Gravidutze si mamici de Cluj - 166

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
mi-a zis cineva ca pe site la teora este reducere 20%. am si dat o comanda. peste 100 de ron livrarea e gratuita, prin curier. poate va intereseaza.
felicitari ramona pt inimioara
elena multa sanatate lui dragos
noi aiurea. alex tot agitata eu la fel. nu mai pot sta pe net de ea. foarte rar ce mai apuc la calculator
o zi minunata

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA

Multumesc pt. idei fetelor pt. botez, a fost ieri sotul la o pizerie aici in floresti dar era meniul 65 lei fara racoritoare si alcool care trebuia sa le iei tot de la ei mie mi se pare mult.

DIANA-unde este mai exact il MULANESSE? pe la princvipala pe undeva?

Mai fetelor eu v-asi pune si poze dar nu stiu nici cum cum trebuie daca imi puteti careva explica si aveti timp binenteles

CE DE GRAVIDUTE PE AICI SARCINA USOARA SA AVETI SI FARA GRETURI PREA MARI

CAMELIA mami fericita de doua printese CARINA-MARIA(10.10.2010) SI ALEXIA-RAMONA(27.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Cami, da, e pe strada principala, A. Iancu nr 85. Pt detalii intra pe site-ul lor http://www.ilmilanese.ro/
Pt poze tb sa-ti faci cont pe un site de genul: picasa, webshots, flickr, sa incarci acolo fotografii si apoi sa copiezi aici link-ul.

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

camy
http://www.casa-zanelor.ro/index.html
sau
http://www.saragrandresort.ro/index1.html aici au si spatiu de joaca pt copii iar preturile sunt acceptabile.

pe picasa poti sa descarci programul si apoi le incarci pe net direct din programul instalat...e usurel de manevrat programul

alina Alex de la dinti e asa agitata???
ai fost cu ea la dr sa vezi poate e alta cauza???
poate ai invatat-o sa fie in permanenta cu tine iar atunci ii e mai geu cand te pierde din campul ei vizual.

eu am amre noroc cu Drgaos ca are cu cine se juca si mai ales asa frumos se distreaza impreuna.....ieri am avut o durere de cap parca eram o bomba cu ceas, iar ei au stat singurei in cealalta camera si sa-u jukat minunat, mai veneau pana la mine sa vada cum ma simt si mergeau inapoi , sunt asa de fericita ca se iubesc asa de mult ....nu am cuvinte sa ii multumesc DD pt copii ce mi i-a darut

o zi furmoasa

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Elenuta ce frumos!!!Esti o mamica norooasa!!!

Diana si noi ne-am gandit la fabrica Melania,am mai fost acolo,si am luat mai multe,dar anul asta nu sta prea bine cu bugetul...si vrem doar o pereche de papucei...si plus motorina,nu se prea renteaza...asa iau de aici la 100 de lei,si gata.Daca tot ai fost acolo,ai vazut ceva pe roz,rosu???Ca la noi alte culori nu sunt frumoase...

Eu aseara am sangerat...asa m-am speriat...ma gandeam ca gata,s-a terminat totul...ma si vedeam pe masa la chiuretaj...Cand mi-am facut Clexanul,am bagat de 3 ori acul in partea stanga si nu intra nicicum...Apoi am reusit in partea dreapta cu chin cu vai...asa eram de incordata...
Dimineata m-am dus la spital.Si surpriza!!!Piticotul meu era bine mersi,se distra pe acolo si inimioara ii batea de zor.Si doctorita nu a vazut nicaieri dezlipire de placenta.Deci clar ca s-ar putea din cauza Clexanului sa fi sangerat.Din cauza ca acum sangele e foarte fluid,se pot sparge venisoare mici.Tare m-am speriat.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 6+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Ramo, ma bucur ca e bine samburelul, Doamne ajuta!
Nu am fost anul acesta la Melania, dar daca nu ma insel cizme roz am vazut la Deichman in Polus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramo,Doamne ajuta!Noi am cautat cizme roz sau mov, desigur, la Miniblu, Baby Avus sau Elefanten la DEichman, dar nu aveau nimic. Si cand am facut cumparaturile la Carrefour, am vazut la raionul bebelusi cizme de piele f frumoase roz, verzi, crem cu taloneta, de la Primii Pasi, 1 milion au fost, dar sunt frumoase si comode. Spre surprinderea mea, Sara a optat pt crem-auriu

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare dragele mele!
Venim si noi dupa multa vreme cu vesti minunate!
Pe 30 . 09. ora 15.45 s-a nascut Andreas Daniel cu 3,1 kg, 48 cm si Apgar 10
eSTE O MINUNE DE COPIL, UN INGERAS. nU AM CUVINTE SA VA SPUN CE AM SIMTIT CAND I-AM AUZIT PRIMA DATA GLASCIORUL. dE ATUNCI IN FIECARE CLIPA II MULTUMESC LA DUMNEZEU PT MINUNEA CE NE-A DARUIT-O.
Am nascut prin cezariana la Gynia. Totul a decurs normal, iar eu m-am recuperat extrem de repede. Bebe e foarte cuminte, mananca si doarme foarte bine. Cu colicii stam destul de bine in sensul ca ii suporta destul de stoic. Singura noastra problema e ca nu vrea sa suga de la san asa ca trebuie sa ma mulg si din pacate nici nu e suficient laptic. Daca stiti cumva ceva produse bune de stimulare a lactatiei va rog sa imi spuneti si mie. In greutate ia foarte bine chiar daca papa jumate din cantitatea de lapte din cutie. Avem deja 500g in plus fata de greutatea de la nastere.
Cam astea ar fi noutatile noastre.
Pe la voi vad ca lucrurile merg bine.
FELICITARI RAMO Si ELENUTZA. Sa aveti parte de sarcini usoare si la termen.
Andreea, Paula, Gabi
Ma bucur ca toata lumea e bine. Poate ca in perioada cat voi sta acasa, adica vreo luna inca voi reusi sa intru si eu mai des.

Aici puteti vedea poze cu ingerasul nostru
http://picasaweb.google.ro/adrian.voica

Va pup dulce pe toate

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

salutare

am o intrebare....ati cumparat de pe acest site http://www.ebay.com/ , as dori sa imi cumpar un aparat foto si nu stiu ce sa fac, imi e teama putin

va sarut

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karin25

Salutare dragele mele!
Venim si noi dupa multa vreme cu vesti minunate!
Pe 30 . 09. ora 15.45 s-a nascut Andreas Daniel cu 3,1 kg, 48 cm si Apgar 10
eSTE O MINUNE DE COPIL, UN INGERAS. nU AM CUVINTE SA VA SPUN CE AM SIMTIT CAND I-AM AUZIT PRIMA DATA GLASCIORUL. dE ATUNCI IN FIECARE CLIPA II MULTUMESC LA DUMNEZEU PT MINUNEA CE NE-A DARUIT-O.
Am nascut prin cezariana la Gynia. Totul a decurs normal, iar eu m-am recuperat extrem de repede. Bebe e foarte cuminte, mananca si doarme foarte bine. Cu colicii stam destul de bine in sensul ca ii suporta destul de stoic. Singura noastra problema e ca nu vrea sa suga de la san asa ca trebuie sa ma mulg si din pacate nici nu e suficient laptic. Daca stiti cumva ceva produse bune de stimulare a lactatiei va rog sa imi spuneti si mie. In greutate ia foarte bine chiar daca papa jumate din cantitatea de lapte din cutie. Avem deja 500g in plus fata de greutatea de la nastere.
Cam astea ar fi noutatile noastre.
Pe la voi vad ca lucrurile merg bine.
FELICITARI RAMO Si ELENUTZA. Sa aveti parte de sarcini usoare si la termen.
Andreea, Paula, Gabi
Ma bucur ca toata lumea e bine. Poate ca in perioada cat voi sta acasa, adica vreo luna inca voi reusi sa intru si eu mai des.

Aici puteti vedea poze cu ingerasul nostru
http://picasaweb.google.ro/adrian.voica

Va pup dulce pe toate

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

editFELICITARI MAMICO!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME ANDREAS DANIEL!!! SA CRESTI MARE SI VOINIC, SANATOS SI FERICIT ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE

E asa gingas si dulce, sa rami la fel de cuminte , papacios si sa o lasi pe mami sa se refaca

Mergi la inceput