Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
K.A.T. spune:
Am creat ticker http://lbdf.lilypie.com/DaATp3.png
Sunt in 37s2z
Fetita noastra iubita se va numi Tessa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sorana_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fulguta28 Sorana, cand n-ai ce face, da-mi un semn ca as manca si eu vreo 5-6 praji, 4-5 sucuri si o cafeluta. Daca n-ai astampar in casa, poti sa-mi faci o vizita. Noi tocmai am sosit acasa de la doftor. Degeaba sunt posesoare de halci de carne si delicatese din sunca, 21 de kg, daca micuta mea nu vrea sa ia in greutate. Nu stiu ce sa mai mananc sa puna si ea pe bucutze. Offf... Dr. a zis ca ma duce cu sarcina aproape de termen, 10 octombrie. La urmatorul control facem un "exercitiu" la calul balan inainte de "olimpiada". Luy, felicitari pentru bebic, sa cresteti mari si sanatosi! Simona, ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
hai ca vin maine - poimaine...sau cand ma primesti pe la tine. da-mi un PM cu numarul tau de telefon si te sun sa vedem cum ne organizam. si aduc si praji
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
sorana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
chichiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui fulguta28 Da, Chichi, am facut eco. Are doar 2.500 de game. Intr-o luna a luat extrem de putin. Probabil si din cauza racelii de care nu mai scap.
![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
Creste ea in urmatoarele 3 saptamani! La eco iti da doar o greutate aproximativa! Difera foarte mult de la un apoarat la altul si de la o mana la alta! Sunt sigura ca se va naste la termen oeste 3 kg! Eu de ex am avut la termen 2700g, mama zicea c-a ajuns la 40s si uite ce mare sunt acum!
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 2s
chichiutza spune:
Felicitari Magdy! Inca putin si ajungeti impreuna acasa!
Cristina
Toma Andrei 38+
AMR 2s
maitreyi spune:
buna seara si multumim din suflet pt urari
am ajuns astazi acasa bebe mic-mare s-a grabit nitel si desi era programata pe 23 cezariana el a vrut pe 18
am avut contractii toata noaptea dintre 17-18 si dimineata la 6 l-am sunat pe dr. la spital s-a constatat ca avea si membrane fisurate desi eu nu am avut habar, contractii la 4 minute asa ca am intrat in ceza. nu au reusit nici de data asta sa imi faca rahie desi tipu de la terapie intensiva e un profesionist si daca nici el nu a reusit...concluzia e ca am eu o anomalie la coloana, om vedea printr-o radiografie dupa ce termin cu alaptatul.
bebe e un dulce si un mancacios. e la portie dubla de papa de la inceput fata de cat ar manca teoretic un bebe la varsta lui, a inceput deja sa ia in greutate. e de vis cu amandoi in casa Alexandra il pupa, vrea sa il ia in brate, ii da biberon
a stiut de la inceput ce trebuie sa faca cu sanul insa fiind papacios am capatat si niste rani asa ca dau suplimentar si la pompa si se pare ca ceva laptic incepe sa apara.
suntem fericiti si ii multumim Domnului pt binecuvintarile din viata noastra! Slava Domnului in toate! gasca!
-----
Mami de roza si de fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
maitreyi ete ca pe 23 septembrie sunt eu in cezariana, si chiar ma gandeam ce o sa fac pt ca am tel tau si o sa te stresez cu info
refacere rapida si bucurii de la print
fetele...pe mine nu ma treceti in lista cu 23 septembrie la ceza??!!
fulguta, o sa creasca bebelusa...asa aveam si eu impresia ca nu e suficient de mare...deci va avea in jur de 3000g, il ingras eu dupa aceea.
Eu azi am incetat sa mananc , beau ceai de anason si chimen si manac fructe, maine acelasi regim
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,38+
PETRU si mami de bomboana EMA
AMR 2 zile - 23 septembrie
crina-s spune:
Buna dragele mele
In primul rand am sa va multumesc mult pentru sustinere. A insemnat foarte mult pentru mine. Noi nu am avut acces la net in spital in cele doua saptamani, dar danaisa m-a tinut la curent cu tot ce s-a intamplat.
Acum suntem si noi acasa si incercam sa ne acomodam. Fetita e bine si eu ma refac destul de repede. Am avut si placenta previa anterioara si am pierdut vreo 2 l de sange la nastere. Doctora nu a vrut sa-mi spuna ca sa nu imi fac griji. Traiesc acum un vis frumos alaturi de printesa mea. Inca nu prea m-am dezmeticit. Am sa va arat si poze imediat ce le descarc.
Va felicit din tot sufletul pe toate mamicile care ati nascut. Sa va bucurati de copilasii vostri, sa fiti fericite si sanatoase.
Celor care urmeaza sa nasca va doresc nastere usoara!
Inca nu am timp sa citesc din urma, dar sper ca in curand sa intru sa va scriu povestea nasteri.
Mii de pupici!!!!!!!!!
Proaspata mamica de VERONICA ELENA 14.09.10
crina cu VERONICA ELENA
georgescu oana spune:
Crina , Mai3 ,refacere cat mai rapida i felicitari pentru mancaciosi
Simona scot si eu motatele
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 37s +
Martie-Aprilie
LoredanaB spune:
Mai3, Crina bine ati venit acasa!Ma bucur ca sunteti bine!!!
Lora nu te descuraja.Ai rabdare cu lapticul pana se regleaza.E important si starea ta psihica, agitatia si ingrijorarea nu ajuta deloc.Incearca sa dormi cat de mult posibil.
Nici Sophiei nu ii ajunge laptele meu de multe ori si ii dau completare cate 20-30 ml.Nu e mare tragedie.
Vad ca iar discutati de kg adunate in timpul sarcinii.O sa scapati de ele nici o grija.Aveam 78 kg cu o zi inainte sa nasc iar cand am iesit din spital 71. Mai am de dat jos pana la 64.Burta imi scade pe zi ce trece.Nu ma stresez acum din cauza kg , trebuie sa ma hranesc bine ca sa am laptic.Sincer va spun ca "vizitez" frigiderul si noaptea dupa ce o hranesc pe Sophie...ma stoarce de puteri.39+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua