Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)
Raspunsuri - Pagina 2
luny spune:
stela am vazut zambarici in iarba
, vad ca ati fost la ferma, de cand ne tot chinuim si noi sa ajungem... chiar vreau sa-l duc, sper reusesc cat mai e vreme frumoasa..poate facem o adunare p-acolo!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
fetelor, ce spuneti de aparatele de aerosoli cu ultrasunete, aveti vreuna?.. in afara de faptul ca e mai silentios, alte diferente sunt?.. voi de care aveti?.. fac sondaj, ca as vrea sa cumpar unul sa fie in casa, dar n-am de dat multe milioane pe el.. am vazut intre 2 si 3 milioane ambele feluri..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Stelutz ce mare s-a facut "berbecuta" 
si ce frumoase sunteti impreuna!
Nu te mai supara pt faze de genul celor povestite: Tu vroiai sa vizitezi tot, ea a vrut in casuta, asta e, pur si simplu nu aveati aceleasi prioritati atunci.
Sa va povesteasca Naty cum umbla Luki numai in sort prin Botanica si ce greu l-am convins sa-l tina si pe ala pe el
. Ii e cald, se dezbraca, la el functioneaza principiul cauza-efect, conventiile sociale inca nu i se par importante. S-a culcat pe jos, l-am mangaiat, l-am pacalit, ne-am mutat mai incolo, ne-am mai alergat...ne-am descurcat pana la urma ca nu puteam sa-l las nud prin parc. Cautam solutia de compromis cea mai potrivita.
Iar Iulia a inteles cand i-am spus ca Luki umbla descult pt ca i s-au rupt pantofii si a stat incaltata!
Al meu copil si acum sta dezbracat prin casa, doarme in sort si maieu cu geamul deschis, daca raceste, vai de mine, ca sigur voi fi vinovata!
Multa sanatate tuturor si multa rabdare pt Livi. Toate se aseaza pe fagasul normal intr-un final, drumul pana acolo e cam greu insa.

mstela spune:
Multzam de aprecieri
.
Luny,eu nu stiu cum e cu aerosolii.
Cata,ai dreptate
,dar vreau usor usor sa o domesticesc,sa inceapa sa inteleaga ca ne-am dus la ferma sa vedem animale,nu sa stam in casuta,ca asta putem face si in parc..dar la ferma,unde am dat si bani la intrare, am batut atata drum special ca sa vedem si animale, pe care nu le gasim oriunde..am fost de acord sa stam si la casuta,si la leagane,dar nu doar pt astea ne-am dus acolo...am de lucru..usor usor incepe sa inteleaga,dar mai are faze de-astea de caposhenie...totul e sa pot eu sa fiu calma mereu si sa turui neincetat pana se prinde.![]()
Lyvy
,multa rabdare...grea perioada asta cu bb2 mic..zice Cata-Tuchi bine cu aia primi 2 ani
..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Am vazut si eu Ursuletii,cat de scumpi sunt
..ce a crescut bb Albert.
Am vazut si pozici-nevazute cu Blanka&co..ce cresc puii!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tonic spune:
Stela degeaba te-ai dus tu la ferma sa vezi animale daca ei i-a placut mai mult casuta
Asa si cu adultii: degeaba vrei tu sa fie intr-un fel daca lui ii e mai bine altfel. Norocul nostru cu copiii e ca putem sa o mai dam la pace, cu cei mari...alta poveste. Eu merg mai mult pe principiul ca daca merg undeva pt el, il las sa faca ce-i place lui (cu limitele impuse de siguranta si comportament civilizat fata de cei din jur) chiar daca eu aveam alte planuri. Adica uneori mergem in parc si stam o ora sa ne jucam cu masinutele, desi asta facem si acasa pe parchet, dar daca ma duc in parc pt el, il las pe el sa aleaga activitatile.
Sa ne vezi cum ne jucam cu gaze, gandaci, iarba, bete de se mira lumea ca il las sa puna mana pe toate.
Oricum fiecare functioneaza pe principiile care i se potrivesc, mie asta mi se potriveste, nu mi se par un capat de tara "crizele" copiilor, pt toate exista o explicatie, dar uneori ea e mai putin vizibila pt noi. Uite Luny s-a relaxat si s-a obisnuit sa-l accepte pe Mufy cu ale lui pt ca asa le e mai bine. Sunt sigura ca si voi veti gasi solutia care sa functioneze.
Nicoleta ce ai ales?
Livi e greu pt biata Iris sa accepte, chiar daca-si iubeste fratiorul, tot sufera mititica. Nici la noi n-a fost usor, desi Antuca era mare si isi dorea tare mult un frate, diferenta dintre teorie si practica e mare. Peste un an-doi cand se vor juca impreuna si te vei topi de dragul lor toate astea vor fi ca un vis urat. (iar cand se vor parui vei fi pregatita sa actionezi
)
Mi-e somn si vreau acasa, n-am chef de munca! Ma sustine cineva?
tonic spune:
Am spus ca am vazut-o pe Ursulica si familia si m-am topit de drag? 
veselie si frumusete, ca in poze nu se vad greutatile si oboseala ![]()
Nicoleta spune:
Salut.
Azi am mers la dentist, am terminat... m-a uscat de bani!! Si nu, nu am ales inca un apartament (proprietarul celui de-al doilea apt trebuie sa se sfatuiasca si el cu sotia daca accepta propunerea noastra financiara) (igrasia este foarte putin extinsa, la o aerisire in tavan... cred ca s-ar duce, curatat locul bine, folosit ceva substante si vopsit la loc; suprafata? mai putin de o foaie de A4, adunate...). As alege... nici nu stiu :((. Sunt obosita, stresata, maine si poimaine imi pleaca sotul... ma doare capul... azi am o zi grea...
Matei a fost si azi foarte bine la gradi, a plans foarte putin la despartire, evita TOATE jocurile la/cu care se juca in momentul in care ne-am despartit (trenulet, masinute, pictat, calut, pesti etc.). Cat am lipsit a fost foarte ok, cand am venit se juca singurel, m-a vazut si si-a terminat jocul, si-a strans jucariile si a venit la mine ZAMBIND!! Mi-e asa de drag de el, cat de intelegator poate fi! A inceput sa aiba si "paraziti lingvistici". Daca il intreb, spre ex unde e telecomanda, zice: "Pat, ched!" :) (cred) Sau ma intreaba "Baie, pot?" Inca nu se exprima foarte elaborat, dar e asa scump! Ma duc sa-mi iau copilul mare, il duc la karate... Macar e o zi superba afara. Iau un Nurofen si sunt noua, o vreme...
Va pup!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
lyvy spune:
Luny, merci
Deci,trebuie sa am rabdare.
O sa pun si niste pozici , dar azi nu mai am cand, maine cand e Iris la gradi.
va pupez
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008) si
Alexandru (15.09.2010)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Nu ma prelucreaza si pe mine cineva pe listutza, ca apar tot gravidutza!!!![]()

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008) si
Alexandru (15.09.2010)
Pozele mele
Povestea nasterii