Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Adita eu am unul iesit dupa nastere, insa nu-mi creeaza probleme. Lorich tocmai zicea ca are unul, o sa intre ea sa zica mai multe.

Edit - asa e Loutzy conteaza lichidele, nu neaparat apa. Eu nu beau deloc lapte, nu-mi place decat in cafea. Iar ciorbita-supa la noi e musai, daca n-am chef la pranz o mananc seara si tot o mananc.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -19+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Aseeeaaa...terminai si io treburile.Mai bantuiti p-aici?

21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Aseeeaaa...terminai si io treburile.Mai bantuiti p-aici?

21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Eu bantui ca nu am momentan ce face. Oricum fac AMR-ul pana pe 11 oct cand raman acasa.
Da ce treaba ti-ai gasit tu sa faci?

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu beau multa apa, iar acum cu litrul obligatoriu de lapte depasesc 2 l lichide. Am citit in 'Mama si copilul' ca daca in trim 3 incepi sa reti prea multa apa si te umfli la fata, maini, piciore etc, trebuie sa scazi cantitatea de lichide consumate pana la 5-600 ml. Oare chiar asa o fi? A fost singurul loc in care am gasit chestia asta, in restul scrie sa bei min 2 l lichide indiferent ce se intampla.

21+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,un contract de modificat,niste facturi,niruri...d-astea

21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Eu beau multa apa, iar acum cu litrul obligatoriu de lapte depasesc 2 l lichide. Am citit in 'Mama si copilul' ca daca in trim 3 incepi sa reti prea multa apa si te umfli la fata, maini, piciore etc, trebuie sa scazi cantitatea de lichide consumate pana la 5-600 ml. Oare chiar asa o fi? A fost singurul loc in care am gasit chestia asta, in restul scrie sa bei min 2 l lichide indiferent ce se intampla.

Din cate stiu eu daca se retine apa in organism, ar trebui sa scazi consumul de sare. Deobicei apa reztinuta in celulele organismului acolo ramane.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

si eu stiam ca tb sa reduci consumul de sare ...nu de lichide , noi gravidele avem nev de lichide ca rinichii sa functioneze ok si sanu facem infectii urinare , stiti ca in sarcina toate procesele sunt mai incetinite

este f bun laptele , mi-as dori si eu sa pot bea dar nu imi face f bine la stomac, fina mea cand a fost gravida a baut 1 litru-1,5 l zilnic , ma minunam cand o vedeam

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

nu imi place apa!!!!!in schimb cola.....
mai beau lapte de preferat de la carefour cu 0,1 % grasimi, dar parca are un gust ciudat, cam fals...

fluturas 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dolores ..dupa nastere ? la mine a aparut acum ...sper sa nu imi faca nici mie prb , dar numai scapam de ele , raman acolo??

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

scria si de reducerea consumului de sare, dar si de lichide. Si eu m-am mirat. Mai tineti minte cat de tare se umflase Nicoleta Luciu? Doamne, era desfigurata. Zicea ca ea consuma peste 4 l lichide/zi si renuntase complet la sare, dar nu o ajutase prea mult acest lucru. Oricum, toate lichidele retinute le eliminam in primele 2 zile dupa nastere. Eu asa am patit la prima nastere: imi pusesera sonda care se umplea din ora in ora desi eu nu consumam nimic (eram dupa cezariana)si dupa 2 zile im atarna pielea pe picioare. Ramasese "goala".

Mergi la inceput