Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ratusca, Sunset, cam somati??? Treziereeeea!!!

sunt prezenta dar doar va urmaresc ca m-am apucat de facut diverse prin casa

Doamne ai grija si de noi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Acum imi spuneau colegii ca au dat ieri la radio ca in afara de timpul care li se pare lor prea lung ( 2 ani) , ar mai scadea indemnizatia cu 15% si cei 200 lei alocatia.Offf. Nemernicii.

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ratusca, Sunset, cam somati??? Treziereeeea!!!

sunt prezenta dar doar va urmaresc ca m-am apucat de facut diverse prin casa

Doamne ai grija si de noi 31+

32+ ANDREEA LAVINIA

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alexa

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Apropo de DPN, in functie de UM sau eco. Cel mai relevant DPN in functie de eco este in jur de 8s, pana la max 12s. Ulterior bebelusii au ritmuri de crestere diferite, sau se dezvolta si ei mai mult sau mai putin asa cum le dicteaza genetica Din parinti inalti, bebelusi mai inalti, din parinti mai scunzi, bebelusi pe masura. Adica un bebelus cu parinti de 1,9m poate aparea la eco de 36 de sapt ca are dimensiunile standard de 37, 38. Si invers.

Asa ca daca nu aveti incredere in UM, arunceti un ochi pe ecografiile din sapt 8-12 si vedeti DPNul. E cel mai relevant.

Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Corina, las semnatura asta, probabil mai mult pentru psihicul meu vroiam sa deslusesc misterul. Oricum, si dr meu si Iosup mi-au spus ca nasc dupa 15 oct, oricand. So... Nu-mi mai fac eu calcule, ca bebe o sa vina cand vrea el.
O luna...

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Ma simt mizerabil!!!
Am nasul infundat si imi si curge valuri, combinatia perfecta, ma doare urechea si sunt total amortita ieri seara de la atata suflat de nas si sranutat ma apucasera iar contractiile.

Ratusca, asa mi-a facut si mie herghelegiu. Dar m-am luptat cu asistenta si am obtinut o reprograma -desi nu ma declar incantata de cum a decurs eco, macar am facut si pe asta, altfel ramaneam cu oftica asta

Ana, la mine de exemolu de la prima eco la 4 sapt, bebe avea 5. Apoi la 5 avea 6. Si mereu, mereu, mereu a fost cu fix 8 zile in olus fata de UM. Asa ca la mine toti doctorii au considerat tot timpul eco, si nu UM. Ca cica daca acum, e mare, nu mai conteaza ca o ia putin inainte sau ramane in urma, atunci la inceout, cand e o mana de celulel, conteaza dc de exemplu i-a aparut celula aia vitelina cu o sapt mai rpede, clar inseamana ca ai ovulat mai devreme.

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Acum imi spuneau colegii ca au dat ieri la radio ca in afara de timpul care li se pare lor prea lung ( 2 ani) , ar mai scadea indemnizatia cu 15% si cei 200 lei alocatia.Offf. Nemernicii.

Sunt doar zvonuri deocamdata. Din ciclul "ce-am face noi sa scadem natalitatea si sa mai ducem tara de rapa".

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Scuze ca am mancat multe litere, cu mainile astea amortite nu prea merge sa tastez pe ipad

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49

am gasit asta pe net

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

este o lege noua aprobata in guvern si care a intrat apoi in obscuitate mediatica dar nu ma indoiesc ca o sa treaca la fel ca toate celelalte aberatii...

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput

Fetelor, vreti sa ne mai vedem la un frappe (de-ala cu un strop de cafea ) o pizza, o maslina? E un restaurant frumusel cu terasa mare si loc de joaca, La Cena 2. Vrea cineva?

David Lloyd George

Mergi la inceput