Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetelor!
Eu tot nu reusesc sa tin pasul cu voi...dar ma straduiesc
Am vazut ca s-a inmultit listuta cu bebei! Felicitari tutoror mamicilor, bebei sanatosi si mancaciosi!
2ingerasi si Mari va tinem pumnii!!
Am fost si noi la eco luni si bebe e bine, creste...am stabilit ca cezariana va fi pe 28-29 sept dc bebe nu se va grabi...incerc sa termin pregatirile pt bebe si sa definitivez geanta de spital
Eu nu mai pot dormi deloc noaptea...am mainile amortite si ma dor ingrozitor...sunt vesnic obosita..ziua ma joc cu Andreea si nu apuc deloc sa ma odihnesc...Si in plus mi-a aparut de o sapt o irittatie pe burtica si ma mananca ingrozitor...nici nu stiu cu ce sa mai dau...

Ayda38+ + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mai3sonda si clisma..sunt bubele mele cele mai mari..sper sa ma tin tare..incerc sa nu ma gandesc foarte tare..

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

pianna, Alina, paticut, felicitari pt. vestile bune de la eco!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Ana - la cine mergi maine la Odobescu?
si am uitat sa-ti zic - vezi in albumul meu ce cercei i-am luat la Julia :)

Tutz 37+ cu Julia

Nu merg la Odobescu! Medicul la care merg maine e de la Bega,si ma duc la cabinet maine (in Dacia are cab).
Am doua prietene care au nascut la Bega si au zis ca nu e asa cum cred toti! Oi vedea eu! Dar,sincer prefer sa merg la Bega cu un dr pe care sa ma bazez decat la Odobescu cu unul de garda!
Cerceii sunt la fel cu ai Maiei,nu? ca asa mi se pare!
Sunt faini!

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mai3nda si clisma..sunt bubele mele cele mai mari..sper sa ma tin tare..incerc sa nu ma gandesc foarte tare..

Klarisse, hai ca nu e chiar asa de rau cu clisma. Eu am fost oripilata mai mult de baile foarte murdare din maternitate....Nu vreti sa stiti cum arata toaleta!!!!

Ramona 37si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Buna dimineata cu intarziere!
Hai 2ingerasi!
Hai Mari!
Eu dorm asa prost in ultimu timp... zici ca sunt pe alt fus orar... dorm de pe la 4 pana pe la 11... dupa multe icneli.. ture la toaleta... si invarteli prin pat.. de innebuneste sotul... bine ca mai avem putin...
Am vazut ca va faceti griji de kg si vergeturi... eu sunt o .. singurul lucru care ma linisteste e ca stiu ca am mai slabit mult o data cand ma ingrasasem in ultimu hal si intr-o vara am spus stop.. deci stati linistite ca o sa recuperam noi dupa ce vin bebelusii.... De vergeturi zic sa nu va faceti griji, inca nu stim cu ce o sa ramanem dupa ce nastem... Eu am multe vergeturi pe burta si pe coapse.. da sunt rosiatice si stiu ca astea inca se mai pot vindeca... deci trebuie doar sa ne inarmam cu rabdare...
Pana una alta eu azi fac o fasole cu ciolan la care va invit cu drag..

Elena de 37+ cu... Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu acu m-am trezit! Din nou,asa ca buna dimineata!
Felicitari fetelor pt vestile bune de la eco!
Pianna stai linistita si nu te lua dupa nimeni,ca o sa ai o fetita perfecta!
Mari f tare ala cu broasca!
Nu o sa vada sotul meu cadouri din alea!
Botosel si mie mi-e o foamee.. hai sa halimos ceva!
Am mai vrut sa zic cate ceva dar....

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mai3nda si clisma..sunt bubele mele cele mai mari..sper sa ma tin tare..incerc sa nu ma gandesc foarte tare..

Klarisse, hai ca nu e chiar asa de rau cu clisma. Eu am fost oripilata mai mult de baile foarte murdare din maternitate....Nu vreti sa stiti cum arata toaleta!!!!

Ramo am si eu piticii mei n-am ce sa le fac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Cum am interdictie de la doctor la sare, de luni mi-am pus ambitia sa mananc fara sare
Acum am facut floricele/popcorn, dar la tuci, ca doar asa pot fi fara sara...Eh, merg si asa...
Va invit, care doreste

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna dimi si de la noi! de fapt e chiar pranz...
Ana, bine faci ca te duci la un doctor..eu am nascut la maternitatea Bega si a fost super ok (am stat intr-un salon renovat cu baie proprie)..apropos de tarife, ca am vazut ca te interesezi, doctorul meu are afisat la cabinet urm. tarife pt. asistenta la nastere in materniatea de stat: 1400 pt nastere naturala si 1600 pt. cezariana. O fi scump? nu stiu, dar am auzit povesti de genul ca au cheltuit mamicile in jur de 3000 lei prin spital cu tot cu doctor.
Felicitari celor care au mai nascut Luy si Simona!! si nastere usoara Mari si 2ingerasi!
Eu abia astept sa vad cum o sa reactioneze fiu-meu cand o sa vina bebele. O sa incerc sa il implic si pe el in ingrjirea copilului. Mi s-a parut asa de frumos cand a povestit Alynta cum o ajuta baiatul cel mare.
Botosel, eu am nascut cu peridurala data trecuta si de data asta planul e cam la fel, in principiu.
Nu mai stiu ce vream sa mai scriu....sa ma gandesc
pt. KAT bine ai venit! interesant nume ai ales pt fetita ta!

Mergi la inceput