninez altfel, si pari botosica rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

RAPORTEZ!!!!!!

testul barza POZITIV!!!!!!!

nu prea se face beta in orasele mici.....
daca pana acum am fost relativ discreta,mai mult am citit decat am scris,acum strig in gura mare:SUNT FERICITA!!!

si se intelege ca e cu ajutorul celor de la sibiu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

bonsai FELICITAAAARI!!! Calatorie placuta pana la capatul celor 40 de saptamani.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Feteeeeeleeee

Mai am de vazut 8 linii rosii... adica ll monaramona, ll oanacnt, ll daria76, ll raisa75. Io va tin contabilitatea.

IVANOVAAMA ti-am dat PM despre Sovata.

crudiutalida tin pumnii stransi vineri pentru tine.

Mergi la inceput

Helooooouuuuu

M-ati lasat iar SINGURA. Doamne cat urasc cuvantul asta care mi-o marcat toata existenta de pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bonsai

RAPORTEZ!!!!!!

testul barza POZITIV!!!!!!!

nu prea se face beta in orasele mici.....
daca pana acum am fost relativ discreta,mai mult am citit decat am scris,acum strig in gura mare:SUNT FERICITA!!!

si se intelege ca e cu ajutorul celor de la sibiu!!

Doamne ajuta! Bravo Bonsai!
V-am zis eu ca dupa Oria...potopul!...Potopul de copii conceputi la Sibiu, evident!

Sa cante muzica si pt tine, bonsai

Nu dam muzica prea tare ca sa nu speriem puii mici din burtici!
Sa ai o sarcina "pe cinste" si decare sa te bucuri din plin!
Chiar este ceva DEOSEBIT in viata unei femei, mai ales in cazul unor femei luptatre ca noi!

Cred ca se lasa cu Chef si la Polisano cu atatea vesti bune!

Haideti fetelor sa inmultim boboceii de toamna!

danaisa20 fericita 37+
cu

Mergi la inceput

Daca ii chef ma bag si eu.

nu pot sa intru in lista de emoticonuri ca sa scot agitatele... mi se blocheaza computerul si traba sa-i dau reset.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

BONSAI, FELICITARI!!! Si zi asa, mamico, ai stat pitita cuminte... Pai daca stateai si acum se lasa cu smotoceala! Cu mult drag, iti doresc o sarcina senina, sanatate maxima si Bunutu sa te ocroteasca ca si pana acum! Si nu stiu daca ti-am zis, BONSAI, FELICITARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

felicitari bonsai...din toata inima felicitari..asi vrea sa te intreb in a cata zi ti-ai facut testul din urina? sau ai facut beta?mie mi-a zis dr i sa il fac dupa 14 zile..dar eu l-asi face mai repede..dar nu stiu cand ...azi sunt in ziua 7 si nu prea ma mai doare nimic..putin , din cand in cand burta ..dar eu vreau sa fac testul ala odata ca de beta nu ma pot apropia ca rezultatul vine prea tz si pana atunci (5 zile)voi sti si din test
pupici la fete..oria cum te mai simti?

Mergi la inceput