Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am inlocuitoooareeee ! Acum in al 100-lea ceas...

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am vazut si eu scumpica de Clau... Olga, hai ca nu e asa grav. Efortul... aparate diferite (nu)... ai urcat scari? Zic si eu... Esti pe maini bune, e clar.

Sar´mana, buni Gecko! Ce-mi mai fac unchii? :))

Am ajuns la gradi cu sufletul pitit in adanc... l-am gasit foarte ZEN! Se spalase pe maini, se aseza la masa. Dar, fiindca am aparut, s-a ridicat si nu a mai vrut, desi am spus ca-l astept sa manance. Vesel nu era, dar era linistit. Si concentrat (si ud pe manecile de la body :D) pe pregatirea pentru masa. Mi s-a povestit ca la inceput a fost mai Ghita-Contra. Dar a cedat si s-a integrat super! Pfiuuu... asa emotii am avut... nu va spun ce am mancat de emotii :D (nuu, nu prajitura...).

Va pup. Sa aveti week.end frumos! Mai viu io p-aci!

(propozitie: Nein canta!:D)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Va multumim mult de urari!Sa dea Domnul sa fie asa cum ne-ati urat!
Va imbratisam cu mare drag!

Siluan e tare racit..saptamana trecuta a fost Samuel cu febra,muci!Dar la Siluan asta ne lipsea acum...off!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost nitel pe la mama, la fostul meu job, si n-am putut si eu sa socializez prea mult ca l-a luat somnul pe copil si nu ne mai intelegeam, asa ca am revenit in buturuga noastra... acum, e tare suparat ca l-am schimbat de hainele de afara si vrea sa dorma pe jos, pe parchet... as aca i-am spus ca eu pe jos nu dorm, daca vrea, sa stea singur acolo pana se plictiseste, apoi sa se bage in ce pat vrea el, am iesit din dormitor si am inchis usa... vad ca nu zice nimic!
m-a sunat kya, si guess what?.. si Sanzi a varsat azi... la fel ca Matei, a varsat si apoi nu arata ca ar fi vreo alta problema, durere.. si facuse si ea diareee la un moment dat... olgu, de la munte o fi, habar n-am, cert e ca noi suntem virusati pe caile respiratorii, la stomac nimic.. Muf in schimb, a facut si el moale alaltaieri de 2 ori, combinat si cu raceala urata pe care cred ca el ne-a pasat-o.. dar parca-s cam multe zile sa reactioneze daca ar fi ceva de la munte.. bafta cu analizele
simo e plin sezon de viroze, mama lor.. la voi, e chiar mai greu... sanatate si sa treaca repede!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,uoffff,asta va mai lipsea...sanatate rapida lui Siluan...

Sanatate kkciosilor,muciosilor si celorlalti bolnaviori.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, va fi bine, ai incredere! Este o viroza, Siluan o va birui si pe asta! Este toamna, racesc ei si copiii sanatosi, daramite el. Viroza este firesc sa apara, desi nu este de dorit, insa veti trece si peste ea! Eu asa am incredere ca asa se va intampla!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

simo, multa sanatate lui Siluan! o sa treceti si peste asta. aveti grija de voi.

am ajuns si eu acasa, dupa ce am umblat creanga la dr de familie, la moasa pe la niste magazine, mi-am luat una bucata copil de la gradi, am mancat, acum face nani

cu vizita la dr am constatat ca deja am ajuns la 70kg aoleu...si mai am inca 3 luni...ce ma fac eu? am tensiunea mica: 10/5 ca bebe cica e maricel ( IFU 27 - la 26 saptamani)si ca trebuie neaparat sa cer tratament pentru varicele care apar precum ciupercile dupa ploaie

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/

Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!

Claudia+26 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Simo multa sanatate baietilor! Imi pare rau ca a mai venit si viroza peste el.

Luny Antuca vomita cand era racita de la secretii. Poate si la pici e tot asa ma gandesc.
Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, bantuie o enterozviroza care se manifesta la pici cu varsaturi, diaree, la adulti ca raceala. au adus-o ai mei de la valeni, teo a vomitat si a facut diaree, alex putin rosu in gat, pe care l-am biruit cu bioparox, eu nas infundat si curgatori si tuse si culmea!!! a luat si al meu, el care...niciodata, ever, never. tot nas si tuse si la el. picii sunt reparati acum, lui teo a trebuit sa-i dau metoclopramid si biotics, ca voma si apa pe care o bea si regim 2-3 zile. eu cu paracetamolul si fiind foarte ocupata, nu am apucat sa-mi dau seama cand a trecut. deja e pe sfarsite.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

De-o juma' de ora va tot citesc si incerc sa prelucrez informatiile(fara mare succes,ce-i drept) si concluzia mea e asta: sa fii parinte,nu-i un lucru simplu!

Catalina,doar o imbratisare stransa,de la mine si-un apasat!

Simo,sanatate muuulta lui Siluan,puiut drag!!

Anca,Raluca,Valen,Cata-sanatate pustilor!
Mai..Mihai nu a capatat nimic si s-a dragalit si cu Sanziana(ma rog,el a dragalit-o pe ea),s-a zbenguit si cu Muff,a luptat la liber si cu Dudu(si trepiedul lui Tio),s-a jucat la greu si s-a iubit cu Soph..Eram sigura ca-l apuca mucaiala de la atata alergat/transpirat/tipat,dar..deocamdata-nimic-si sper sa nici nu-l apuce ceva acum,ca mama e varza la faze de-astea

Livi,Clau,abia astept sa vad pozicile

Olga,ai grija!
Saraca Nati,ne-am chitit pe eaSi-a gasit belea cu noi!
Fato,noi am putea continua sportul asta cu schimbul de plase! Tocmai ce trecu vara,schimbam garderoba..La anul facem iar trocul

Claudia De Giani nu stii nimic? Tare as vrea sa vad pozele facute de ei la mare

Gagici,va multumesc din suflet pentru tot!! Am venit acasa la puiut!! Asta imi era golul si durerea,ca raman in Buc.pana nasc si nu apuc sa-l mai iubesc nitel,sa-l pregatesc eu pentru ceea ce va urma.. Nici nu va inchipuiti cum a fost revederea,cum ne strangea de gat pe amandoi,cum isi baga falcutele intre intre noi sa-l pupacim,ne-a prezentat fiecare obiect din casa-ce e,ce culoare are,ce face L-am intrebat dc i-a povestit maica-mii despre copii si mama zicea ca i-a spus,dar ca nu a priceput o iotaAm descoperit noi ce-i spunea-ca nenea(Radu) avea o masinuta maare,mare,care mergea cu viteza,Ilinca i-a dat cana cu ceai,ca s-a jucat cu Sophi la tobogan,ca Sophie s-a suparat pe el,dar ca i-a cerut scuze,ca Sebi a muscat-o pe Sanziana si Sanziana a plans..I-a spus si despre floarea-morisca,oaia mica,mica,mica,despre camionul cu cupa al lui Muff,despre cum a cazut Dudu de pe masa..El saracu' ii daduse raportul complet,dar pe limba lui dulce si stalcita.
Despre mine..ce sa va zic-tot cu HTA,modificari ale GPT,GOT,ceva corpi cetonici in urina,cu tratament antibiotic si ovule pt.a evita ca o posibila infectie sa ajunga la BB,cu doza marita de Dopegyt,regim..Cam de-astea..Giulestiul nu-i tocmai deschis,nu a primit inca avizul de la Distrigaz,nu se opereaza,iar sectia pt prematuri e tot inchisa,dr spera sa se aranjeze treburile intr-o saptamana,daca nu,mai vedem..
Pana una alta,stau cuminte in pat,fara niciun efort,sa nu se rupa de tot punguta valoroasa

muulti,multi!

Stela,te rog io,nu ma tine in stres-fa un test dintr-ala

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput