Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Buna ziua tuturor mamicilor si viitoarelor mamici de septembrie - octombrie 2010!
Ma numesc Kristina si sunt o viitoare mamicuta de octombrie 2010.
Doresc sa ma alatur voua, si sper sa ma primiti si pe mine.

Bine ai venit K.A.T.!
Poti sa treci datele tale (UM, DPN, DN etc) ca sa te poata trece fetele in listutza.
Mamica de fetita sau baietel?

danaisa20 fericita 35+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Bine ai venit K.A.T.!!
Scrie repede 10 mesaje(orice ar contine) ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real!
Scrie si datele tale!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20
Vroiam sa va intreb daca vreuna dintre voi ati baut inainte de nastere (cam in ultima luna) ati baut ceai de zmeur? Am auzit ca e ff bun si ajuta in nastere.

danaisa20 fericita 35+
cu

Danaisa, eu am baut la prima sarcina din sapt 36 pana la 40 deci cam o luna dar nu stiu ce sa spun daca m-a ajutat sau nu...ca travaliul a fost de 12 ore si a decurs totul ff greoi, acum cine stie poate daca nu beam, ar fi fost si mai rau, mai ales ca am fost la un pas de a-mi face ceza de urgenta pt ca travaliul debutase cu ruperea membranelor si nu putea sta prea mult bebe fara lichid dar pana la urma a iesit de buna voie si a fost totul ok, oricum de data asta n-am mai baut.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Sorana, cand n-ai ce face, da-mi un semn ca as manca si eu vreo 5-6 praji, 4-5 sucuri si o cafeluta. Daca n-ai astampar in casa, poti sa-mi faci o vizita.

Noi tocmai am sosit acasa de la doftor. Degeaba sunt posesoare de halci de carne si delicatese din sunca, 21 de kg, daca micuta mea nu vrea sa ia in greutate. Nu stiu ce sa mai mananc sa puna si ea pe bucutze. Offf...
Dr. a zis ca ma duce cu sarcina aproape de termen, 10 octombrie. La urmatorul control facem un "exercitiu" la calul balan inainte de "olimpiada".

Luy, felicitari pentru bebic, sa cresteti mari si sanatosi!
Simona,

uta28 este 37+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Multumesc frumos de primire!
In burtica mea locuieste o fetita.
Data probabila a nasterii este 10 octombrie (10.10.2010)
Altceva ce sa mai scriu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Mai fetelor, mi-e asa dor sa stau la taclale cu voi!!!!! N-aveti idee! Da' recuperez io!

Ce stiti de Mai3?

Ghiocela, chichi e ultima pers. care ar fi vrut sa te faca sa te superi...cu siguranta altceva a vrut sa spuna, adica ea, ca s-a ingrasat mult, n-ar face poze neacoperita din cap pana-n picioare, precum femeile musulmance...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Multu tare! Pupam mamica de printesici mumusici!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Sorana, cand n-ai ce face, da-mi un semn ca as manca si eu vreo 5-6 praji, 4-5 sucuri si o cafeluta. Daca n-ai astampar in casa, poti sa-mi faci o vizita.

Noi tocmai am sosit acasa de la doftor. Degeaba sunt posesoare de halci de carne si delicatese din sunca, 21 de kg, daca micuta mea nu vrea sa ia in greutate. Nu stiu ce sa mai mananc sa puna si ea pe bucutze. Offf...
Dr. a zis ca ma duce cu sarcina aproape de termen, 10 octombrie. La urmatorul control facem un "exercitiu" la calul balan inainte de "olimpiada".

Simona,

www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Da de ce esti tu asa amarata? De unde stii ca nu creste bebelina? Ti-a facut eco? sau vreo sedinta de voodoo?

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Da, Chichi, am facut eco. Are doar 2.500 de game. Intr-o luna a luat extrem de putin. Probabil si din cauza racelii de care nu mai scap.

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Simona,

Da de ce esti tu asa amarata? De unde stii ca nu creste bebelina? Ti-a facut eco? sau vreo sedinta de voodoo?

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mesaj de la Magdy:Maria este bine,se hraneste cu sonda dar si la san,numai ca fiind mica nu are putere sa suga si adoarme repede. Eu inca mai am dureri,dar o sa treaca. Va pup.

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Multumesc Olivia!
Cred ca o sa incerc si eu si vom vedea ce se intampla...

danaisa20 fericita 35+
cu

Mergi la inceput