Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si inca cineva drga mie... lianaaaa???

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau daca era Mateiu p-acolo, sigur l-ar fi tentat si pe el!

in alta ordine de idei, Muf iar a varsat in jet azi dimineata, si cred ca eu sunt de vina i-am bagat prea mult in cioc, bucatica de paie cu rosie, ardei, cascaval.. cred ca a fost prea mare dumicatul si d-aia, cretina ce sunt, in disperarea mea cu mancarea.. si ieri poate o fi fost la fel, desi cat de multa ciorba (era cu orez mult, nu am mai pus paine!!) se poate lua in lingurita?.. dar cred ca m-am invatat minte, ii dau mai putin si cat o papa, o papa si gata.. mi-a asa ciuda pe mine acum, de nu va spun..
eu si iub suntem ff raciti, nasul curge garla, gatul doare, stranuturile sunt in floare!ne simtitm nasol amandoi, doar ca el e la munca.. eu trebuie sa ies cu Muf, singura, sa ved incotro o apuc, in ce autobuz ma urc..

zoze hai cu pedala de la calculator, zi ce faci?!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, PUI MIC SI DRAG! SFANTUL SILUAN SI CEILALTI SFINTI SA VEGHEZE ASUPRA TA, SA TE FACI BINE!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

tonic am ales semnatura asta special, si in ptimul rand are o semnificatie enorma pentru mine, imi aminteste ca sunt mamica sa ajut/sprijin copilul nu sa il impiedic in experientele vietii ca unele dintre ele mi se par ca il ranesc.

lyvy, imi pare rau ca Alexandru a luat raceala de la tine: temperatura? ceva? suna dr si spune-o sa vina sigur o sa stie ce si cum sa iti de-a.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/

Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!

Claudia+26 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

luny, imi pare rau ca iar a varsta. incearca sa nu te mai simti vinovata si cauta solutii: da-i mai putin, de mai multe ori...

_

Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!

Mergi la inceput

Clau si Daciana ar fi fost foarte incantata abia asteapta sa ninga sa scoatem sania

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

La gradi s- produs o incurcatura, a trebuit sa astept o anume doamna... Am stat o ora (ajunsesem sa stau cateva minute dimineata!!), apoi am plecat, Matei era tare trist... nu a plans, dar nici nu mai avea mult...

Sanatate bolnaviorilor.

Citind-o pe Mimo... daca Gecko te adopta si tu ma adopti... Gecko imi va fi bunica?

Ma afecteaza luna plina, am visat-o pe Simo... La multi ani, Siluan!! sa te faci bine repede-repede!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Citind-o pe Mimo... daca Gecko te adopta si tu ma adopti... Gecko imi va fi bunica?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

nepoatoooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hop si eu, sa dau "Buna dimineata" pe la pranz.

Am fost la Doamna Director de diabet , am baut papa bun, m-am intepat de patru ori, am stat la taclale si ce-am mai fi stat Si va tin la curent cand ies rezultatele...tensiunea mea insa tot dubi: dupa ce o luasem acasa si era 92/55, la spital era 12/9...in conditii de regim complet fara sare. Asa ca Naty...ai de sapat !

Asta imi fuse raportul pentru dimineata asta. E ultima zi la birou, astept sa se dea verdictul in ceea ce o priveste pe inlocuitoarea mea ( daca sefa ei e de acord sa o imparta pe aici ), timp in care incerc sa imi pun ordine in lucruri...si tot asa.

Mai viu!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, la gravide ce sare de 13/8, pentru oricare dintre valori ( adica si aia sistolica si aia diastolica ) trebuie investigat ( edit: cica nu, e considerat hipertensiune arteriala . La fel si cu glicemia, care nu e enorma, dar e peste 90-deci se investigheaza suplimentar, d-aia i-am dat de lucru la scris foi Catalinei

Sa te gandesti ce mananc eu la carciuma !

Luny, e ceva de la munte, si Sof se kk dubios, a varsat o data ( laptele pe care il sugea cuminte din bibe )...eu m-am cufurit marti, ca si Radu...

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput