Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Va multumesc. Stau in pat, nu mai fac nimic, ca si asa sotul nu e acasa, vine abia duminica. Mi-a facut bilet de internare ca sa-mi poata da medical, asa ca nu ma mai duc la serviciu.

Utrogestanul il iau vagunal cate 2 data, de 3 ori pe zi. M-am gandit ca poate nu se asimileaza cum trebuie, pt ca mult mi se scurge pe absorbant. Asa ca, cred ca macar cele 2 de seara o sa le inghit. O sa il intreb si pe dr, dar oricum sunt hotarata. L-am sunat dar nu mi-a raspuns... e de garda. Il prind eu pana la urma.

8+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina vaginal se absoarbe cel mai bine, ia-l asa. de aia ti l-a si dat asa.

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina, ar fi bine sa-ti iei medical, iti creste si salariul cu ocazia asta. EU la Matei am avut singerare in sapt 9. Mi-a dat utrogestan si mi-a spus sa nu fac efort, dar am mers in continuare la serviciu. Acum n-as mai face asa, as sta acasa...ca prea am fost fraiera si am mers la serviciu orice ar fi...M-am lecuitOricum sunt frecvente singerarile astea la inceput si sunt remediabile.
Miki, Matei e in aprilie 2008, cu un an mai mare decit baiatul tau. In jurul virstei de 2 ani e intr-adevar apogeul crizelor, apoi se raresc. Baiatul soramii cu 3 sapt mai mic nu sta nici el la colt, nu vrea si pace. Dar sa va spun faza cu ai mei se certasera si ma suparasera si a trebuit sa-i pun pe amindoi la colt si au ajuns sa se certe ca asta-i coltul meu, ba al meu..Imi venea sa si rid cu toata supararea, abia ma abtineam...
Roxy, am noroc ca David e mai mare, face in noiembrie 6 ani, s-au linistit si crizele lui (si intre 4-5 ani apar crize), se mai cearta ei care sa fie primul, care sa apese butonul la lift, dar in mare nu pot sa zic ca nu le putem gestiona...Dar asta mic al meu a fost cuminte...de la inceput. O bombonica...Daca al treilea va fi mai rau nu stiu ce voi face, dar cred ca deja la al treilea ma voi descurca sa-l pun pe linia de plutire Sper...
BB_Yasmi, ma vopsesc diseara il astept pe-al meu...singura nu reuseam decit in fata si as fi ramas cu spatele nefacut. Am sa pun pozici, desigur

Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simona tu cand mai mergi la doctor?
cine mai merge la eco zilele astea?

Mergi la inceput

ROxy, eu zici ca-s nebuna, nici nu ma grabesc sa merg la eco...cred ca peste 2 saptamini,asa am vb cu drita. Am facut doar 2 pina acum...
SI aporpos de eco, BB_yasmi,cred ca e ok cum ai decis...Si 23 de sapt e ok...de regula se spune mai devreme ca sa poti intrerupe sarcina in timp util in caz de ceva. Oricum nu e cazul la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

alina sa asculti medicul, si sfaturile fetelor...care au mai trecut prin asa ceva. Cind ma gindesc si eu cit pot fi de inconstienta uneori, ..eu am facut ceva efort, ...mai mereu, ...daca am tot stat singura, nu ma ajuta nimeni. Ba carat de zarzavat, ba una alta... Aseara de ex:am plantat un bradut intr-un ghiveci de 20kg, ...fireste ca l-am ridicat la final, sa-l pun unde trebuie, ... Imi este ciuda ca tot imi spun, las ca nu am nimic, .. si uite ca m-a ferit Dumnezeu, dar pina nu o patesti parca nu te potolesti. Exemplul tau va insemna mult pt mine... Sa fii cumintica, zimbitoare si Dumnezeu sa te ajute, sa va fie bine, ... numai bine!

roxy asa deci? te gindesti ce sa mai papi si nu stii ce? vezi cum faci si poate iti face iar cu ochiu pateul. Eu cind stiu ca ceva pt sanatatea mea este interzis, ...apoi INTERZIS sa ramanina.(mai putin partea cu efortul) Nici macar in "pofte" nu cred, ...hai gata nu aruncati cu rosii in mine ca ma feresc, ..am o dexteritate fantastica. Dar cind este vb si de bb nostru...trebuie sa fim mai prudente... Mai ales ca pateul ala numai pateu nu e... numai "timpenii" are in el...Roxy daca ti-ai facut o rezerva buna de pateu, ... poate le dai lui strumphy cind vine in ro..pt pisicile ei.

Eu am -1 kg deocamdata, ...senzatia de greata inca mai persista, dar nu deranjeaza f tare, ...si alimentele de baza tot fructele au ramas. Am trecut pe prune uscate de data asta, ...mi le-a copt cineva din zona. Am dus 3 cartoane (din alea de banane)cu prune si am luat 1 carton cu prune uscate.Deci, ...sa-mi tot ajunga.

Pina una alata, .. pe curind, sanatate multa tuturor!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu un suflet 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Alina, ar fi bine sa-ti iei medical, iti creste si salariul cu ocazia asta. EU la Matei am avut singerare in sapt 9. Mi-a dat utrogestan si mi-a spus sa nu fac efort, dar am mers in continuare la serviciu. Acum n-as mai face asa, as sta acasa...ca prea am fost fraiera si am mers la serviciu orice ar fi...M-am lecuitOricum sunt frecvente singerarile astea la inceput si sunt remediabile.
Miki, Matei e in aprilie 2008, cu un an mai mare decit baiatul tau. In jurul virstei de 2 ani e intr-adevar apogeul crizelor, apoi se raresc. Baiatul soramii cu 3 sapt mai mic nu sta nici el la colt, nu vrea si pace. Dar sa va spun faza cu ai mei se certasera si ma suparasera si a trebuit sa-i pun pe amindoi la colt si au ajuns sa se certe ca asta-i coltul meu, ba al meu..Imi venea sa si rid cu toata supararea, abia ma abtineam...
Roxy, am noroc ca David e mai mare, face in noiembrie 6 ani, s-au linistit si crizele lui (si intre 4-5 ani apar crize), se mai cearta ei care sa fie primul, care sa apese butonul la lift, dar in mare nu pot sa zic ca nu le putem gestiona...Dar asta mic al meu a fost cuminte...de la inceput. O bombonica...Daca al treilea va fi mai rau nu stiu ce voi face, dar cred ca deja la al treilea ma voi descurca sa-l pun pe linia de plutire Sper...
BB_Yasmi, ma vopsesc diseara il astept pe-al meu...singura nu reuseam decit in fata si as fi ramas cu spatele nefacut. Am sa pun pozici, desigur

hm, tot in aprilie..si eu ziceam ca e asa agitat ca e berbec se pare ca nu e asa..da, peste un an sper sa pot sa am pretentii de la el, cum zicea si yasmi, cred ca evolutia lor e semnificativa de acum incolo, sunt diferente de la un an la altul... bine, si de la copil la copil
asa m-am distrat de povestioara ta, abia astept si eu sa vad cum e cu doi..si sincer, pe mine de pe acum ma bate gandul sa-l facem si pe al treilea .. eu tot timpul cand imi imaginam familia noastra peste ani, ne vedeam cu 3 prichindei apropiati ca varsta plimbandu-ne pe alei, alergand, cu bicicletele, in concediu la mare toti ..am vise frumoase,nu ?

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput

Da, Miki vise frumoase, si realizabile. Uite asa am facut si noi...parca doi nu ne ajung..Mi-e teama sa nu-l vrem si pe-al patrulea in ritmul asta, dar chiar am zis ca numai ...dupa 35 nu mai fac bb ca devine mai riscant...Deci te inteleg perfect. Se spune oricum ca 3 e numarul ideal, ca intre 2 vor exista mereu rivalitati, etc, dar cind sunt 3 se ajunge la un echilibru...Vom vedea dc asa e sau nu...Matei al meu e pe 24 aprilie, e tauras...Dar am berbec acasa, barbate-miu, e mai aprig ca taurasul...asa ca te inteleg.
Catank, bune prunele uscate, s-ar putea sa pui kilogramul ala in - ca din cite stiu eu ingrasa..Oricum tu arati f bine si citeva kg in plus nici nu se vor vedea la tine. Cu alimentele interzise, te admir ce sa mai...eu ajung sa cred ca mi-a slabit vointa in privinta asta...Cind eram mai tinara ma puteam abtine cu usurinta, pur si simplu nu-mi trebuia ...si la fel daca stiam ca e interzis ceva apai nu puneam gura. Acum nu prea mai tin cont si nu mai pot...si la fel cu poftele...acum simt ca daca nu maninc ce poftesc e jale...Inainte nu eram asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina06 stai cat mai mult in pat. utrogestanul dupa ce il pui sa nu te ridici din pat macar 30 min dupa aceea si nu o sa mai curga.

simo, roxy, multumesc de raspunsuri. am rezolvat-o si pe asta.

roxy si eu am papat alaltaieri pateu pe paine cu cas de vaca si rosii. mi-a picat tare bine....

alina ce faci??? ce mai coci dulce??

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

catank nu am rezerve de pateu. nu am mai luat de mult, dar azi parca mi-era pofta si am luat. am luat unul mic si am mancat 1 felie atat, jumate dimineata , jumate la pranz. dar alte porcarii chiar nu am mai mancat.

Mergi la inceput