Pufi iubiti de ian-feb 2010 (139)
Raspunsuri - Pagina 4
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neatza eu am reusit sa imi scrantesc o glezna ieri la plimbare. M-a durut ceva dar am zis ca trece...m-am trezit ca nu pot calca bine pe picior...ma doare la orice pas..of of mai mai ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
UpppS! Sanatate! O sa devii experta la saritura intrun picior Mai greu cu bebe.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui dandanaG cu decalotatul si noi stam cam prost, adica nu se decaloteaza desii eu incerc o data la 2-3 zile, la baie ar trebui mai des? daca poate cineva sa faca rost de crema aia vrem si noi sotul meu a facut operatia pe la 6 ani si e cam nasol,( dupa care s-a lipit la loc) si nu prea vreau sa ajungem acolo mami de Dragos Andrei |
Vreau si eu crema respectiva daca se organizeaza ceva. Am sa incerc sa o caut si altfel, dar ma bag la grup daca se organizeaza.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna ziua si de la noi. Teo LML sa fii la fel de frumusel si sanatos. Noi am fost la vaccinu de 4 lunite unde am plans cu niste lacrimii de s-au innodat sub barbie,avem asa 7 kg si 69 cm si suntem bine,sanatoase. Lorex votata si eu teiul. Lucia abia astept o felie din tort. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Of biata Uca. A durut-o asa de tare? Sau mai mult de necaz ca i-ati facut buba va certat?
Lorex Unde esti ca vreau sa votez Ma duc la cap trecut.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui livia1980 HOP SI NOI Ne-a iesit si al trelea dintisor..intr-un final..! De dormit doarme tot cu noi! Ca pe tata nu-l lasa inima sa-l dea in patut! Cu decalotatul noi am fost pe la 5 luni la pediatru si a spus ca e un copil perfect, dupa ce i-a tras preputulfara durere!u a schitat nici un gest! Acum dormim dupa o masa de piersica cu mar si un pic de san...si asteptam supa!:) MAI AVEM DOUA ZILE SI FACEM 7 LUNI! CE MARI SUNTEM SI CE REPEDE TRECE TIMPUL!Parca as vrea sa opresc timpul in lMaine mergem la vaccinul de la 6 luni ....desi facem 7...ca la 6 luni eram la mareSi am fost informati ca in sfarsit a avenit vaccinul gratis...dupa ce i lea-m cumparat pe toate....dar nu vreau sa il fac deoarece este cel cu 5 valente +1 pt hepatita...si ar insemna sa-l intep de 2 ori.Asa ca tot pe infarix hexa mergem....ca sa ne intepe odata! Mami fericita! |
felicitari pentru dintzisor
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex La multe lunite, TEO! Si tie DAVID, (ca ieri am uitat sa urez) Abia astept amandina aia Lillo, pai nu iei atitudine? nu le zici nimic la educatoare? o reclamatie ceva? o lasi sa scape as ausor pe terorista de copii???? macar s-o ameninti ca-i faci...n-o ierta eu nu ma pricep dar in locul tau probabil as mai tine-o putin acasa, daca poti, cat sa mai uite prin ce-a trecut, o luna asa...sau doua saptamani, pana s-o dau la alta gradinita.. scumpa de ea.. Dandana, bine ai revenit! eu am pus mere pe iarna fierte putin cu scortisoara , separat si prune (ambele fara coaja), apoi asa fierbinti puse la borcanel (din alea de la hipp, humana), apoi invelite in prosop pana se racesc, apoi la frigi. dupa metoda cris.d si eu sunt zombi dupa ce mi-a dat desteptarea la 5...i-am dat lapte si surpriza, n-a mai adormit inapoi imi venea sa plang de somn... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Sorry eram in urma cu cititul. Am votat!
varsta lui Tudor
lorex spune:
Tomaca
ma strigai si eu eram langa tine
Ioana, dar ce bine dezvoltata e buburuza ta! mai sa fie!
acusi o ia la pas!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui lorex Ioana, dar ce bine dezvoltata e buburuza ta! mai sa fie! acusi o ia la pas! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Multumim, da cred ca vrea sa-si ia o revansa ceva nu prea stiu,dintisor deja are,la fuga mai are nitel,macar pe Iuria sa o ajunga si ea
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
mamidepuiuti spune:
lillo,imi pare tare rau de experienta urata cu gradi...si cu radu am schimbat o gradinita,iar despre cea de-a doua nu avem decat amintiri frumoase,si eu si radu era suparat ca vine vacanta
succes data viitoare!
ioana,pupici alexandrei sa-i treaca buba
lucia,m-am tot facut ca nu bag de seama tortul tau,dar...
danasor,multa sanatate si pupici dulci frumoasei printese
multumim,dragele mele,pt laude
livia,bine ai venit printre noi! sa-ti traiasca bebicul!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
ale1212xa spune:
apropo, lorex si eu am votat si ieri si azi dar nu am mai zis
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie. Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, īsi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos.
- Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie.
Barbatul se gandeste putin, īsi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune:
- Hai, spal-o si calc-o!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex