Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
gabivalceanu spune:
Mirela, sa nu zugravesti tu! Ca acum am recitit... Stai potolita, mama! Ce mai cumnati...
Am vazut poze frumoase...
Ppisic, ce hainute dragute si ce bine-ti vin... Basca botoseii iia brodati... Galustile alea, in schimb...
Bebelu, cite kile ai acum si ce inaltime?! Ca prea arati bine!
Shubulina, tu de ce taci?
Pup,
Gabi
Shines spune:
Mirela..nu ai de ce 

Gabi..spor la trebaluit referate 
numa sa nu lipsesti mult ca iar dau sfoara-n tara dupa tine![]()
Simo
25 cu Eduard Matei
gabivalceanu spune:
Shines, esti o dulcica! Nu voi lipsi mult, dupa cum vezi, inca nu plec :). De miine ma apuc. Asta cu de mine, nu de acum - am citit ca e prima forma de negare... Dar de miine sigur!
Gabi
Shines spune:
Gabi..asteptam poze si de la tine...noi tot ne-am afisat aci ba nadragii..ba frezele...ba burticile...tu nimic 
Simo
25 cu Eduard Matei
shubulina spune:
Gabi,ma urmaresti?![]()
Nu prea am ce sa scriu...astept niste raspunsuri pt [astilele alea si stau cam pe ace
21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
vasilasanita spune:
vreau si eu parola de la contul de gmail
23+ cu 
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita vreau si eu parola de la contul de gmail 23+ cu ![]() Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
ti-am trimis pm
Simo
25 cu Eduard Matei
bebelu86 spune:
Irina ursuletu ala l-am luat de la kiabi si a fost 85ron parca
in europa vazusem la fel, numai k era din fas..dar tot asa super gros pt iarna..la 50ron.
gabi acu am 1.73m si 58kg. ![]()
da..uite k nu m-am gandit k e blanita aia si s-ar putea sa bage gurita n ea.
eu m-am gandit k e super buna pt iesit din spital si pt iesit afara cand e frig.
body alea cu inscrisuri se gasesc destul de usor. eu am vazut mai peste tot din alea. (nu ma ref doar la europa)
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
app sper sa nu se transforme pasa in putulica ![]()
ma duc la o plimbarica cu sotu p afara
ne auzim mai incolo
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria