Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)
Raspunsuri - Pagina 14
tonic spune:
Gecko aichim are voie, ca si ma-sa baga la greu, nu sunt asa ipocrita! Si apoi mi se pare ca nu are asa multe chimicale ca alte. Sunt prajituri din comert(in meniul de gradi) pe care cand le deschid lesin de la miros. Ce-or pune in ele nu stiu, dar eu mor. Si are voie miere, dulceata daca cere, fructe uscate la discretie, chimicale mai putine, ca e si cam sensibil cu burta si il ia kkrea.
Cu hainele nici eu nu ma stresez, pt ca si eu ma asez pe jos, ma joc cu copiii, cand ajunegem acasa suntem amandoi la fel de murdari, asa ca masina de spalat sa traiasca! Evident eu ma schimb de hainele de serviciu pt ca sunt zgarcita, ocupata si nu-mi place sa merg la cumparaturi, asa ca le pastrez pe cele pe care le am.
luny spune:
bai, nu cred ca tuchi a scos la vot problema pe care o are... ne-a cerut parerea doar, nu cine e pentru/impotriva.. naty, mi-ai rastalmacit vorbele!... asa e, nu suntem divortati, nu vorbim din experienta personala, ci cu sufletul..de acord, sunt lucruri extrem de delicate si pana la urma va face tot cum stie ea ca e mai bine, asta e clar!! eu am spus parerea noastra.. daca a apara onoarea sotiei legale atunci cand sotul stie de agresiunile verbale ale ex-ului, inseamna a face circ, so be it.. suntem noi pe dos!.. ps: bineinteles ca circul nu implica agresiune fizica, asta e prea pueril!... era o gluma fortata.. cine a prins-o, a prins-o..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
Merci fetelor pentru felicitari!! Sunt tare mandra de copliasi, si eu cre nu vroiam 2 copii, eeee, cum se schimba treaba, acuma ma simt implinita, intreaga.
Olga, ei lasa ca nu mai e asa de mult si il vedem si pe Alex de Ploiesti, nasol ca esti pe regim,
ca poti sa il ti.

m-ati zapacit cu exemplele de control asupra copiilor, cred ca fiecare are reteta proprie si sunt sigura ca nu functioneaza intotdeauna regula.
na ca m-am imarligat, nu mai zic nimic ca-s varza de la eaceala.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008) si
Alexandru (15.09.2010)
Pozele mele
Povestea nasterii
natynic spune:
Ariel, of, din pacate eram SIGURA ca vi se va intampla asta...Am evaluat din ochi cum sta treaba si, cel putin in prima zi cand tu erai asaltata de lume si Marcel tot despacheta si aranja (sau invers) era imposibil sa nu se sterpeleasca LA GREU de pe ditamai standul. Asta e...sa le stea in gat!!!
Tonic, pai normal ca nu o mai duc la gargarite. Cel putin pana cand voi considera ca e suficient de mare sa inteleaga care sunt limitele de bun-simt pe care le stabilim dinainte. Dupa cum mai citeam, manifestarile astea mai vin si din dezvoltarea inca inegala a limbajului. Iulia, cel putin deocamdata (sper ca nu definitiv!) e mult mai interesata sa vorbeasca ea, sa transmita ea mesaje decat sa primeasca vreunul; altii poate sunt mai receptivi la ceea ce li se comunica. Idem la magazine. In principiu crize pt luat jucarii sau alte chestii din rafturi nu mi-a facut, a mai scos dulciuri pe la Billa dar le-a pus frumos la loc cand am rugat-o zicand ca nu-s ale noastre. Cu toate astea, pe cat posibil evit ispita, ca de-aia sunt eu adultul.
Ramo, ma bucur ca e bine la munca si tonul tau suna altfel. Si o sa te convingi incet-incet ca lucrurile din casa nu fug daca nu le ingrijesti zilnic, nici macar praful nu pleaca, te asteapta sa-l bagi in seama CAND ai tu timp!![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui luny bai, nu cred ca tuchi a scos la vot problema pe care o are... ne-a cerut parerea doar, nu cine e pentru/impotriva.. naty, mi-ai rastalmacit vorbele!... asa e, nu suntem divortati, nu vorbim din experienta personala, ci cu sufletul..de acord, sunt lucruri extrem de delicate si pana la urma va face tot cum stie ea ca e mai bine, asta e clar!! eu am spus parerea noastra.. daca a apara onoarea sotiei legale atunci cand sotul stie de agresiunile verbale ale ex-ului, inseamna a face circ, so be it.. suntem noi pe dos!.. ps: bineinteles ca circul nu implica agresiune fizica, asta e prea pueril!... era o gluma fortata.. cine a prins-o, a prins-o.. |
Nu cred ca a inteles nimeni ca ar fi scos problema la vot, ar fi si culmea. Ne-a spus ce are pe suflet pt ca avea nevoie si de parerile noastre. Si noi i-am raspuns, exact cum spui, din suflet dar si din experienta proprie. Care e diferita. E evident ca nu e o problema la care sa poata da cineva o reteta garantata de rezolvare. Imi cer scuze daca exprimarea "sunt impotriva" te-a deranjat atat de tare, nu intentionam asta. E doar stilul meu prea direct de a vorbi de vina...
P. S. Iata si noi stam in casa. Iulia nu a vrut afara, mi-a spus raspicat ca vrea acasa. Urmarea-i-am zis sa nu cumva sa mai ceara afara diseara, daca n-a vrut sa iesim acum va iesi abia maine cu bona, pacat de vremea buna...Ei, sa vedem pe la 20-21 daca va mai tine minte ce am stabilit...
luny spune:
in timp ce-i dadeam cirobita, dintr-o data mi-a vomat! m-am si speriat
.. dar se scremea sa verse tot... si nu stiu care ar putea fi motivul, e prima data cand am patit asa... ati patit asa?
apoi se comporta cat se poate de firesc, nu dadea semne ca ceva l-ar durea/deranja, ba a mai si continuat sa pape aceeasi ciorba!
ps: acum tocmai a facut kk si e normala, pfiu... am scapat de diaree se pare, dar ii dau si diseara tot lapte HN..
alt ps: ati auzit ca s-a scos Diclogesicul de pe piata?... a cumparat Liviu ieri si asa i-a spus farmacista, mai avea doar 4 supozitoare si p-alea le-a luat.. nu stia nici ea de ce, ati auzit ceva, nereguli?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Olga mami, relax.
Sa-ti explic eu cum e cu glicemia. Pe la sf lui august sau inceputul lui sept. zic sa-mi mai iau si eu glicemia: 109. Io zic: mai ce-oi fi mancat? Ce naiba s-a intamplat ca doar insulina tot maaaaaaare e! Doarme-n post? Ca doar job description-u' e sa scada glicemia. Ei las' ca mai iau peste doua zile: 113
Dupa asta m-am calmat si nici ca m-am mai intepat ca dupa aia imi creste si tensiunea de la astfel de socuri.
Deci, spor si bafta la valori cat mai bune, dar nu te stresa. Fi zen ca osafiebine, osafiebine.
Tin pumnii sa-ti iasa bine TTGO-ul.
gudinde spune:
Bitzulina daca ai sughitat azi sa sti ca eu te pomeneam. Am vazut azi un tort din martipan in forma de buburuza, ceva de vis. Sa ma fi vazut in versiune flower-power scotand tacticos din geanta telefonul ca sa pozez tortul.![]()
gudinde spune:
Gecko, aichim ai?
Ramo cum merge la servici? Cum sunt colegii?
Luny multa sanatate.
Lyvy sa-ti traiasca piticii. Sunt superbi.
Ariel ce sa mai zic. 8 milioane?
Ce oameni!![]()
gudinde spune:
Si inca ceva, ca ieri am uitat

Happy Belated Birthday sot de Mihatp!

Miha
sa-ti traiasca, sa fiti fericiti si sa se iveasca un job bun.