Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adri
ce munca de lamurire am duus cu al meu pt razvan, ca nu i placea
dar daca eu asa am zis asa a ramas
iar cu Robert a fost de acord imediat

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

offff mai Mirela draguta mea, ce ma mai gandesc la tine, pt ca mie deja mi se pare ca ma misc destul de greu din cauza burticii, iar noaptea ma foiesc pt ca nu ii plece bebelinei parte si ma intorc, dar cand ma gandesc la tine ca esti bombardata din doua parti, si ai la purtator 2 comori (greutate dubla in miscare) tare mult ma rog sa iti fie bine , bine , bine, pe timpul sarcinii sa nu simti prea mari greutati mami draga. Iar daca te apuci de dat cu trafaletul, inseamna ca merge bine, asa ca spor la treaba. Daca ai nevoie de ajutor, las tot ce am de lucru si ma teleportez pana la tine, si te ajut cu draga inima, poate , poate ma iei de cuscra, mai stii???

Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Neata fetelor, Gabi merci pt. complimente si mult spor la scris :)
Ralu, sunt super hainutele! Si eu am primit o sacosa plina cu haine de bebelina, dar purtate de cumparat nu am fuat decat 2 body si o salopeta de aia cosmonaut...
Poate se mai lipeste ceva de mine sapt asta...
va pooop si fug la avion, inca astept acum sa vad la ce poarta tre sa fiu...sper sa mearga mesajul de pe tel...

Diana, 22 +
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Fetelor, ce harnice sunteti! Toate varuiti, gletuiti...Io deocamdata n-am ce Stiti pe cineva care vinde apartament? Caut de vreo luna si nimic (initial am vrut sa ne facem "cuib" in apartamentul alui meu, unde si locuiam, dar a venit o data socrela in vizita, au fost discutii si m-am decis ca nu se face sa o suport cd vine in vizita, asa ca l-a inchiriat al meu si acu stam cu chirie).
deci, aveti ceva sugestii de apart?

rox 19 +

think pink

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

offff mai Mirela draguta mea, ce ma mai gandesc la tine, pt ca mie deja mi se pare ca ma misc destul de greu din cauza burticii, iar noaptea ma foiesc pt ca nu ii plece bebelinei parte si ma intorc, dar cand ma gandesc la tine ca esti bombardata din doua parti, si ai la purtator 2 comori (greutate dubla in miscare) tare mult ma rog sa iti fie bine , bine , bine, pe timpul sarcinii sa nu simti prea mari greutati mami draga. Iar daca te apuci de dat cu trafaletul, inseamna ca merge bine, asa ca spor la treaba. Daca ai nevoie de ajutor, las tot ce am de lucru si ma teleportez pana la tine, si te ajut cu draga inima, poate , poate ma iei de cuscra, mai stii???

Happy 22+

cum sa nu te iau de cuscra
doar sa nu ma lasi balta precum angi, ca parasica ei s a transformat in pasarel

obosesc repede, dar vad eu, stau pe scaun si dau cu trafaletul
treaba din cur, vb lui bunica

acum tre facuta, pana nu se pune frigul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Maimutica dc aud ceva iti zic

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neata burtici mari si mici. Acu ce am facut si eu ochi dupa o noapte in care am facut cel ptin 4plimbari la toaleta.

Multam' Mirela de cappuccino.

Angie bafta la eco.

Apropo de var, componenta activa din var(carbonat de calciu) se gaseste si in dicarbocalm sau rennie. Ca sa va linistiti. Nu e toxic varul in sine ci faptul ca ingreuneaza mult respiratia cand e intins pe perete si se usuca.

O zi minunata la toata lumea.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Hai Miri ca ai fost tare cu treaba din cur. Rad aici in birou de una singura,de cine ma aude va zice ca o sarcina te prosteste de cap.

Happy 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Suuper, merge!!! Gata inchid tel, ca in jumate de ora trebuie sa decolez...teoretic chiat daca inca nu se stie nici macar poarta inca...naspa, si toata ziua de azi e prin aeropoarte...

Diana, 22 +
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

mica nu pot spune vorba bunicii, ca i cam......
dar sigur ai rade si mai si

lauricule cu placere

Mergi la inceput