Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pe irina am sunat o eu azi ca nu mai stiam nimic de ea

zicea ca o sa incerce sa intre azi sa mai dea un semn

am mai pus doua poze cu robert (fara nas julit )

http://community.webshots.com/album/578624566NMOKts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ups ce patanii la rox, andrea si cristi !!

bine ca nu au patit licuricii nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi, am mai auzit ca pentru imunitate mai e foarte buna de luat tinctura de propolis (sper sa fi retinut bine), la sotul meu si-a facut efectul si spirulina luat timp indelungat.

Mie nu imi place deloc ceaiul de ceapa dar cred ca depinde de gusturi, lui nepotu-meo ii place si il ia cu usurinta, dar tot cu seringa bineinteles

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mai fetelor m-ati speriat rau cu saritul din pat pai si ce sa fac acum????????sa ma apuc sa cumpar pat??deja???daca ii dau gratiile jos asta cade din el, ca are un somn foarte agitat, se muta cu usurinta de la un capat la altul al patului

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

naty suntem bine, i-au facut spalaturi stomacale, nu ne-au lasat sa stam la procedura da auzeam de afara cum urla saracul, astazi e in forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Azi vin cu vesti mai putin bune. Am splina mare si vasele spenice f marite. Aici mor trombocitele mele. M-am cam speriat, iar internetul asta ma baga si mai tare in panica. Unde citesti despre chestiile astea, peste tot dai de...nici nu vreau sa zic de ce...Dr zice sa urmarim in continuare...ca pe el nu il ingrijoreaza marimea cat coformatia vaselor splenice. Marti vin alte rezultate...si tot marti alte analize.

Ale tot cu muci si tot cu antibiotic...

Cristi, Carol e bine? Ce i-au facut la spital?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Andreea, Roxana, situ cum v-ati simtit. Si mie mi-a stat inima in loc odata. S-a suit Speedy Gonzales al meu la piscina cu picioarele pe un tobogan (sa se catere in sus pe el) intr-o secunda si a alunecat ca venea apa de sus si nu si-a dat seama, s-a dus la fund, s-a si lovit putin...Eu, intr-o fractiune de secunda la el, il scot afara, mi-l si imaginam fara suflare, etc. iar el, de unde, radea cu gura pana la urechi si certa toboganul, ca de, asta era de vina, normal...

De Crisspy stie cineva ceva? Parca n-am mai vazut-o de mult...

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

naty suntem bine, i-au facut spalaturi stomacale, nu ne-au lasat sa stam la procedura da auzeam de afara cum urla saracul, astazi e in forma.

Cristi, jeeez, acum am citit din spate ca nu vedeam mesajul cu pricina!!! bine ca a scapat doar cu spalaturi!
Bee, sper sa vii vesti foarte bune dupa analize.

Ioana hehe o sa scriem episodul "aventuri acvatice sub 2 ani"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau,

P'aici sunt (Asparagus )...va citesc dar mai greu cu scrisul...am de facut situatii de sfarsit de an (desi mai e pana in decembrie ) plus previziuni pe 2011...ce mai...sunt un fel de mama omida , ghicesc in stele cum o sa fie cu finantele in firma la anu'.

Plus ca m-am apucat sa vand una - alta de la Razvi...azi am vandut scaunul de masa de la Chicco ca nu-i mai place, il prefera pe cel de la Ikea. Mai am sa plasez patutul pliant care nu a avut succes deloc si cu restu' vad eu.

Plus ca Razvi e la mami, asa ca multe de spus nu prea sunt...avem si noi muci si tusim un pic, asta ca sa nu va simtiti singuri.

Si cica zice "mama", mai tipat asa ca asta ii e felu', cu multi decibeli ...io inca n-am auzit, dar maica-mea se jura ca zice...in schimb pe tati sau pe tataie, ii striga de n-are treaba, desi pe amandoi la fel: "tata". In rest, mutulica...si-o da el drumul pana la urma .

Vad ca vorbiti de suzi si olita...la noi nu vad nici semne de renuntare la suzi si nici d'alea de apropiere de olita...ma gandeam sa-i iau alta olita ca in aia pe care i-am luat-o pe la un an (am fost constiincioasa ) nu prea pare sa-i mai incapa fundul ...oare ar fi mai usor cu reductor de toaleta?

Sanatate tuturor licuricilor bolnaviori si mamicilor .

Da' si ce patanii ati mai avut Andrea, Rox, Cristi...bine ca s-a terminat cu bine ...

Acum fug ca am obtinut aprobare sa plec mai devreme ...zbor spre Tzumpi .

Week-end placut si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Doamne ce de patanii...si alexu a patit ceva de genu', doar ca in bazinul din oras, cel pt pitici, unde ii venea apa pana la glezne...s-a aruncat pe spate...si nu o data...eu, tot asa, cu inima in piunieze..el fericit:))
Bee, asteptam vesti si mai bune marti!
cristi, pupam carol mic sa fie repede bine! Mititelul de el...azi ii povesteam lui tibi ce ai scris tu de Carol si mi-a zis ca si el l-a prins ieri pe Alexu cu clorul dupa el prin casa...bine...cu sticla de clor, care nu era nici bine inchisa...noroc ca l-a vazut el la timp...

Fetelor va dau o reteta de placinta cu mere....eu am facut-o de 2 ori saptamana asta ca mananca alex cate 3 felii una dupa alta, dupa felul principal de papa
aici e reteta: http://www.sanatateata.com/gastronomie/placinta-cu-mere.htm
ce frumos e Robert
chiar, crisspy, ciufik, irina n-au mai intrat de mult..
cuscra-mea la fel...ia s-o strig mai tare ca poate asa ma aude:CUSCRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Mergi la inceput