Gravidutze si mamici de Cluj - 166

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OFERTA LUNII OCTOMBRIE http://picasaweb.google.com/sanda252003/Picasa#5520479195527105282[/red][/b][/size=4]

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Oferta lunii octombrie :
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Picasa#5520479195527105282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara la toata lumea..

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR

ELENA ce bine ca e bine..ma bucur mult pt tine ca ai mai scapat de temerile acelea.ce repde au trecut deja 11 sapt. sanatate multa sa aveti si LA MULTI ANI pt anii de casatorie...ce fain.

GABY si mie imi pare rau pt micuta SARA,dra v-a fi mai bine cu siguranta..ce bine ca aia mica doarme atata.si alees doarme pana dim,dar numa daca e langa mine.sta seara in patut la el,vreo 2-3 ore maxim doarme caolo apoi maraie..ii dau titi si il pun la loc,dar se trezeste si plange de numa.il i-au,iar il pun,iar plange tot asa pana numai pot si mor de somn si il pun langa mine si se face dimineata si el cu titica in guritaintre mine si sara...

CAMY unde merge ALEXIA la gradinita in grigorescu?noi suntem la mica sirena..

INTREBA CINEVA DE CRESA.............este la mica sirena,unde-a fost si sara.este program prelungit

NOI cu gradi suntem bine...atata ca nu stiu cat mananca si cat doarme.azi de ex mi-a spus educatoarea ca n-a dormit deloc.s-a si vazut ca acuma seara a fost f obosita si a adormit la 8.si nu-mi prea place ca atunci cand mergem de la gradi pana barney,sau corn cu ciocolata...dulciuri..si eu nu stiu cat a mancat si cum.sper sa nu-i fie foame si sa le manance numa ca-s dulci si-s de la gradi..cu bolile deocamdata stam bine..alees tuseste nopatea si dim cel mai mult si nu prea stiu ce sa-i dau.i-am dat sirop de patlagina cateva zle...ar trebui sa mergem la dc sa ne vada........am fugit in pat

somn usor la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
IoanaSara e cam mare Aless ca sa stea atata cu titi in gura si mai ales noaptea. incearca sa i dai sa manance mai consistent peste zi si seara,normal nu ar trebui sa manance noaptea.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ANDREEA, LA MULTI ANI!!!!!! SA AI O VIATA LA FE DE FRUMASA CA TINE ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

VA SARUT SI VA DORESC TOT BINELE DIN LUME

am intrat doar sa va citesc si am zis sa va scriu putin,eu am c-am renuntat la net ,nu ma mai atrage ca si inainte, acum deja la 9 sun in pat inainte ma prindea si 1 nopatea.

3 zile am avut si eu un respiro de la rau iar acum s-a instalat din nou .....e hororrr.....nu le doesc nici macar dusmanilor mei o zi de-a mea din aceasta perioada,
chiar am zis ce frumos de alte mamici care se bucura din plin de aceasta perioada minunata, insa eu nu am stiut sa ma buucr cu nici o sarcina

fug in pat sa nu va fac capul calendar

noapte buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Salutari si de la noi
Elenuta, sper sa scapi repede de rau
Andrei a inceput gradi, e destul de ok, plange vreo 2-3 minute dimineata cand il las, in rest n-are treaba. Mai impinge, loveste, musca... da trecem noi si peste asta. Nu mananca decat paine acolo... sanatos sa fie. Bine ca se bucura cand vede ca ne apropiem de gradi, desi intotdeauna imi precizeaza ca si mama sta la gradi...l-am obisnuit prost in primele zile
De 3 zile avem un nou membru in familie, 450 grame, negru cu ochi albastri, il cheama Blue si miauna de mama focului cand il ia Andrei in brate...ca nu prea stie el sa-si dozeze forta de strangere. L-am gasit in iarba cand ne plimbam pe la Belvedere si n-am rezistat Sper sa reusim sa ne acomodam unii cu altii, adica el cu noi.
Va pup si mai vin, sper ca mai des de data asta

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA SI DE LA NOI

ELENA-imi pare rau ce ti-e asa de rau,las ca o sa treaca si asta

SARA-fetita mea ALEXIA e la STELUTA FERMECATA la gradi dar saracuta inca nu a mers de cand a inceput,o asteapta pe surioara ei sa iasa din burtica de la mami,ea zice " DACA IESE CARINA DIN BURTICA DE LA MAMI SI EA NU E ACASA CA I LA GRADI CE O SA ZICA SURIOARA EI?" asa ca mai asteptam un pic
Despre mine si burtica nu am ce sa va spun pt. ca numai maine mergem la eco.si manitorizare si sa vedem ce zice doctorita cat mai stam 2 in 1 ,incepe sa ma streseze toata lumea de ce nu am nascut inca
cam atat ca va cam plicti cu probl. mele

CAMELIA39+cu si mami de ALEXIA

Mergi la inceput

offff am scris un mesaj si s-a sters

DIANA, LA MULTI ANI!!!!!!

Camy credeam ca ai nascut
ma intrebai cu cine voi naste, deocamdata merg la dn dr Rotaru , cea cu care l-am nascut pe Dragos , insa ma voi duce la dr Neamtu Antonia, e singura in care mai pot avea incredere in gine 1

nico pt noul membru al familiei nu am de spus nimik pt ca sunt alergica la ele
Andri afce aceste geturi de cand merge la gradi???sau le afcea si inainte???
si Drgaos a incput sa ridice mana la mine de cand merge la gradi,cand nu ii convine ceva ridica mana si imi spune iti dau un tu pr-----, eu una am ramas sokata, era sa lesin cand am auzi insa cand mai are cate o iesire de acest gen il dau pedeapsa si deja nu mai spune, plus explicatiile de rigoare.

de aceea nu imi place la gardi ca il poate strica , dintr-un copil bun sa iasa unl rau
cu tOATE ca educatoarele il lauda tare mult, insa mie nu imi convine du zile de gradi sa imi suna ie nu imi plac legumele, el acre le papa fff bine si crude .
cand il intrebam cum a fost al gradi , imi spuena ca a fost bine , s-au jucat de-a lela
tot felul de expresii urate si gesturi la fel, acum sper sa fie ok la revenirea in colectivitate si sa nu mai avem iesiri de genu.

hai ca am m-am intis, cu toateac nu mai vroam sascriu dupa ce mi s-a sts mesajul.
o z buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Kitzy - LA MULTI ANI sa fi fericita si sa ia numai impliniri alaturi de familie.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani Andreea27!!!
La multi ani Diana!!!!

Noi am fost in concediu, deci am lipsit motivat

GAbi, imi pare rau ca trebe operatie, dar trebe ss fii tare, noi cum am trecut peste ea spunem ca a fost o treaba simpla... cum zice si o mamica dupa ce naste, ca nu a fost asa greu No, dar chiar ca o nastere nu e. trebe sa fii tare, eu am fost, nu stiu de unde am avut resurse, dar si pt ca a trecut f repede. L-a luat pe P la 9 fare 10 si l-a 9,20 deja plingea iesit din operatie. Si contrar a ce spune dr Mihut, mamicile au voie cu ei in salon, ies doar pina e operatia, apoi le cheama sa il linisteasca pe copil.

revin

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput