Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Lidia, merci de info cu mutarea. Mie tipa care mi-a raspuns la telefon mi-a zis numai de program si de ridicarea rezultatelor, atat, nimic de mutare, deci e bine de stiut.
27+

Pt cine mai e interesata de dozare de anticorpi la Institutul de hematologie de pe Iacob Felix, asa e, intrarea unde se recolteaza s-a mutat, cum s-a mentionat. Nu e mare mutare,practic e aceeasi cladire, cred, inainte se recolta la intrarea din fata cum intri in curte, acum e prima intrare pe dreapta, la etajul 1 recoltarile, iar la etajul 3 casieria, pt dubla incompatibilitate eu am platit 33.40lei. Programul de recoltari este de luni-joi de la 8-10.30,iar miercuri si vineri se ridica rezultatele intre 12.00-14.00.

Pupici pt toate burticile!

Madalina30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor ajutati-ma si pe mine cu un magazin de mocheta buna pls. vreau sa ma mut si eu in casa mea pana nasc...si pana acum mi-au zis ca imi aduc mocheta in 6 sapt

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Ral_eli, Amelia, Vmadelin - Herghe zice ca e nesemnificativ ca bebei nostri sunt doar cu atat in urma. Eu ma informez ca sa vad daca pot interveni cu ceva, sper doar sa ramana atat sau sa mai recupereze si in niciun caz sa avanseze mai rau.

Mistic, atentie la depresie. Nu face bine bebelului, ai vazut ca si eu am avut un episod zilele trecute. E de la hormoni dar hai sa-i tinem in frau. Trimite-l maine pe sot, nu te lua cu ei la cearta ca n-au limite, derbedeul ala de paznic putea sa-ti deschida. Lasa-l pe sot sa se certe cu ei, stai si relaxeaza-te.

Geniusa, am pierdut Antena 1 cu Cioflan. Despre ce era vorba?

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Joy e enorm!!! Daca mai pui si anestezist, asistente etc ajungi sa dai cat la privat. Oricum nu ma mira ca cer de la obraz, sunt multi care fac lucrul asta.

Sa va spun o faza, din seria unde ajunge nesimtirea doctorilor. Am apelat acum cativa ani la o prietena foarte buna a tatalui meu, medic pe o specialitate importanta intr-un spital mare, arhicunoscuta si plina de bani. Ne-a ajutat enorm si la final am mers cu darul nu cu plicul, sa nu o jignim. Ceva de ordinul sutelor de Euro. Am intrebat si cat trebuie sa cotizam la chirurg si ne-a spus ca intre 500 - 700 Euro. Ok, zis si facut. S-a oferit sa ii dea ea banii... noi am acceptat. Dupa o saptamana am dat ochii cu chirurgul care ne-a dat de inteles ca ne-a ajutat enorm, ca a facut si a dres si noi nici macar nu i-am multumit... ca sa aflam din alte surse ca banii i-a papat tot ea. Se pare ca spaga o au in sange, nu tin cont de nimic cand pretind acesti bani. De multe ori aceiasi persoana ne povestea cum vin unii nesimtiti si ii aduc sapunuri si nu mai stiu eu ce nimicuri... trist.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Asa ma gandeam si eu, nu numai ca e mult, insa e deja nesimtire sa afisezi la cabinet "tariful" pt un serviciu oferit gratuit de stat. Si nu mai zic ilegal! Ca doar de aceea isi ia leafa lunara de la spital (mai mare sau mai mica) iar noi cotizam la asigurarile obligatorii.

O amarata care vine la spital sa nasca cand e el de garda, ce face? Oare cum o trateaza daca n-are sa-i dea spaga? Mi-e lehamite.

Cat despre cotizat, cel mai bine o faci direct. Lor nu le e rusine sa primeasca, o vad ca pe o chestie normala. "Anormal" e sa vii cu mana goala...

Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

sapt trecuta s-a terminat la 18.30, dar a inceput la ora 17. astazi nu stiu. dar eu nu prea as vrea sa stau pana la sfarsit. dupa plimbarea prin spital ma gandesc sa plec

am si eu o intrebare: se pare ca tb sa fac dozare de anticorpi pt incompatibilitate de grupa. eu am 01 si sotul A2. cei de la medicover unde am eu abonament nu fac asa ceva . aveti idee unde as putea sa fac asta rpd in zona pipera sau pantelimon / titan? o clinica particulara? nu am cum sa ajung la inst de hematologie. asa ca prefer sa platesc, dar sa fie aproape de casa / servici

27+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Vmadelin, Omega e sunt vitamine. O sa caut un prospect pe net sa vad ce spun de vasodilatatie daca produce asa ceva.

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Scuze, am vrut sa spun: Omega 3 sunt vitamine.

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele am si eu o intrebare:
ce diferenta e intre analiza de anticopri anti D facuta la instit de hematologie si una facuta in alta parte???

eu am facut la medlife pana acu..acolo mi-a dat trimitere.
dar pe voi va tot aud k mergeti la institut.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetele am si eu o intrebare:
ce diferenta e intre analiza de anticopri anti D facuta la instit de hematologie si una facuta in alta parte???

eu am facut la medlife pana acu..acolo mi-a dat trimitere.
dar pe voi va tot aud k mergeti la institut.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

pai din cate stiu eu este mai ieftin, eu fac anticorpi "anti hD" din cate am inteles si costa 19 lei....adica eu am grupa AB4 negativ si sotul are A2 pozitiv

32+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Syl, multumesc pt sustinere! M-am mai calmat, incerc maine, cand ma duc sa platesc gradinita, sa port o discutie civilizata cu directoarea. Daca nu se rezolva cu vorba buna, mai vedem dupa Maine dupa-amiaza e si sedinta cu parintii si o sa ridic si aceasta problema.
Anymona,nici eu nu as sta daca nu e ceva de maxim interes; de fapt, pe mine ma intereseaza vizita in maternitate, nu ce spune la curs...am experienta cu Nicholas si nu cred ca m-ar ajuta cu ceva, mai ales ca probabil astazi se va pierde mult timp si cu diplomele acelea de particpare.

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput