Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata la burtici
nici eu nu dorm toata noaptea, merg de 3-4 ori cel putin la baie , iar dupa aia adorm ff greu
la zugravit..si eu m am gandit, macar in dormitor pt bebelina
astazi merg la dr la control, abia astept sa vad ce mi zice si cat a mai crescut bebela
am ajuns la 65 kg( am luat 3 kg in 4 saptamani...zic eu pt ca mi a dat elevit), pt ca pana acum 4 sapt nu pusesem deloc, m-a intrebat si mi-a dat elevit pt o luna....vad azi daca continuam....
simo as vrea si eu tabelul pt calculul indemnizatiei,... multumesc
astazi incepe saptamana 22
pup toate fetele

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mire stiu eu vb bunicii, numai ca la mine nu se pre potriveste. Eu dintotdeauna am facut treaba mai mult stand pe scaun. Asa m-am obisnuit.

Sper ca ati inteles povestea cu varul.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Diana drum bun

Laura pai cand se usuca numai stam in incapere... asa k nu e probl

Mirela si eu tot din cur fac multe chesti k obosesc sa stau in picioare, sau ma cu ametela.asa k ma pun p scaun.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lauricule cand vi spre vitan?

am priceput cum e cu varul

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Luciact bafta la control. Sa vii cu vesti bune.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu, cand eram insarcinata cu vlad
stateam intr o garsoniera
bucataria era asa de mica, ca eu stateam pe scaun si aveam acces si la ghiuveta si la masa si la aragaz
mestecam in oala stand pe scaun
acum nu prea pot, nu ca ar fi bucataria prea mare
e ingusta si lunga, de nu mi incape un scaun pe mijloc, decat daca mi as lua un tamburet pe rotile
dar fug in sufra cu toate legumele si acolo le curat, acolo le toc.....

ce putoare sunt eu, dar ma ia o durere de spate.......

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Neata si de la mine!
Vai ce-i la mine in birou??!!!! A revenit sefa si toti sunt calare pe biroul nostru. Maine am delegatie, macar scap de nebunia asta de aici.
Eu dorm bine cu conditia sa nu ma trezesc. DAca apuc sa o fac, greu adorm la loc, si ma tot foiesc minute in sir.

De zugravit nu mai zugravesc, in schimb vreau o saltea buna pentru patul nostru. Apropo, aveti careva Dormeo ortopedic?
Si mai vreau un dulapior pentru ELiza, si cel care e al Elizei va fi a lui bebe. In rest nu ma chinui sa mai modific nimic.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Incerc sa ajung maine dimineata. Ca al meu a vb si cu mama lui sa intrebe pe la cunostinte pe unde se ma gasesc ate(mai ieftine) de parca mai exista asa ceva.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Mirela parca ma descri pe mine
si la noi e bucatarie ingusta dar lunga
2 persoane..cam greu intra in bucatarie..
cand e ceva..tac pac in sufra la tocat, curatat, etc..
si stam sila tv

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Laura dar pe lipscani erau o groaza de mercerii cu asa ceva .
nu ai incercat si acolo?

vas spor la treaba.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput