Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 8
anamica spune:
La Multi Ani, Raluca!
Ramo felicitari, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos sa va implineasca familia!!!!
Gabi veti trece usor si cu bine peste operatie, Sara e o puternica, asa ca mamica ei! Nu stiu ce sa zic de antibiotic...speram sa nu mai fie nevoie dupa interventie!
Elena nu te poate ajuta cineva sa le dea papica la copilasi? Reusesti sa mananci ceva peste zi?
Ana are ceva mucisori si am avut emotii sa nu-i ”daruiasca” si lui Tudor, din fericire e totul ok cu el.
Somn usor,
Victo spune:
ramo, ma crezi au ba chiar vroiam sa te abordez azi, legat de acest subiect :). Sarcina usoara si bb sanatos!
Stefan stie ca se apropie ziua lui si aproape zilnic ma intreba cat mai este..facem lista cu invitatii..ma tot pune sa ii povestesc cum va fi..si uite asa reusesc eu dim sa il alaptez pe mihai si sa il tin ocupat pe Stefan ;)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Ramonella, felicitari! Sa fie cu noroc!!!
GAbi, sanatate rapida!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
camy81 spune:
NEATA
LA MULTI ANI RALUCA ITI SPUN SI EU CU INTARZIERE PT. CA IERI NU AM INTRAT
RAMONELLA-doamne ajuta si sa ai o sarcina usoara si fara probleme ,la ce doctor te-ai gandit sa mergi?
GABI-imi pare rau ca are SARA atatea de indurat,dar gandeste pozitiv si sa sti ca dupa operatie nu se va raci chiar asa de des si de rau
ELENA-draga de tine mi-e ff mila de tine ca ti-e asa de rau,eu mu prea am avut rauri in aceasta sarcina dar sa sti ca stiu cum te simti
Despre noi va spun ca am fost ieri la eco. iar bb e bine are 3600gr. aprox. iar mie incepe sa imi fie ffff frica de nastere dar in acelasi timp nici nu mai am rabdare,marti mergem iar la eco. si atunci o sa stabilim ce facem in continuare pt. ca luni intru in sapt. 40.Sunteti careva care ati dus asa de mult o sarcina? ce se poate face? oare sapt. viitoare imi provoaca nasterea
CAMELIA39+cusi mami de ALEXIA
eladea2005 spune:
Neata!
pui mic doarme, e f cumintel..Eric e la bunici iar eu iau un respiro de la curatenie, strans, aranjat prin casa dupa dezastru...uff...am nevoie de o tanti la curatenie...si repede...acu tre sa gasesc persoana potrivita care sa nu se sperie de tsunami-ul din casa...
elena draga, imi pare tare rau pt starea ta...eu una am fost norocoasa, n-am experimentat starile astea, dar cred ca e f nasol...si cand mai ai si doi pui de ingrijit...uffff...tin pumnii doar sa scapi repede...si vorba Gabrielei, sa te gandesti ca vei mai avea un pui superb, paote asa o sa-ti fie mai usor...
gabi, uff, imi pare rau si de Sara...sa dea Domnul sa-si revina repede si sa scapati cu bine de operatie...asa cum se zice, e mai greu pt parinti decat pt copii...fiind o operatie de rutina, sunt sigura ca isi va reveni f repede...
diana, si noi am fost raciti la un moment dat, si ma temeam pt asta micu sa nu ia si el...si chiar nu s-a intamplat asta...ei sunt mai puternici, imunizati prin lapticul nostru... a doua oara cand s-a intamplat, a avut si el ceva secretii mai abundente,(pe care oricum le avea de la nastere) dar nu de speriat...
i-am facut si eu lui Eric analizele de sange...am fost la pedi 2, ca deja nu mai rezist cu el cu lipsa poftei de mancare... sper surprinderea mea, analizele sunt bune, doar ca ne-au descoperit niste paraziti intestinali in sange, nu si in scaun...asa ca va trebui sa duc nspe mii de ture de scaun la analize pana iasa ceva... oricum eu nu pot lua tratament, dar maar restul familiei....insa ne-a zis medicul ca azi ne tratam, scapam de ei si peste o vreme iar o sa avem...ca asta e...nu-l pot izola pe Eric si nici nu pot fi mereu langa el sa nu bage una alta in gura... m-am mai linsitit si eu putin, insa tot va trebui sa facem ceva sa manance cat de cat...ca e manechin, nu alta....
o saptamana minunata va doresc!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
sunshine4ever spune:
Ramo te FELICIT si aici . Sa ai o sarcina usoara, bb la termen. DD ajuta sa fie bine.
Gabi capul sus si curaj. Va fi bine vei vedea. Esti o femeie curajoasa si Sara la fel. Veti trece cu bine peste operatie.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
anamica spune:
Hello,
Andreea, bravo pt Eric-model curajos, cum a fost la recoltare? eu nu am dus-o niciodata pe Ana la analize de sange din teama de recoltare desi stiu ca pot avea diverse carente pe care daca le descoperim la timp le putem corecta din alimentatie La Ana n-m observat nimic ingrijorator si la pofta de mancare stam bine dar niciodata nu poti stii...
Camelia, eu am dus ambele sarcini peste termen, 40s+5 zile respectiv 41 saptamani implinite, si nu a fost nicio problema. Daca nu sunt alte cauze medicale care sa indice o suferinta fetala, sarcina se lasa pana la 40 s + 10-14 zile, in conditiile unei monitorizari corecte a mamei/fatului. Eu nu sunt pro provocari, din mai multe motive(poate bb nu a ajuns la termen, travaliu mai lung/dureros, etc), trebuie sa ai rabdare ca va stii micuta cand e momentul ei de venit pe lume.
Paula cand il crestinati pe micut? Si la noi alaptatul se face cu Ana ”calare” pe fratior, ii cantam, numaram, ii zicem poezii, deh...numai liniste sa nu fie cred ca de-aia doarme Tudor asa bine noaptea ca suntem numai noi doi.
Victo spune:
diana, in 16 oct facem botezul si in 29 ziua lui stefan..deci o ducem numa intr-o petrecere :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
tanimi spune:
Ramona felicitari! Sa fie o sarcina usoara si un bebe sanaotos!
Ca tot veni vorba de analize, am fost si noi sa vedem la ce avem intoleranta; a fost crunt! Am fost la Gine 1 (ca acolo ne-a chemat Dr Zaharie) si au intepat-o de 5 ori si nu au reusit sa ii recolteze ca cica "e ca un pufuletz" asa ca ne-au trimis la UPU pe Motilor si au mai intepat-o odata si acolo dar macar au reusit sa ii recolteze (de la glezna).
Gaby sa se faca bine Sara si sa scapati repede si usor de operatie. I-am zis (in vara parca) si Elenei ca este o clinica privata pe Calea Manastur si acolo Opereaza Dr Ene (asta daca iti e groaza de stat in spital de stat).
O seara frumoasa si un w-end ... cald! Sau macar insorit!
tanimi spune:
Iar am uitat: am fost la Boribon; magazinul e intr-o curte vis-a-vis de Acapulco si e plin de muuuulte jucarii dragutze din lemn.
Am fost sa luam un cadou, dar cum am mers cu Iarina nu am reusit sa iesim fara ceva si pentru ea de acolo (cu toate ca sotul nu a pus-o jos ca a zis ca le face "ordine" in magazin).