FIV la Sibiu (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

imi pare tare bine ca pot sa mai ajut pe cineva cu cate un sfat, cu cate o vorba! desi ar trebui sa ma mut la odisee, tot aici stau si citesc si sufar si ma bucur alaturi de voi! ca n-am uitat cele 3 ture de FIV prin care am trecut!!!

sa dea DD sa va impliniti visul!

Gabi+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Pai mai stai cu noi si aici si plecam impreuna la odisee! Toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Chiar ma intrebam unde a plecat toata starea mea pozitiva] de-s depresiva (ma rog, depresiva eram ieri. Azi am evoluat. Spre disperata...) Deci la tine a ajuns, Onule! Bine ca-i pe maini bune, sa nu-i port de grija!

Mona, vai de mine, asa ma crezi? Cum sa-mi fac teste cand n-au cum sa iasa pozitive, ca abia maine e ziua 8?!? Draga mea, deja am facut 2... Numai ca puiutii mei au zis: !!! Mai e un pic pana luni, cand fac beta dar mai am si 2 teste. Asta asa, cat sa ma joc cu ceva inca 4 zile! Tie, numai bine si va pup pe toti 3...

Gabi, vorba Oanei, ai putintica rabdare ca venim si noi, tot clanul "Polisano", acusica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lola,
am avut mai mult de 6 foliculi. Aveam chiar de la prima eco, inainte de a incepe stimularea, vreo 7 pe ovarul drept si vreo 3 pe cel stang (care e foarte mic in urma unei operatii de indepartare de chisturi). Asa au ramas pana la final, cam in acelasi nr. Dl. dr. mi-a dat din start 300 de gonal pe zi parca 5 zile si a zis ca daca lucrurile merg bine scadem doza. Numai ca dupa 5 zile, foliculii mei erau cam mici ca dimensiuni, asa ca mi-a marit la 350. Adevarul e ca saracul si el se minuna si imi tot zicea ganditor "foarte mare doza va trebuie...", "extrem de mare pentru varsta dvs...". Si totusi nu m-a descurajat niciodata. Eu dupa primele 5 zile, cand am aflat ca nu prea crescusera desi facusem 300 de gonal pe zi, am inceput sa plang, gandindu-ma ca va trebui sa renuntam. Si totusi, uite ca a stiut dl. dr. ce face.

In schimb, nu am avut deloc probleme cu endometrul. Poate si asta l-a incurajat sa mergem mai departe. Mereu imi spunea la monitorizari: "endometrul este de catalog, e de pus poza in manuale". Si de asemenea spermograma sotului era, vorba doctorului, "beton".
In final am avut parca 11 ovocite si 5 embrioni perfecti pana in ziua 5.

Daca nu ar fi aparut acest hematom fix cand incheiam 9 saptamani... Dar pana una alta suntem bine. Am fost si ieri la eco, bebe e bine, dar si hematomul e inca acolo, intre placenta si uter. Asteptam si ne rugam.

Va tin pumnii si va pup!

9+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Alina felicitari!!! Ce ma bucur cand vad atatea reusite...mai ales obtinute de doctorelul meu. Lasa hematomul ca o sa se reabsoarba.
Oria inca putintica rabdare, mon cher! Si pe mine ma mancau dejtele prin Z7-8. Cred ca in Z8 seara am avut primul test pozitiv de urina si in Z9 mi s-a confirmat beta. Oricum am vreo 5 la activ ca nu-mi venea sa cred.

fericita!! 30+ si

Mergi la inceput

Yarina

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Oria draga, zau ca te-as lua acasa la mine, exact la suflet imi vin toate cate le scrii. Mai ai putintica rabdare si iti doresc din suflet sa imi faci cadou de ziua de casatorie care e in 4 oct un beta maaare si frumos!

Alina, cand iti citesc povestea parca ma revad in ea, pe ici-pe colo, dar in partile esentiale. Eu am fost pana acum la dl. Chicea, care e un dr. deosebit, dar partea cu optimismul nu o are DELOC! Asa ca din "aveti o deficienta hormonala foooooarte severa" si "sigur faceti sindromul de hiperstimulare" nu m-a scos. Si l-am facut, ca dehhh, nu pot supara dr....

Ei, dr. Ispasoiu, insa, e altceva. Nu stiu, asa de tare m-am bucurat ca a fost dr.C in concediu si ca am putut ramane doar cu dr.I, de am zis: "gata,nu mai fac hiperstimulare". Si nu am facut. Iar bucuria lui cand vedea foliculii cum cresc, ca endometrul e frumos etc mi-a dat mari sperante. Acum nici nu sunt cu sacii in caruta inca, dar stiu ca o sa se prinda. Sunt convinsa pana in maduva oaselor ca ii iau acasa sambata si o sa ii pun la semnatura imediat, la fel ca tine...

Mergi la inceput

Oana, asa sa fie! Doamne ajuta!
Si vrei sa-ti mai spun ceva?
Luni, eu si sotul meu aniversam 2 ani de la casatorie. Adica pe 4 oct!!!!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

oria stiam eu ca e greu sa rezisti..ca nici eu nu asi fi rezistat..dar la mine mai e ..te asteptam cu beta mare sau cu testul ala cu 2 linii mai repede ..iti tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_74 spune:

Alina felicitari si sa dea dumnezeu sa fie bine pana la capat, am trecut si eu printr-un Fiv cu dr Ispasoiu, care e de nota 10, am transferat 3 embrioni de ziua a 3-a, dintre care 2 erau de catalog si totusi nu s-au prins niciunul,...mi-am revenit desi nu e usor si vom incerca din nou,cu multa incredere in dl doctor, spuneti-mi cele care ati reusit, ce ati luat dupa ET? doar utrogestan?

Mergi la inceput