Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

capitol nou???? strumfu' .........

mamica fericita de printesa si 18 baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!
Nu am mai intrat pe aici de vreo 3 saptamani si nu reusesc sa tin pasul cu voi. Recunosc, nu am citit toate cele vreo 10 capitole cu care am ramas in urma.
alina si eu am avut sangerari pe la 8 saptamani. Dar mie mi-a spus ca este un hematom. nu stiu daca e acelasi lucru ca la tine. am luat tratament cu duphaston pastile si no-spa. si foarte important: concediu medical. mi-a fost greu sa iau decizia dc vreau sa intru in concediu medical sau nu, ca era o perioada in care aveam mult de lucru la serviciu. si ma gandeam ca nu are cine sa le faca pentru mine, daca eu plec. dar fetele de aici mi-au spus ca este important repausul, la fel si doctorita mea. in 2 sapt au disparut sangerarile.
dcrita mi-a dat concediu medical 21 zile :) mie mi s-a parut cam mult...
problema mea era ca nu stiam ce inseamna "sa nu fac efort". deci: sa nu urci scari (dc locuiesti la casa cu etaj sau nu ai lift, sa reduci cat mai mult urcatul scarilor), sa nu cari (nici macar o sticla de 2l de apa), sa faci totul cat mai lent, usor, sa nu te stresezi, sa nu faci miscari bruste (chiar daca iti scapa din mana un pahar, lasa-l sa se sparga, nu te forta sa il prinzi etc.), sa nu faci sex (mi-a fost rusine sa o intreb daca este interzisa excitarea sau penetrarea, asa ca am decis: no sex timp de vreo 3 sapt )
si am reusit: nicio sangerare
luni am programare la dublu test si eco. abia astept!
fetele cu mai multe experienta: cam cand se poate vedea sexul bebelului? pe la 13-14 sapt, nu? eu voi avea 11-12 sapt la urmatoarea eco. cred ca nu voi afla

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

irina mie mi-a zis la 12s+1z ca e posibil sa fie dar statea intr-o pozitie numai buna de a vedea mandru cuculet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi nu ai mai avut rabdare si ai schimbat repede semnatura

irinuca se poate vedea sexul daca este eco bun si doctorul bun si daca vrea bebelul sa va arate

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

irina pana la 11 sapt sexul bebelusului arata la fel, ca si de baiat apoi se diferentiaza. poate la 12 sapt + o fi altceva.

Mergi la inceput

roxy tot timpul o schimb cu o zi-doua inainte...doar sunt in sapt 18, nu?

Mergi la inceput

am mai pus linkul acesta o data. pt cine vrea sa il vada care este evolutia sexului la bb in burtica http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxandra82 spune:

buna gravidutelor,

sunt alexandra din oradea iar datale mele sunt
DN: 2.12.1982
UM : 24.07.2010
DPM : 30.04.2010

mi=ar place sa impartasesc cu voi schimbarile intervenite in sarcina cat si sa aflu ce e normal si anormal intr-o sarcina..bineinteles de la cele experimentate.

acum am 8 saptamani si 5 zile, si abia astept sa-l vad pe bebe:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxandra82 spune:

bb_yasmi e foarte interesant linku care ni l-ai impartasit...deci doar dupa 12 saptamani se poate afla sexul bebeului??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

Alina sa nu faci nici un tip de efort,cat poti sa stai in pat,cat de mult,sa te ridici numai daca trebuie sa mergi la baie sau sa mananci,in rest nimic,si eu am trecut prin asta odata,dar din pacate ingerasul meu de atunci nu a rezistat si de multe ori m am invinovatit ca poate m am miscat prea mult sau poate am ridicat ceva fara sa mi dau seama;si sa gandesti pozitiv,e foarte important
te si sper din suflet sa fiti bine,tu si fluturasul tau
si sa ne spui cum decurge situatia

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput