Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Joy este normal ca la peridurala sa-ti lase cateterul in coloana ca sa-ti bage analgezic pe el. si eu l-am avut 2 zile in coloana si am dormit foarte bine pe spate.
gabriella eu stiu ca mierea este purgativa asa ca nu stiu daca este o idee buna sa mananci. iti doresc multa sanatate
Siuta daca am putut ajuta ma bucur
fetele felicitari ptr noile semnaturi
iar de cafea....sincer eu nu rezist fara ea sunt buimaca....dar cand alaptati exista cea fara cofeina.. macar atat cat sa ne amagim

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

neata la fete vorbarete

felicitari pentru noile semnaturi! si pentru vestile bune de la eco !

Miruna, intr-adevar, nu e nimic oficial cu cei 200 de lei. Forma acuala a ordonantei care prevede suma asta e nemodificata. Deci cei 200 de lei se acorda inca! Intrebarea e pana cand se vor mai da ?
Ca daca au inceput discutiile pe tema asta si pe tema reducerii celor 2 ani, e clar ca tb. sa ne asteptam la ce e mai rau ! Nu iese fum fara foc!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49

am gasit asta pe net

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ma intreb, oare cei care iau deciziile astea de tot rasul, se gandesc la familiile care nu au posibilitati,care se bazeaza pe venitul acesta minim??? Imi este rusine ca traiesc in tara asta...dam atatia bani peste tot si degeaba..

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Joy este normal ca la peridurala sa-ti lase cateterul in coloana ca sa-ti bage analgezic pe el.

Mi-a injectat o data anestezista, chiar cand l-a montat si apoi a disparut. A mai injectat moasa la vreo 15 min ca i-am zis ca nu se intampla nimic, simt contractiile cu aceeasi intensitatea. Si apoi nu am mai bagat anestezic ca era inutil. La o nastere naturala nu prea are de ce sa lase cateterul in spate dupa expulzie. Si nu am putut sa dorm pe spate, era o senzatie urata. Asta e, a trecut.

Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Nu m-ati lamurit, ca tot ce-ati scris, stiam si eu...
Eu vorbeam despre 30 octombrie, din punctul de vedere al echografului. Ovulatia mea a fost "razna", asta stiu, deci la mine UM nu mai e luat in calcul de acum cateva luni. In fine, las problema neelucidata si cand vorbesc data viitoare cu dr., ii pun lui intrebarea.

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelor am luat un No Spa si parca mi-a mai trecut. Dar ma mai ia din cand in cand. Mi-i frica sa nu fie contractii ca parca si burtica ma doare un pic. Offfff... nici macar nu stiu ce ma doare.Sunt asa panicata!!! sper sa fiu ok. Am zis ca mai stau jumatate de ora si daca nu ma simt ok ma duc acasa macar sa stau in patut

29+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Ana, 40 de sapt se calculeaza dupa UM. O sarcina normala dureaza intre 38-42s, tocmai datorita ovulatiei care poate fii diferita. Ecograful iti da o DPN in functie de dimensiunile bebelului, dar astea conteaza f mult si de aparat, de dr, etc. Uite, la Arianna tot timpul mi-a zis cu 2-3 zile mai devreme decat dupa UM(si asta e data despre care zicea dr ca e la termen, nu 40s), ca la ultimele eco sa-mi iasa un DPN cu vreo 10 zile mai tarziu, ca cica era mica, o monitorizam sa nu intre in suferinta, si cd colo s-a nascut la fix 38s dupa UM, cu 3250g si 49cm. Daca tu ai o diferenta in jur de o sapt intre DPN-uri, bebe va fi considerat "la termen", chiar dc vei naste inainte de 38s, pt ca e bine dezvoltat.
Si la mine bebe e mai mare cu 6 zile, mereu a fost mai mare, dar deocamdata, pana la 36s dupa UM, ne luam dupa DPN-ul dupa UM, pt ca nu se stie dc si plamanii sunt dezvoltati, a.i. sa poata respira fara probleme. Dupa 36s, o sa luam in considerare faptul ca e mai mare ecografic si poate veni oricand.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Joy, Alexxia, felicitari sa o tineti tot asa cu bine!!!

Joy e clar ca a fost rea intentie cu anestezia. Se poate sa nu prinda insa se intampla foarte rar. Daca a injecatat un pic si s-a carat e clar de ce. Din pacate cu anestezistul nu prea tine lipsa atentiei ca te are la mana cu multa suferinta...

Ratusca chiar ma bucur ca macar acum, pe final, te-ai linistit si it faci de cap. Ai fost cea mai cuminte din odisee. Jalnica povestea cu Herghelegiu dar ai vazut cum se rezolva. Traiasca OPC-ul!!! Cand am fost eu se plangea ca poate face doar 8 eco/zi si ca i-au programat 18... acum nu poate decat 6??? Sa stii ca nu ma mir sa se ajunga la ofeta de programari contra cost pe la asistente... deh, avem cativa medici buni si ne batem pe ei.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ukume, si eu am avut acum cateva zile niste dureri asemanatoare celor de la CM, dar n-au durat mult si nu mi-am mai facut griji. Daca zici ca simti durerile de atatea ore(deja sunt 2, cred), ar fi mai bine sa mergi acasa si sa stai in pat, un un no-spa luat. Sper sa fie bine, ne tii la curent. Oricum, du-te acasa.

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput