Gravidutze si mamici de Cluj - 166

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alina-si eu zic ca exagerezi.de ce sa te stresezi ca nu face pe olita?si sa si plangi?offf, de numai atatea probleme ar fi...a mea la 2 ani nu facea, dupa care ea cerea singura si uite ca la 3 ani merge singura direct la wc, se sterge singura...vorba lui Victo,fiecare copil are ritmul lui,nu-l grabi, e un stres si pt ea!

noi ne pregatim de botez de la 6, seara avem chef cu prietenii, ce mai, tot in distractii o tinem,hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Camy-distractie faina si la multi ani mami, iar daca vine, vei avea cel mai frumos cadou de ziua ta!

Elena-ce a zis medicul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

andree27 de mult nu am mai auzit nimic de voi.
Nu e pt noi gradi de stat ci e pt o mamica de la odiseea unde mai scriu si care se va muta in cluj.Imi poti trimite pm cu numele gradinitei si evntual adresa si eu trimit mai departe? Dar pt cresa patrocle nu s-au terminat inscrierile in iunie?
Merci mult

gabriela multor copii li s-au scos polipii si amigdalele si-a fost totul ok si-apoi s-au imbolnavit mult mai rar.Asa va fi si la voi.Incep sa ma intreb daca nu are si Julia aceleasi probleme pt ca raceste f des si-o tine 2-3 sapt.

alina fiica-mea la 2 ani si aproape 4 luni nu face la olita.Am avut doar 2-3 "succese" in ultima jumatate de an, dar asta pt ca i-am povestit, ne-am jucat etc. Cand o intreb unde fac copiii de la gradi, imi raspunde ca la olita, cand i se vor termina scutecele stie ca trebuie sa faca la olita, dar momentan tot in scutec face , noi continuam sa cumparam scutece si cand o mai las fara scutec prin casa am de spalat 10 randuri de haine pe zi. Asta e, se va invata ea o data si o data.Nu e concurs care scapa primul de scutec.
Eu zic sa nu-ti mai fortezi fetita, lasa sa treaca o luna si mai incearca sa o pui.Daca nu, mai las-o ca nu e pregatita.Nu intelege de ce sa stea pe o olita rece cand poate sa faca f bine in scutec.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

CAMY, LA MULTI ANI!!!
cand ai de gand sa ne pui la munca???scoatem majoretele??/

in ansamblu cu farmacia tei locuiesti sau cu farmacia claudia???ca nu am inteles???
alexia , merge la gradi????

andreeaau au copii astia ceva unul pt altul

despre noi , toate bune si frumoase, bebe s0a dezvoltat fff bine, totul e perfect, mi-am liistit si eu unele temeri, pe care le aveam dupa ce o nascusem pe IUlia.
insa cu sanatatea stam atre prost, arciti cobza inclusiv \iulia, care are muci la greu si tuseste fff mult, plus 2 nospti de plans de a consipatie , asa mi-e de mia de ea, vai vai

alina mama, nu suntem la concurs cu olita,eu sincer nici nu am de gand sa o pun, sigur nu v-a sta. Pe Drgaos l-am pus pe la 7=8 luni apoi gata pana la 1an si 2 luni, iar de tunci face pe olita fara nici o problema, insa cu Iulia sigur va fi altfel, e mai jmechera si prapadita in comparatie cu Drgaos .

va sarut si va doresc un week placut

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

meli distractie placuta si Felicitari pt micutul crestin!!!

gabycand mergeti la operatie???
noi mai stam sapt aceasta acasa sa ne treaca arceala la toti si lunea cealalta vom merge pt programare
si eu ma gandesc la multe dar e spre binele lor

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

SEARA BUNA
ELENA-nu la noi unde stau nu este nici o farmacie,chiar in fata la farm.TEI este un drum spre padure si pe partea stanga cum mergi spre padure sunt niste duplexuri si blocuri si acolo
ALE o sa mearga la gradi unde a fost si in grupa mica in grigorescu pt. ca aici nu am mai gasit locuri la ANL dar numai dupa ce o sa nasc eu o trimit la gradi NOAPTE BUNA TUTUROR
CAMELIA 38+ cu CARINA-MARIA si mami de ALEXIA (27.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Sanatate multa, bolnaviorilor!

GABI, ELENA - Ne dorim sa fiti bine, fetelor!

Si la Daria in grupa sunt multi copii bolnaviori, iar noi "mucim" la greu.Sper sa fim bine si sa nu fie mai rau.In rest, sunt fericita ca vineri au laudat-o tare educatoarele pe iubita mea scumpa, ca-i cuminte si inteligenta.Acasa, mai avem tot felul de iesiri comportamentale, dar la gradinita se pare ca intervine rusinea.

Putin sunt suparata cu mancarea si somnul; nu mananca cat ar trebui, iar de dormit, daca doarme 30'.Cand vine acasa mananca foarte bine si cu pofta, ca mi-e frica sa nu-i fie rau.Ne vom obisnui probabil treptat.

ALINA - Nu are rost sa te superi pentru asta.In mod sigur s-au gasit cativa care sa-ti dea tot felul de sfaturi (ca ar trebui sa faca), ca la noi asa a fost vara trecuta cand Daria avea 1 an si 8 luni si m-a intrbat o mamica f. surprinsa: "Daria e tot cu pampers?" - raspunsul meu a fost; "da, pentru ca nu vreau sa-mi stresez copilul, sunt si alte lucruri mult mai importante care merita atentie mult mai mare".Si uite ca la 2 ani si 2 luni n-am mai avut pampers, dar accidenta au mai fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Camy! sa fii fericita, iar bebelina sa vina usor si sanatoasa tun!

Elena, felicitari pt vestile bune de la eco!Cat despre boli, tare rau imi pare ca trageti atat...Pe noi ne-a chemat la control peste 1 saptamana, iar daca Sara e vindecata, o programeaza pt operatie.

Victo, da, la Mihut am fost, iar diagnosticul a fost adenoamigdalita cronica acutizanta, semnele au fost respiratia mai greoaie la somn, uneori sforait, cu atat mai accentuate in timpul virozelor.Sanatate multa!

Lilly, bine ca ai mai dat pe la noi!

Alina, zau daca vad vreun motiv de plans in ce ai spus, eu nu am fortat-o niciodata sa stea pe olita, avea perioade in care nici nu voia sa auda, si o lasam in pace. Am facut ca totul sa fie placut, natural, o laudam si o incurajam. Poate prefera reductorul, ai incercat? S-ar putea sa ai surprize. Dar mi se pare inca micuta, oricum. Sa stii ca asta cu pusul pe olita la 6-7-8 luni sunt mituri. Daca o sa citesti studiile recente, o sa vezi ca reflexul nu apare mai repede de 1 an jumate. Asa ca ai rabdare cu ea, si ai incredere ca iti va arata ea cand e pregatita

Andreeace bine ca ai mai dat pe aici, chiar ne intreba ce mai face Eric! Ne bucuram de vestile bune

Andreea, felicitari Dariei pt gradi! Schimbarile sunt majore, asa de aici problemele cu papa si somnul, sa le acordam putin timp!Asa bine mi-a prins telefonul tau, ca o gura de aer proaspat!

Am elucidat misterul trezirilor nocturne ale Sofiei. Cum fata e mancacioasa nevoie mare, laptele nu-i era de ajuns pt cina. Asa ca i-am pregatit in 2 seri la rand o cina pt varsta ei si a dormit bine mersi pana dimineataCred ca seamana cu C
Sara si-a pregatit hainutele pt maine. Vrea la gradi

Weekend frumos va doresc!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

multam fetelor ca m-ati tras de urechi
Nu am plans eu ca nu vrea alex la olita asta a fost doar "capacul". Sunt foarte obosita, mai mult psihic decat fizic. Sper sa imi revin. deocamdata doarme alex noaptea. se mai trezeste de 2-3 ori si se smiorcaie dar nu se compara cu ce a fost.
Azi am pus-o pe olita dar imbracata. a stat pana am numarat la 10.
Ma gandesc ca totusi prima data sa se invete sa stea pe ea asa imbracata si abia mai incolo fara pampi Nu imi mai bat capul.

Multumesc ca m-ati trezit la realitate

Ma mai streseaza si mama. Cand i-am zis cate kg are a izbucnit de nervi la telefon ca e prea slaba fata la 1 an. Vineri inainte de vaccin au masurat-o si cantarit-o. Are 79 cm si 8.85 kg. Da ce sa spun....e schiloada Mi se pare ca arata foarte bine. Mama probabil vrea o nepoata obeza.

Oooof viata mea unul asa, altul invers, sotul ma mai enerveaza cu arbitrajul lui azi in loc sa stea acasa sa pot face mancare ca nu aveam nimic el a mers la birou sa rezolve pentru un arbitru niste hartii. Nu a contat ca eu nu am ce sa dau de mancare la fata. Ma refer la o mancare calda nu la paine cu...

Ma intorc la ale mele. Va pup. sa nu fiti stresate ca mine

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

SALUTI TUTI.

Meli sa-ti traiasca micul crestin, si distractie la maxim

Camy< si sa te vezi cu bebita in brate cat mai repede si bine.

Elena, ani multi si frumosi alaturi de alesul tau, tineri cred ca mai sunteti si ce frumosi o sa fiti cu minunati.

Mergi la inceput