Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aditza eu sunt cu hemoroizii dar nu le fac nimic, ca nu stiu ce

Fluturas nici eu nu beau 2 l de apa ca nu pot, dar mai beau must, compot, mananc lubenita, fructe, mananc ciorba....se mai aduna

Constipatia am rezolvat-o cu prune multe si cu struguri. M-am tratat si pe mine si pe Vladut

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

nu imi place apa!!!!!in schimb cola.....
mai beau lapte de preferat de la carefour cu 0,1 % grasimi, dar parca are un gust ciudat, cam fals...

fluturas 20 +

NU mai consuma lapte de LaDorna. Are adaos de lapte praf si alti conservanti. Eu nu inteleg de ce te tot gandesti tu aia ingrasa, cealalta iar ingrasa. Eu iti recomand orice lapte care nu e UHT care sa nu aibe termen de valabilitate mai mare de 1 luna.

Eu una mananc cam orice imi pofteste inimioara dar cu moderatie. In curand o sa ma las si de sucuri, ca imi fac aciditate la stomac.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Vad ca tot vorbiti de zugravit - noi am facut asta din mai, abia ce aflasem ca sunt gravi, aveam vreo luna si ceva parca, si bine am facut. Am scapat de o grija acum!

maimutzica, pai apartamente de vanzare sunt mama, cum sa nu fie, doar ca trebe sa ne spui ce zona te intereseaza si in ce suma ai vrea sa te incadrezi!

Andreea (vas), am eu saltea dormeo superortopedica, a fost ideea mea acu cativa ani, ca am pb cu spatele, dar sa stii ca e prea tare, si-a rupt oasele al meu saracu si tot zice de atunci sa o schimbam, dar mereu sunt alte prioritati...Ma gandesc ca aia ortopedica e mai rezonabila!

Lucia, vezi ca grila cu calculul indemnizatiei este pe adresa comuna de gmail.

Bebelu, pai nu se mai da trusoul, ca exact aia scrie in link, ca articolele din legea nu stiu care, care se refera la trusou, se abroga! Se mai da doar alocatia de stat pt copii, care e de 200 lei pa luna pt copilul pana la 2 ani.

Andri, te invidiez pt faza cu cele 2 salarii medii...Stiu ca CCM prevede acordarea unui salariu mediu pe unitate la nastere. Eu, in calitate de cadru militar, cica nu beneficiez de asa ceva, ca noi "nu avem treaba cu CCM". Oricum, sunt in plin razboi cu aia de la serviciu pe tema asta

ma duc sa toc repede niste legume, ca vreau sa fac o mancarica de cartofi, si revin sa termin de citit!

_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

bebelusi ...am inteles , pai na si eu o sa ii las in pace dar stiu ca sunt destul de periculosi pt org , firar !!

asa este nu ar tb sa ne gandim vai ingrasa , etc , imp este sa mancam cat mai bine si mai sanatos chiar daca ingrasa , ce mi-as dorii sa pot manca orice dar din cauza problemelor digestive nu pot si ma oftic rauuu acum poftesc la ce nu mancam gen fasole , ceapa sau te mai miri ce ........dar nu pot manca , off

e f greu sa ai prb cu stomacul ca mereu tb sa ai grija ce papi si sa iti gatesti , eu nici de dulciuri nu ma ating , sucuri sau altea alea

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza24+

Mergi la inceput

roxx...mi-am luat eu o saltea ortopedica de la siesta ...al meu sot este operat la coloana , sa sti ca este ok , ne simtim amandoi bine in ea ..el vroia superoropedica dar am zis ca este prea tare !!!

spor la gatit

aditza24+

Mergi la inceput

app de zugraveli ....noi suntem pe terminate la genul ca acum pavam curtea si gata , am terminat

aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Adita cel mai bine intrebi medicul, el iti zice exact ce sa faci. Eu nu i-am facut nimic ca nu m-a deranjat. Mi-a dat doctorul dupa nastere o crema, atunci m-a deranjat mai tare, dar apoi n-am mai avut treaba si n-am mai facut nimic. Chiar am sa-l intreb pe doctor la urmatoarea intalnire daca o sa-mi faca probleme la nasterea urmatoare, avand in vedere ca tot natural planuiesc sa nasc.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -19+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Aditza stiu cum e cu problemele cu stomacul. Eu am inceput de gastrita, dar laptele dulce imi calmeaza stomacul. In ultima vreme imi e f greu sa consum sana, iaurt, lapte batut.Cu hemoroizii nu am si nici cum se manifesta. Al meu are si se mai plange din cand in cand ca-l doare.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

mai buburuzelor ....m-ati lasat singura??

io as vb pana maine :))

aditza24+

Mergi la inceput

Nu te las singura. Eu sunt aici.Mai lucrez o proba, revin la calc, iar mai lucrez o proba...

Laura

23+ cu

Mergi la inceput