Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoni La multi ani celor doua printese,Daria si Tiadris!!! Alex-imi pare rau ca n-am putut ajunge,dar din pacate noi tot racite suntem, ma apuca disperarea cand ma gandesc ca numai acuma incepe perioada bolilor. Elena-m-am uitat la poze, ce copii mari ai deja...Iulia e adevarata domnisoara! Andrea-foarte frumoasa petrecere, iar tortul superb, cred ca tare i-a placut Dariei! Co-cand ma uitam la poze, striga fata mea, uite mami Carinaaaa,hihi,pupici voua!am intrebat-o pe Lavinia ce sa fac cu gradi si nu mi-a raspuns.oare s-o sun?ai cumva numarul ei?n-as vrea sa pierd locul Timeei. noi bine,Timea iar racita si zau nu stiu de unde a mai luat-o...piciul inca n-are nimic.de cateva zile doarme pana dimineata,colici mai avem de 2 ori pe zi, incepe sa fie mai lejer... si sa ma mandresc,no, in 21 plecam, FARA COPII,2 saptamani pt scufundari in Egipt, sper sa-mi iau si eu examenul ca sotul a facut anul trecut niste poze, ca in documentare...abia astept, caldura, doar noi, fara copii,ce mama denaturata sunt,hihi!!! Anca-concediu fain sa aveti, e superb orasul, aveti ce vizita! sa aveti o saptamana frumoasa! si apropo, noi azi facem 3 luni, ce a mai trecut timpul!si avem aproape 7 kile, suntem barbatei deja! Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007) si David-Robert(04.07.2010) |
La multe lunite, David! Sanatate Timeei!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
eladea2005 spune:
Neata!
gabi, sunt f dulci printesele tale... domnisorici in toata regula...
uau meli..iti faci de cap deci... cu cine lasi copiii? distractie faina..si bafta la examen...
magda, felicitari pt acomodare...Victoras e deja baiat mare...
sanatate bolnaviorilor...si zile frumoase micilor gradinari...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
Am revenit de la dr, toti foarte profesionisti si draguti in clinica. Azi i-au recoltat sange pt analize, am completat fisa, maine de dimineata ne internam pt interventie.
Multumim de gandurile voastre bune
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
sunshine4ever spune:
Gabriela Doamne ajuta sa fie totul in ordine, sa scapati cat de repede de operatie. Sa fiti optimisti.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Victo spune:
MULTA PUTERE ITI DORESC SA AI MAINE GABI, IAR SAREI CURAJ CA SE VA TERMINA TOTUL REPEDE!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Ioi, innebunesc! Mi s-a sters un ditamai mesajul!
GAbi, ce operativ e dr asta! F bine ca v-a luat rapid, sa nu mai ai timp de ginduri si intrebari, pe luni poate merge Sara la gradinita!
A plins Sara la luat singe? Patrick a zis ca l-a batut tanti aia (cred ca se referea la bataile de dinaite de a baga acul pe minuta)
Tinem pumnii!!
VA fi suparata pe tine ca ai lasat=o singura la dr, dar ii va trece repede. Si durerile la fel!
Magduta, felicitari pt Victoras cel curajos si cuminte! Unde e? La cluj sau la bunici?
Cit mai ai din rezidentiat?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
magdutza24 spune:
Gabi multa putere si curaj Sarei.Totul va fi bine
Ioana, Victor e la Valcea. Eu mai am 2 ani jumatate.
Va pup pe toate
magdutza24 spune:
Va pup pe toate
magdutza24 spune:
Va pup pe toate
ALEX29 spune:
GABI draga o sa treaca repede si totul va fi bine ,Doamne ajuta
multa sanatate la toata lumea
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Oferta lunii octombrie :
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Picasa#5520479195527105282