Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aditza sunt pe aici, cu un ochi in calc si cu un ochi la bijuteriit

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetele, cum va impacati cu cei 2 l de apa/zi??/ ca eu incerc sa o masor, sa o analizez si tot nu reusesc sa beau, mai ales de cand a venit si frigul, cel putin la birou abia ca beau un pahar ca mi-e frig...
e...cu compotul de piersici facut in casa, pus la borcane si racit la frigider inainte de al consuma sta altfel traba..dar are zahardeci ingrasa...
si oricum bag un mar sau un pahar de apa nu mai incap, mi se intinde burta pana sub sani si parca pocnesc, nu mai am loc...nu imi vine sa cred cat a crescut burtica doar intr-o luna...si kg...doamne de unde s-or aduna???

saptamana asta nu prea am gatit ca de obicei si azi a fost prima data cand am suferit de constipatie, deci musai o mancare gatita pe zi

maine vreau sa merg la medicul de familie sa ii cer analizele alea gratuite, cam ce sa ii cer???

fluturas 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

si ...ma duc sa calc...
am facut salata beof si vreu niste macaroane cu branza la cuptor..nu am gasit paste integrale...dar rar merg si cele albe...

ar fi bune si niste clatite..dar e prea mult...sau prea multe calorii

fluturas 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

mmm..clatite...la astea ma gandeam si eu aseara
stie doctorul ce sa-ti dea, cere-i..

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

eu beau ceva apa, chiar mai mult de 2 ca am avut si problema cu infectiile. Incearca sa ai mereu apa langa tine, si bei cate putin dar des des: asa nu te simti, nu te umflii. E greu daca stai cateva ore fara sa bei si ti-aduci aminte si tb sa recuperezi, noi avem sticle de jumate cu apa plata si le tin pe birou sa vad cat am baut: din 10 in 10 minute mai ia o guritza mica si tot asa

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

bebelusi ..spor la tb ..

fluturas ...eu am zile cand beau 2 l si zile cand nu ajung chiar kla 2 dar depasesec 1,5 l .

mamutz...dc nu iti iei cm ?? of mai fetelor cand va aud ca va rupeti la munka ...imi fac griji pt voi , eu una nu mi.am mai asumat nici un risc si am preferat sa ma chinui putin si sa iau si bani mai putini dar sa stau acasa .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

mai este careva pe aici?

aditza24+

Eu sunt pana la 22 aici, dar nu pot sta intotdeauna langa calc ca sunt la munca.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

deci numai are nimeni prb cu hemoroizii??
aseara am depistat unul , nu am avut in viata mea

fluturas.... pai analize uzuale ar fi multe , eu stiu ca pe o trimitere nu tb sa fie mai mult de 12-13 asa in general ele sunt mai multe asa ca alege cele mai imp gen : ca, mg, vsh,uree, sumar urina +urocultura , proteina c , trigliceridele , glicemia,fibrinogen ,hemo completa , etc..

aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu beau prea multa apa. Cateodata vara ajungeam si la 4 litri pe zi. Acum am mai scazut, dar 2 tot beau, e sigur. Toata lumea ma cunoaste, eu sunt mereu cu o sticla de apa in mana. Nu va mai zic ca la baie ma duc de vreo 3 ori pe noapte. Chiar am fost in vizita la niste prieteni daunezi si au vrut sa-mi dea un pahar, apoi s-au razgandit si mi-au scos o sticla de un litru, ca daca ar sta dupa mine sa ma serveasca cu cate un pahar, apoi n-ar mai face altceva.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -19+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetelor voi ma omorati cu 2 L apa, dar un litru de lapte, un castronel cu ciorbita sau alte lichide ce au?
Eu stiu de regula 2 L de lichide, daca ar fi sa beau 2 L numai de apa nu mai mananc nimic toata ziua.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput