Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Syl, multumesc pt sustinere! M-am mai calmat, incerc maine, cand ma duc sa platesc gradinita, sa port o discutie civilizata cu directoarea. Daca nu se rezolva cu vorba buna, mai vedem dupa Maine dupa-amiaza e si sedinta cu parintii si o sa ridic si aceasta problema.
Anymona,nici eu nu as sta daca nu e ceva de maxim interes; de fapt, pe mine ma intereseaza vizita in maternitate, nu ce spune la curs...am experienta cu Nicholas si nu cred ca m-ar ajuta cu ceva, mai ales ca probabil astazi se va pierde mult timp si cu diplomele acelea de particpare.

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

asa este....si cu diplomele si cu prezentarea celor de la CBC.

27+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lidia mersi mult de tot
eu am dat 25 ron. nu mi se pare mult

si eu am b3 negativ.
aveti idee..se face vreo dozare acu la 28 sapt?
sau se poate face direct dupa nastere la max 48 ore?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Anymona, vezi ca probleme cu sangele compatibil/incompatibil sunt doar atunci cand mama are RH NEGATIV. Daca mama are RH POZITIV, nu mai conteaza RH-ul tatalui.

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Ana din cate am inteles, dc mama are grupa 0, indiferent k are sau nu rh pozitivi, se face o dozare de anticorpi.
explicatia nu o mai retin..
stiu k au mai fost discutii pe tema asta
unii medici recomanda dozarile astea

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Plec la Filantropia. O seara placuta!

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Anymona, vezi ca probleme cu sangele compatibil/incompatibil sunt doar atunci cand mama are RH NEGATIV. Daca mama are RH POZITIV, nu mai conteaza RH-ul tatalui.

Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)

asa stiam si eu. dar se pare ca in afara incompat de rh exista si incompat de grupa . si cica 01 cu A2 nu sunt compatibile chiar dc rh este pozitiv la amandoi.
si med de fam si ginecologul mi-au zis la fel. la a doua sarcina se face dozare pt incompat de grupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Lidia mersi mult de tot
eu am dat 25 ron. nu mi se pare mult
si eu am b3 negativ.
aveti idee..se face vreo dozare acu la 28 sapt?
sau se poate face direct dupa nastere la max 48 ore?
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Bebelu, trebuie facuta o dozare si in luna a7a. Eu am facut in sapt 16, si m-au pus atat de la institut cat si recomandarea medicului sa fac testare pana la sf lunii a 7a. Asa ca poti sa te duci s-o refaci! eu am facut testare pt dubla incompatibilitate, si a costat 33.40lei. Nu e mult. Trebuie facuta testarea in luna 7 a, caci in cazul in care s-au dezvoltat anticorpi vei face un vaccin cu Rhogam acum si ulterior inca o doza in maxim 48 de ore de la nastere! oricum ar fi in cazul existentei de RH negativ, o doza de vaccin trebuie cumparata! Si costa 800lei, si se gaseste sa stii ca mai rar, la farmaciile Donna il poti comanda si vine intr-o zi-doua!

Legat de testarea la medlife, am facut si la ei, mi-a iesit negativ, dar prefer sa fac la institut pt ca am mai multa incredere! Am patit la Medlife niste anomalii mari la analize, diferente mari la niste rezultate! Eu aveam transminazele de 12 ori mai mari, si eu m-au trimis acasa cu felicitari ca sunt perfecte analizele, recoltari facute la diferenta de 1 zi!

Madalina30+

Mergi la inceput

Madalina mersi esti o draguta
eu am repetat zilele astea dozarea si a iesit tot negativa.
bine..era de asteptat k sunt la prima sarcina si de obicei asa e acu,

in legatura cu vaccinu vedeti k la farmacia academiei (undeva in zona universitate) se gaseste si costa 625 ron.
mi-a zis cineva zilele trecute

pt cine merge la elias, medicu m-a asigurat k au stocuri destul de mari de vaccin si sa nu=mi fac probl. k il voi procura de la ei.
oricum ma voi interesa atunci mai aproape de nastere si dc nu il au sa il iau eu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)

asa stiam si eu. dar se pare ca in afara incompat de rh exista si incompat de grupa . si cica 01 cu A2 nu sunt compatibile chiar dc rh este pozitiv la amandoi.
si med de fam si ginecologul mi-au zis la fel. la a doua sarcina se face dozare pt incompat de grupa

Am inteles.

Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

e haos in piata victoriei..
syl, era vb despre numarul record de avorturi din romania si urmarile unei astfel de interventii

Ana, 33+ mami de Matei

Mergi la inceput