Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 27
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 elenuta ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie.Insanatosire grabnica lui Dragos. ramonella ce ma bucur ca i-ai vazut inimioara.Astept sa vad si eu o inimioara sapt viitoare camy ce data a nasterii superba are fetita ta. Nu am timp sa scriu, dar de citit va mai citesc cateodata. Lilly 6+ , mami de Julia (30.05.2008) |
La ce doctor mergi???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
6+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 elenuta ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie.Insanatosire grabnica lui Dragos. ramonella ce ma bucur ca i-ai vazut inimioara.Astept sa vad si eu o inimioara sapt viitoare camy ce data a nasterii superba are fetita ta. Nu am timp sa scriu, dar de citit va mai citesc cateodata. Lilly 6+ , mami de Julia (30.05.2008) |
FELICITARIIII!!!! SARCINA USOARA LILY!!!!!!! CE MULT MA BUCUR PT TINE

cum te simti??? julia cum ii???merge a gradi???la ce dr vei merge???
ramofelicitari pt

cum te simti???tu la cine mergi??
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
11+
elenuta23 spune:
noi suntem tare bine, ne recuperam furmos, Dragos nu se plange de nimik
, l-am intrebat daca mai vrea sa mergem al spital si a zis ca da
, inseamna ca totul a fost ok......tare ma bucur ca a fost totul bine .
dimineata a papat rapid si bine, dupa care m-a intrebat daca vreau sa ii vad amigdalele insa mi-e frica sa ma uit la el in gat
, am asa o teama si ma scutura frigurile
camy sunt mai multe locatii in floresti, la casa zanelor am inteles ca e tare fumos .
felicitari pt printesa cea cuminte si surioara grijulie

cand ne pui cateva ppozici????
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
11+
Ioana13 spune:
Elenuta, fa-i placere copilului si uita-te la amigdalele lui
Se vad foarte frumoase, fata de cit de mari erau si nu se vede nici o taietura sau ceva acre sa te faca sa ti se faca rau. La P erau foarte micute dupa operatie, parca acum au mai crescut.
Vocea isi va reveni treptat, la p inca cred ca se mai simte cind e obosit in special.
Va puuup
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Lilly79 spune:
ramonella, elenuta merg la dr. Florescu Fulga.Tot la ea am fost spre sfarsitul primei sarcini.
M-am simtit ok pana astazi cand m-a apucat o greata de toata frumusetea
si simt nevoia sa mananc incontinuu.Si as dormi toata ziua, dar asta cred ca e si de la vremea asta ploioasa.
Julia a trecut prin 2 raceli lungi de cand a inceput gradi acuma in toamna, dar acum e bine si ne uimeste in fiecare zi ca ne mai spune cate ceva in germana, si eu raman ca la dentist ca nu stiu ce zice; noroc cu taica-sau care stie si-mi traduce si mie
, sau se mai indura Julia si-mi traduce ea: "asa spunem la gradinita la para" ![]()
Ma intorc la lucru.
Lilly
6+ , mami de
Julia (30.05.2008)
anamica spune:
Hello,
Elena ma bucur ca e bine Dragos, ati scapat de ce a fost greu!
Ramo
pt inimioara mica si scumpa!
Lili felicitari pt sarcina, sa fie cat mai usoara, mananca atat cat iti pica bine si dormi mult-mult!
Cami noi am fost la un botez tare reusit la Il Milanesse, in Floresti.
Ieri dupa-masa am fost cu Ana la un curs de dans, ea s-a distrat doar ca se vedea ca nu are execitiu gradinitei, vroia ca domnisoara care facea cursul sa se ocupe doar de ea, o lua de maini sa danseze doar cu ea, etc
dar i-a placut tare mult si mai mergem!
Bebe Tudor e un scump, doarme foarte bine noaptea, a inceput sa gangureasca si sa strige AAAA si e foarte animat cand il motroseste Ana(uneori mi se pare ca il sufoca, dar ma abtin sa n-o resping, intentiile ei sunt bune doar ca e tare repezita uneori).
Paula si pe mine ma cam doare un san, tu ai descoperit vreo cauza?
Victo spune:
diana, sa faci masaj, mai ales cd alaptezi, sa nu faci noduli. eu deja sunt la a 3a experienta de genul asta.
lily, felicitari!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
puisorul spune:
Elena,of ce bine ca ati trecut asa usor peste operatie.Poate de acum incolo sa aveti parte de mai putine raceli si sa compenseze astfel stresul operatiei.
Lily,felicitari si sarcina usoara 
Ramo, Doamne ajuta sa ai o sarcina cat mai usoara. Noi ne-am aprovizionat cu papuci de iarna de la Alesd de la Melania. Am avut si noroc ca Stefi are marimea 24, marime la care sunt mostre la 39 de lei perechea. Am venit de acolo cu patru perechi de papuci, doua de ghete si doua de cizme, unele negre si unele maro.
Gabi, superbe printesele 
Diana, unde mergeti la dans? Din primavara vreau sa o duc si pe Stefi la balet, dar inca sunt in cautare de locatii.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
eladea2005 spune:
ramo, felicitari pt inimioara...
uauuuuuuuu, ce emotii...ma gandesc cu nostalgie la perioada in care eram gravi...ce dor imi era sa merg la eco, sa-l vad...
chiar i-am spus doctoritei treaba asta...![]()
lilly, felicitari si tie...
abia acum am aflat...
sau ai mai spus pe aici si n-am fost pe faza??
sa aveti sarcini usoare mamicilor!
elena, ai vazut ca ati scapat cu bine??? ma bucur ca totul decurge normal...
diana, ce frumosssss...visam si eu candva la o fetita, pe care s-o duc la balet...
dar uite ca DD a avut alte planuri...se pare ca noi vom merge la fotbal sau cine stie ce alte sporturi periculoase...![]()
![]()
o noapte frumoasa dragelor!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anamica spune:
Neata si poftiti la cafea,
Ani mergem in Grigorescu, la Caravana Veseliei, e o locatie frumoasa, aerisita. La dansuri au grupa pt copilasi 3-6 ani insa la balet inca nu au (am inteles ca e o lista de asteptare si daca se strang mai multi copilasi poate vor face). Pe mine ma tenta si cursul de teatru pt copilasi, insa e aceeasi situatie.
Este un studio de balet pt copilasi langa fabrica de bere Ursus, ma interesez daca iau mamarute ca fetele noastre. Pup fetele cretuline!
Si noi anul trecut ne-am ”fericit” cu marimea 24 de la Melania, anul asta am lasat o gramada de bani prin Polus pt ghetute/cizmulite pt Ana.
Andreea da...sunt scumpicele fetitele in tutu! Lasa ca vin in galerie balerinele
Zi superba, deja e buna ca avem soare