Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_25 spune:
Felicitari fetelor care azi schimba semnatura!!nu va enumar pe toate,ca sigur uit pe cineva!
Chichi da si la moi o placintuta sa ma consolez.Macar sa mai creasca colacii pe mine!
Anul asta eu am avut o misiune ff grea!!Am luat 21kg!!
Ana37+ Maia Elena lu' mama
ionela.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui office
8 kg??????????????? esti fotomodel??????cred ca aveam 8 kg dupa primele luni! Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
nu-s fotomodel, Office. din spate nici nu zici ca-s insarcinata in 8 luni. Per ansamblu am mai slabit la picioare si fund, au crescut sanii si burtica, cam atat
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+
Minunea noastra
Klarisse spune:
Chichi, Ionela
Nu am mai avut contractii dureroase, nedureroase am mereu..dar doctorita mi-a zis ca daca nu sunt foarte dese si regulate e ok. Plus ca nenea colu' era inca in forma maxima.
In cinstea 'misiunii' am papat un gratar de vitel cu orez si juma de borcan de compot..
Felicitari de semnaturi..la mai mare
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
ana_25 spune:
Luana ce dulcic e bebeee!! Iti vine sa-l papi tot cu tepii aia!
Am vazut si pozele noi cu Adelina grasulina!
Ce fete frumoase ai Lora!!
Ana37+ Maia Elena lu' mama
camisv spune:
Felicitari Luy, refacere usoara si bebe sanatos! Bun venit Alexandra!
Felicitari si la fetele care schimba semnatura, mai aveti putin
Sorana, nici noua nu ne plac hainele de saten pentru botez, asa ca Tudor sigur va fi in salopeta de raiat, camasuta din bumbac si gecuta. Sunt deja cumparate de tati, asa ca s-au votat, doar le plasam la nasi. Cand am botezat noi, am intrebat mamica ce fel de hainute vrea si am luat tot hainute care se mai pot purta. Cele de saten sunt si de proasta calitate si sunt f. aspre pentru pielea lor. Bineinteles, fiecare face cum vrea si cum ii place
Camelia mamica fericita de Tudor
Klarisse spune:
Luana scumpel tot bebelinul si frezat nevoie mare, sa fie sanatos si voi sa va bucurati de el.
Am vazut-o si eu pe Adelina echipata de plimbare, foarte scumpa bolfosica.
Abia astept sa vad ce face Mai3.
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
LoredanaB spune:
Salutari dragelor!
Felicitari proaspetelor mamicute! Sa va creasca comorile mari sa sanatoase!!!
Noi suntem acasa de sambata dar nu am reusit sa va scriu, am incarcat in graba 2 poze cu Sarah Sophie. Tare bine e acasa, Sarah e foarte cuminte plange foarte rar si atunci de foame.Pana sambata am pus-o la piept dar mi-a facut sfarcurile ciur de stau sa cada.Acum ma mulg cu pompa electrica si ii dau din sticluta.Vom reveni la titi dupa ce se vindeca.Laptic este destul, ei ii ajunge, papa cam 100-120 ml la o masa.
Eric e putin gelos, ma face sa ma simt foarte vinovata .
Sper ca sunteti bine.Merg sa fur o jum de ora de somn ca se trezesc imediat piticii.
Va pe toate !!!
39+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
ghiocela13 spune:
suc de stuguri = vin? Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
Pai nu, ca era must cand l-am baut!
Dar acuma cred ca e deja vin!!!
Ghiocela 37+ cu Irina Maria
chichiutza spune:
Felicitari! Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
multam
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Felicitari fetelor care azi schimba semnatura!!nu va enumar pe toate,ca sigur uit pe cineva! Chichi da si la moi o placintuta sa ma consolez.Macar sa mai creasca colacii pe mine! Anul asta eu am avut o misiune ff grea!!Am luat 21kg!! Ana37+ Maia Elena lu' mama |
Acusika arunc cu placintele! nu te necaji! Eu cu lasatul meu de fumat plus sarcina, de anul trecut din vara pana acum am achizitionat 22kg!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s