Gravidutze si mamici de Cluj - 166

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Noi am ajuns cu bine acasa , l-am gasit pe bb David grasut si povestitor si rade tot timpul si ne arate gingiile "in pelea goala"(MI) fala dinti...

azi merg cu baietii la Brasov la Maicuta care ia dat numele la MI ca sa-l vada si pe David ca nu stiu cat o sa o mai duca ca e tare bolnavioara, da la 86 de ani ce sa mai astepti...
pt. David e primul drum mai lung cu masina, pe Mi l-am dus la 3 luni, sper sa fie ok .
Raceala lui MI din Turcia a mai trecut da acum a luat-o pe o tuse super productiva si noi ne pregatim de ne sarbatorit si din 1 oct de gradi.sper sa scapam de tuse si sa incepem cu bine si fara crize de plans...
eu abia acum am scapat de insomniile din timpul sarcinii, asa ca nu o sa mai ma prinda 4-5 dimi pe forum sau hai hui pe net.

O SAPTAMANA SUPER pt. mamici si copii.

Dana mami de Mihail(MI 28.09.2007) siDavid Gabriel(11.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

A, si despre hotel Turcia.

Ela Qualyti Belek- o sa scriu si pe forum lor-95% rusi ,chelnari nesimtiti vorbitori de limba rusa , engleza mai ptin , curatenie de ochii soacrei si in timpul orelor de odihna 14-16 spatiu pentru copii de nota 11 daca vrei poti sa-i lasi de la 8 dimi pana la 23 seara, asta daca stau copii si daca nu vrei sa-ti petreci concediul cu ei,decoruri mult prea pompoase si aurii, plaja ingusta, cred ca in sezon e bataie pe sezlonguri, piscine si sezlonguri la piscine cate vrei.......raport calitate-pret , naspa, anul trcut am avut la 3500 de euro 11 nopti la Miracle Lara doua camere cu conectare trei adulti(am luat pe mama ca sa simtim concediul) MI care nu avea inca 2 ani deci infant dar Coralia (nepotica mea )era de 12 ani inpliniti si in plus era inca in sezon , din 18 aug.
Concuzie-fugiti de Ela Q si daca e oferta....daca nu stiti ruseste ca si spectacolele erau tot rusesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI CAMY! sa fii fericita alaturi de bebei si de sot.
LA MULTI ANI ANDREE27! sa fii fericita alaturi de Eric si de Levi.toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani sarbatoritelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

fetleor, o intrebare: daca merg cu trimitere de la med de fam la eco sold pt Filip si la pedi 2 cu Eric, trebuie sa platesc ceva acolo? help!!! mersic!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Andreea cu bilete de trimitere nu trebuie sa platesti nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
in sfarsit a dormit alex fara sa se trezeasca. sper sa tina cat de mult. oricum eu is setata sa ma trezesc des noaptea. poate imi revin

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdutza24

Andreea cu bilete de trimitere nu trebuie sa platesti nimic

magda si victoras ( 31.03.2008) Victor si mami http://community.webshots.com/user/magdutza24

multu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI ANDREEA SI CAMY ,tot ce va doriti [red]

o saptamana minunata la toata lumea

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Mergi la inceput