Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela . Nu fi suparata se rezolva cumva. Astea sunt neamurile. Eu una m-am convins si nu vreau sa apelez la ele.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele

in ton cu discutiile voastre de azi.va trimit o situatie in excel..care sa va calculeze aprox atat ce salariu veti lua in concediu medical..cat si indemnizatia...totul e sa va completati cifrele incepand cu primul tabel si calculeaza singur la sfarsit indemnizatia..este important sa treceti prima data salariul brut in primul sheet..apoi salariul brut in statul de plata a fiecarei luni...si de acolo face singur
l-am facut cu doua rubrici de salariu pentru ca eu am doua contracte de munca ....
il pun pe gmail

bafta

repet..calculul e aprox
depinde de data nasterii...de data intrarii in prenatal..si postanal
doar sa va faceti o idee

Simo 25 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Multam' Simo

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo ai pus o pe gmail?

simo, daca sti, eu din somaj pot intra in prenatal, somajul se termina in 6 nov

pupi

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Shines, ca de obicei, foarte practica... Brava!

Mirela, cumnatii n-or sa va ajute, ca nu locuiesc ei acolo... chiar daca sunt proprietari. Eu ma feresc de orice fel de amestecuri banesti cu rudele... banii strica relatiile intotdeauna!

Bebelu, ce de hainutze! Ioana pe cele cu blanita le minca, de-i gaseam gurita plina de par, pe cele de mohair le jumulea si smocurile ajungeau invariabil tot in gura, pe cele fara nasturasi la git le refuza din start, rochitele i se cocoloseau si i se faceau glodoi pe spate... deci ar fi purtat jumate din ce-ai luat. Sper ca pisi tau sa fie mai rezonabila. A, majoritatea hainutelor asa erau primite, ca eu nu luam decit fff simple si sigure. Imi amintesc ca odata i-a cumparat soacra-mea niste botosei mortali cu niste mini-iepurasi jucarii atasati pe lateral. O minune! I-am dat. La vreo ora vomita si tusea fii-mea de moarte. Ce-are, ce-are? Inghitise un iepuras de pe botosel, si-l smulsese ca era lipit doar si... in gura!

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 20s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

A, si voiam sa va zic ca dispar oficial de pe net citeva zile: am un referat/raport de facut si tot zic hai ca m-apuc, dar intii dau o tura pe net, si tura se face ore si eu nici nu lucrez, dar nici nu ma simt confortabil, ca stiu ca trebuie facut. Asa ca declar: lipsesc! Asa sunt obligata sa nu mai intru... Voi sa fiti cuminti intre timp.

Pupi,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Bebelu...ce de haine...superbe..mai ales cele inscriptionate..vreau si eu??se gasesc greu??
si..chiar..unde sunt cele 10 kg????

azi parca m-am imprietenit cu WC-ul...fac fff des si ff putin...fetita e ff jos in zona pubiana si o simt cum se misca si ma face sa merg la baie..degeaba...

fluturas 20 +

Mergi la inceput

gabi
nu de bani era vb
pe cel care ne a lasat sa stam, l am sunat mai mult sa i spunem sa nu zica ca facem modificari fara stirea lui
iar pe celalalt sa ne ajute cu zugraveala, procesul tehnologic

off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mirela...nu stiu exact..trebe sa mai citim legea..cand iti iei concediul medical de la medic nu trebuie sa fie expirat somajul
mergi cu concediul med la somaj...iti intrerupe somajul si se reia dupa astia doi ani
foarte important e sa nu ti se termine somajul inainte sa intrii in concediu...ca pierzi tot.
sa incepi concediul tot la 1 nov..dar sa calculezi sa nu depasesti 126 zile minus 42 zile pe care le iei dupa nastere..cel mai bine mergi si intreaba la somaj

Simo 25 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

simo sarumana

Mergi la inceput