Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 9
RAMONELLA spune:
Va mutumesc mult pentru felicitari!!!
Gabi imi pare rau ca Sara e bolnavioara.Offf,saracuta de ea.Multa sanatate va doresc!!!
Elenuta n-ai fost la dr Nitu sa-ti dea ceva homeopat pt greata???Sper ca pe mine sa nu ma apuce...sa fie sarcina ca si cu Bea...
Camy eu ma duc la Mironiuc Clara,cu ea am nascut acum 3 ani si tot la ea am fost pana acuma.Sunt multumita de ea.
Andreea ma bucur ca i-au iesit bine analizele lui Eric.Cat despre viermisori,cu siguranta toti avem,dar nu se manifesta la toti.Si Bea a avut cand era mai mica,acum nici nu i-am mai facut analizele.Ii mai dau din cand in cand Gyardinophit,e din plante.Si noi chiar suntem atenti cu igiena...dar asta n-are nici o legatura,ca se poate lua de peste tot...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 3+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
danaiulia spune:
Saluti si de la noi, sunt la fel ca Elena, intru sa va citesc dar cu scrisul stau mai rau...
Sunt ffffff speriata la bb David i-am gasit inflamati 2 ganglioni de la baza cefei care i-am palpat dar nu a reactionat ca l-ar durea, dar daca nu ii convine pozitia capului -cefei plange fff tare de ma sperie pt ca el nu prea le are cu plansul.Am sunat dr. la Cluj si abia joi ma poate primi. In plus are si nasucul infundat noi toti din casa am fost raciti pe rand.
De luni MI merge la gradi , suntem mari avem 3 ani si apoi sper sa fiu si eu mai libera ca deja semnele de gelozie sunt tot mai vizibile si umblu pe scari cu BB in brate si MI in carca de ma simt ca un cangur-dromader
Astept ziua de joi sper sa fie totul ok la bb.
ALEX29 spune:
RAMO felicitari din toata inima
GABI puiule tare rau imi pare ,Doamne ajuta sa fie bine
ELENA draga chiar nu poti sa iei nimic sa nu ti mai fie asa rau ?:(
DANA sanatate multa
multe pupicuri la toata lumea si multa sanatate
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Oferta lunii octombrie :
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Picasa#5520479195527105282
Ioana13 spune:
Pozeeee!
http://picasaweb.google.ro/ioana1303/5Terre#
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Ce faini sunteti, Ioana!Despre locuri, nici nu mai zic! Multumim de pozele frumoase!
P a crescut asa mare! E barbatel in toata regula!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
elenuta23 spune:
andreea imi pare rau pt voi, insa e bine ca ati descoperit cauza.....sa treceti cu bine peste .....felicitari lui Eric cel curajos.
iar Filip e un scump , e tare marisor, imediat o sa ai probleme cu fetele
noi deja am inceput pregatirile pt operatie, sa il convigem pe Drgaos ac nu va pati nimik si totul va fi ok,el trebuie sa stie din timp ce se va intampla sau ce va face, altfel e bai mare.
gabysanatate multa
ioana vad ca nu va lasati la cuscri
frumoasa fotografiile
camy eu pe Iulia am nascut-o la 41 de sapt
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+
elenuta23 spune:
andreea multumim mult pt petrecerea minunata in cinstea Dariei
iar la venirea tortului pt mine a fost un moment fff emoitonant si special, felicitari pt famila minunata pe care o aveti jos palaria
fetelor din pacate sarcinile mele sunt toxice , nu am nici un leac cu toate med homeopate
incerc sa imi ridic singura moralul si sa ma gandesc la vremuri mai bune. deja am dat 8 kg jos e bine pt silueta dar e greu avand in vedere cum slabesc.
andreea eric ai putea sa imi di cateva deatlii legate de costumatia lui Filip de la botez???e unde e cumparata???
ma intereseaza pt la anu cand voi avea unbotez la fina mea .
ada ai fost o nasa de nota 1000000, foarte frumoasa iar de Sara nu mai vorbesc, o adevarata printesa
Sunteti o familie superba. Felicitari si pt fini
o seara frumoasa
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+
sara2007 spune:
BUNA SEARA fetelor...de fapt vise placute.azi am dormit o ora la amiaza,cat au dormt si copii si mi-am permis acuma sa va citesc si sa scriu cateva fraze..
LA MULTI ANI TIADRIS...SA CRESTI MARE SI SANATOASAITI DORIM TOT BINELE DIN LUME.MULTUMIM DE SUPERBA PETRECERE.
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR..
GABY imi pare f rau pt sara,sanatate multa va dorim si refacere cat mai rapida.nu vezi mai bine de cand aerosoalele cu prospan?
ELENA off..saracuta de tine.imi inchipui ce mai trebe sa induri.mie rau nu mi-a fost in sarcini,dar greata da..in primele 3-4 luni.plus constipatie...si asa era f nasol,am crezut ca nu se v-a mai termina.eu iti doresc sa scapi cat mai repede..si capul sus.
ANDREEA bine ca ati descoperit si puteti trata.sanatate in continuare
RAMO..ce mi-au vazut ochii..FELICITARI.SCUZE,dar azi n-am stiut,ca n-am mai reuist sa citesc decateva zile..oricum n-am reusit sa vorbesc cu aproape nimeni,era f mare agitatie..plus 2 copii.....sa fie totul bine,asta iti doresc si sa scapati in pace
MAGDUTA...DA,la alees e mai mult sttaul la titi asa ca la suzeta cred.nu stiu ce-as putea sa-i dau mia consistent,ma tot gandsec sa introduc seara o sticla de lapte praf,numa sa mi-l bea,ca inca nu-i stie gustul.
eu sunt f multumita de gradi,de educatoare..sara merge cu placere.doar atunci spune ca nu vrea cand ii e somn dim si ar mai dormi,,,sper sa fie bine si cu bolile in continuare...
IOANA ff frumoase pozele..mersi mult ca ai stat cu alees azi.si scuze ca nici n-am mai salutat pe nimeni cand am plecat,ca era o agitatie........si ai mei copii rupti amnadoi..
somn usor...
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, prietenelor noastre dragi, Tiadris si Daria! Sa cresteti mare, sanatoase si sa luminati mereu viata parintilor vostri! Felicitari,mamici si tatici pentr printesele superbe!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele