Gravidutze si mamici de Cluj - 166

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, bine ca ati scapat! ati avut ghinion cu aminarea operatiei. Oare ce s-a intimplat|?
Noaate buna! Cred ca ii e foame lui Dragos!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

au venit si baietii mei acasa abia la 4,30 tare tarziu, azi spre surprinderea mea , dr a avut programari la consult care au facut sa intarzie asa de mult operatia, mi se pare anormal sa ii pui pe copii sa astepte pana la ora 12 nemancati si sa nu poata consuma lichide .Dragos a fost al 2lea, prima a fost o fetita care avea ceva la o ureche iar interventia a fost de 10 min, iar apoi Dragos, dar saracuti care au urmat pana la ora 15,,,,,,vai vai numai la noi se paote intampla asa ceva ......bine ca a scapat cu bien si e acasa saracutul, cand il vad numai sa imi vine , e fara vlaga in el, nu se plange de dureri decat la burtica , in rest toate bune, insa nu vrea sa pape nimik, doar 2 gurite de apa a luat de cand e acasa. Iar vocea e asa de schimbata si de subtire, ca m-am speriat la inceput, acum voi vedea maien cum va fi.
Sper sa avem o noapte usoara si fara incidente.

va sarut pe toate

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

de cand a venit acasa doarme, doar 10 min s-a uitat la desene si de atunci stau cu el in pat sa doarma si sa ii masaj la burtica,oare la noapte va mai dormi???

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

am revenit.....s0a trezit Dragos pe la 7 jumate iar de pe la 8 jumate tot papa cate putin , asa ma bucur e pe drumul cel bun, papa ce papa iar dupa 10 min iar cere de mancare deja papa a4 oara supika de pui vrea numai cu morcovei si carnita ......yuhuuuuu

pe mine inca ma doare stomacul de la emotii, acum incerc sa imi fac curakj sa pap ceva, ca mor si eu de foame

o seara furmoasa

noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Dragos! O sa vezi Elena ce repede se recupereaza. Si vocea isi revine. La Sara e ok deja

Anca, bine ai revenit, chiar m-am intrebat de multe ori pe unde sunteti

Ramo, ce face burtica?

Andreea, chiar seamana piticii, tare dulci amandoi

Am luat cizme fetelor, am mai scapat de o grija. Maine va povestesc ce figura e Sofi. Somn usor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
Elena, ma bucur ca Dragos a trecut cu bine de operatie

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA FETELOR

MULTUMIM MULT DE FELICITARI
Asa este fetita asta s-a cam lasat asteptata dar a meritat asteptarea,este ff cumunte,numa papa si doarme ,si e o dulcica,la ALEXIA ii asa de draga ca toata ziua o pupa si ii tot povesteste,nu mai are rabdare sa o scoatem odata afara cu caruciorul ,voi fetelor dupa cat timp ati scos bb la un pic de aer?

ELENA-bine ca ati scapat din operatie o sa vezi ca va fii mult mai bine DRAGOS

CARE SUNTETI DIN FLORESTI NU STITI CUMVA UN LOCAL PT. BOTEZ? asi vrea sa stiu daca este ceva pe aici prin apropiere ca acasa nu m-asi prea incumeta sa fac pt. ca suntem o fam. cam numeroasa ASTEPT RASPUNS DE LA VOI

CAMELIA mami fericita a doua printese: ALEXIA(27.01.2006) si CARINA-MARIA(10.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
nu am timp nici sa va scriu si nici sa va citesc :(

Multe ,multe si sanatate la toata lumea

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Oferta lunii octombrie :
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Picasa#5520479195527105282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Elena ma bucur ca Dragos e mai bine.Bravo!!!Cred ca a fost foarte stresant pentru tine.

Gabi de unde ai luat cizmulite???Si eu ii caut la Bea..si nu vrea numai rozzzzz...

Camy ce bine ca pitia e cuminte.Ai noroc.

Eu am fost azi la eco.Si avem inimioara...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 6+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

elenuta ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie.Insanatosire grabnica lui Dragos.

ramonella ce ma bucur ca i-ai vazut inimioara.Astept sa vad si eu o inimioara sapt viitoare

camy ce data a nasterii superba are fetita ta.

Nu am timp sa scriu, dar de citit va mai citesc cateodata.

Lilly 6+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput