Gravidutze si mamici de Cluj - 166

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani celor doua printese,Daria si Tiadris!!!

Alex-imi pare rau ca n-am putut ajunge,dar din pacate noi tot racite suntem, ma apuca disperarea cand ma gandesc ca numai acuma incepe perioada bolilor.

Elena-m-am uitat la poze, ce copii mari ai deja...Iulia e adevarata domnisoara!

Andrea-foarte frumoasa petrecere, iar tortul superb, cred ca tare i-a placut Dariei!

Co-cand ma uitam la poze, striga fata mea, uite mami Carinaaaa,hihi,pupici voua!am intrebat-o pe Lavinia ce sa fac cu gradi si nu mi-a raspuns.oare s-o sun?ai cumva numarul ei?n-as vrea sa pierd locul Timeei.

noi bine,Timea iar racita si zau nu stiu de unde a mai luat-o...piciul inca n-are nimic.de cateva zile doarme pana dimineata,colici mai avem de 2 ori pe zi, incepe sa fie mai lejer...
si sa ma mandresc,no, in 21 plecam, FARA COPII,2 saptamani pt scufundari in Egipt, sper sa-mi iau si eu examenul ca sotul a facut anul trecut niste poze, ca in documentare...abia astept, caldura, doar noi, fara copii,ce mama denaturata sunt,hihi!!!

Anca-concediu fain sa aveti, e superb orasul, aveti ce vizita!

sa aveti o saptamana frumoasa!

si apropo, noi azi facem 3 luni, ce a mai trecut timpul!si avem aproape 7 kile, suntem barbatei deja!

Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007) si David-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus fetele
imi pare tare rau dar nu mai am timp de internet ma termina alexandra cu dintii ei. am avut o saptamana foarte grea din cauza asta. sambata toata ziua diaree cu fundulet iritat si toate cele

Va pup. sanatate va doresc

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alina-prietena mea are o fetita de 1 an si 9 luni si cu toti dintii a fost asa, acum ii ies ultimii, saraca, bine ca scapa...mai sunt si cazuri din astea...va doresc sa scapati repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare

multumesc din toata inima pt felicitari

LA MULTI ANISORI DARIA

Va doresc din toata inima o saptamana frumoasa

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Oferta lunii octombrie :
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Picasa#5520479195527105282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ce poze frumoase am vazut de la petrecerea Dariei!
Acum vreau si de la Tiadris!
Noi din cauza bolii, am ratat ambele petreceri ale prietenelor noastre

Maine mergem la ORL la control! Speram sa program operatia cat mai curand. Sarei ii lipseste gradinita. Sofi mananca extraordinar de bine.

Niste poze mai recente, daca vreti
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, imi pare rau ca nu ne-am intilnit. Tare frumoase si vesele fetele tale! Si tie ce ti-a crescut parul! Nu te mai tunzi? Te faci zina?
Sarei i-au trecut mucii? Important e sa nu tuseasca, sa se poata vindeca repede amigdalele.

Elenuta, la primele sarcini ti-a fost rau pina la final, sau doar citeva saptamini? Nu ti-e usor! Iulia e o frumoassssaaa!

Maaai, ieri a fost si ziua lul ALVARO!!! La multi ani!!!
Geanyyyy!!!

Am inceput azi servciul. Din plin am intrat in piine! Imediat ma duc dupa Patrikc la gradi! Abia a asteptat. La trezire a fost mai greu, dar in rest cu bucurie. Sper sa o tina tot asa!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Salut,

Gabi, sanatate multa!!!!! Foarte faine pozele si mai ales, fetele

Meli, la sedinta a spus Lav de voi ca reveniti din primavara, ca deocamdata suntem 11 cu voi 12. Nr ti-l timit pe YM. Cred ca Timeei ii e f dor de gradi..., abia astept sa reveniti si Cari o pomeneste pe Timi in jocurile ei de-a gradi

Elena, multumim de poze

Ioana, cam MyWay e de noi...:D, incepem noi mai repede, ca dupa 12, cam greu;)

VA pupam pe toate, o seara faina:)

Mergi la inceput

Da, Ioana, mi s-a facut dor de par lung, de conceptul de zina insa marturisesc ca sunt departeDe tuns, sunt proaspat tunsa, era mult mai lungMai tuseste Sara, dar f rar, banuiesc ca nu e inca de operat. O vede maine Mihut

Co, multumim de complimente, mi-e dor de voi, fetelor

Si eu as vrea in club, deocamdata ne facem de cap prin restaurante si la filme, e mama la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Impresii din prima noastra zi de gradi: Victor a reactionat foarte bine, a mancat si s a culcat singur lucru care acasa nu l facea,dar in schimb le a dat la copii la picioare daca nu vroiau sa i dea jucarii si lui. Sper sa se dezobisnuiasca de lucrul asta.In rest a fost laudat ca e cuminte si ascultator,sper sa l tina
va pup pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdutza24

Impresii din prima noastra zi de gradi: Victor a reactionat foarte bine, a mancat si s a culcat singur lucru care acasa nu l facea,dar in schimb le a dat la copii la picioare daca nu vroiau sa i dea jucarii si lui. Sper sa se dezobisnuiasca de lucrul asta.In rest a fost laudat ca e cuminte si ascultator,sper sa l tina
va pup pe toate

magda si victoras ( 31.03.2008) Victor si mami http://community.webshots.com/user/magdutza24

Bravo, Victor!

Mergi la inceput