Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_25/ana_25.jpg)
ana_25 spune:
Ghiocela draga,daca mai zici o data ca te simti prost,vin la tine si-ti dau bataita (la posteriorul tau perfect!hi,hi
).
Hai nu mai supi,da??
Fistiq spor la plimbarit,numai sa nu-l faci pe Tudor pe strada!
Ana37+
Maia Elena
lu' mama
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
georgescu oana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Oana, ma bucur ca esti bine! ![]() Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Merci Lora si felicitari inca o data
![](pupic.gif)
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 37s +
Martie-Aprilie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fistiq/Fistiq.jpg)
Fistiq spune:
Anuto, chiar te-am visat ieri noapte ca nasteai. Stai linistita, era fetita Pina sa se intoarca doctorul dupa nu stiu ce instrument, deja Maia se nascuse. Eu plingeam de fericire si emotii
---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fistiq/Fistiq.jpg)
Fistiq spune:
Gata, plec din nou
M-a "invitat" sotul la Practiker. Poate ma aleg cu ceva bun
Am si eu aceeasi pofta de mincare nestavilita
---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+
donna79 spune:
Oana G. bine-ai revenit! Bravo pentru vestile bune!
Cami81, suna bine ideea cu ciocolata, cred ca imi dotez si eu bagajul cu ceva cioco, sau macar cu 1-2 batoane de cereale, cred ca ceva dulce ne-ar mai creste nivelul de energie.
Am vorbit acum 2 minute cu Simona, au mai amanat-o putin, cca o ora si jumatate, ca a intrat altcineva in operatie inaintea ei. Era calma (nefiresc de calma zice ea ), dar cam somnoroasa si infometata. Va tin la curent cu vestile noi
Donna 37+ cu
Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!
danaisa20 spune:
citat din mesajul lui ghiocela13 Multumesc ANA! dar ma simt prost acuma. Si apropos de teoria mea cu sucurile nu am vrut decat sa fac o gluma. Am vrut sa te cert nitel pe tine pt ca mi-e drag de tine. Tu esti cea mai prezenta si cea mai sufletista de aici. nu judec eu pe nimeni ce si cat mananca. a fost o gluma. mai ales ca sotul meu gateste zilnic mancaruri si deserturi de infulec pe nerasulflate. daca nu m-am ingrasat este doar noroc. scuze inca o data! Ghiocela ![]() ![]() |
Ghiocela sunt si eu de parerea ca nu ai de ce sa te simti prost!
![](pupic.gif)
Fiecare cu metabolismul ei! Nu cred ca vreuna din fetele de pe forum ar putea gandi ca tu te-ai abtinut de la diverse placeri culinare, doar ca sa nu iei prea multe kg sau sa nu faci celulita...
![](icon_smile_blush.gif)
Cred ca pt fiecare dintre noi, in aceste opt noua luni care au trecut, prioritar a fost numai si numai samburelul din burtica si sanatatea lui/ei.
Hai lasa gandurile negrea si mai da-i cu un paharel de must...
![](alcool.gif)
Tinem si noi pumnii stransi pt Luy si Simona! Sa le dea DD o nastere usoara si bebelusi sanatosi!
Vroiam sa va intreb daca vreuna dintre voi ati baut inainte de nastere (cam in ultima luna) ati baut ceai de zmeur? Am auzit ca e ff bun si ajuta in nastere.
danaisa20 fericita
![](gravida.gif)
cu
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_25/ana_25.jpg)
ana_25 spune:
citat din mesajul lui Fistiq Anuto, chiar te-am visat ieri noapte ca nasteai. Stai linistita, era fetita ![]() ![]() ---------------------------------------------- ![]() |
Yupii,bine ca era fetita!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Daca era baiat ma luai la bataie ca te-am lasat fara nora!
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Ana
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
K.A.T. spune:
Buna ziua tuturor mamicilor si viitoarelor mamici de septembrie - octombrie 2010!
Ma numesc Kristina si sunt o viitoare mamicuta de octombrie 2010.
Doresc sa ma alatur voua, si sper sa ma primiti si pe mine.
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Atunci de ce-o pusasi bre,nasa??? Daca n-o intereseaza! ![]() Ana ![]() ![]() ![]() |
Pai n-am pus-o....e nasa noastra de casatorie....si era altfel atunci....eu imi doresc s-o schimb....sotul e cu traditiile...oi nvedea. Stai sa nasc si vad eu cum ma-nvart!
![](pupic.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 2s
chichiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ghiocela13
Chichi acuma am vazut mesajul asta. cred ca spre mine bateai. am vazut ca mai multe fete au pos poze cu burticile goale si am zis sa pun si eu ca nu-i nimica. mai ales ca m-am gandit ca pe picasa le vezionam doar intre noi si de voi nu-mi este rusine. imi cer scuze! o sa le sterg. sorry! n-am vrut sa jignesc pe nimeni! Ghiocela ![]() ![]() |
Ghiocela n-a fost un post indreptat catre tine. Eram in mijlocul discutiei despre kg, ca suntem grase, c-am crescut, ca ne-a pleznit pielea... Evident nu toate. Nu am nici o pb cu pozele, as fi zis de cand s-au postat primele doar. Era doar parerea mea personala ca n-as face in primul rand poze eu cu mine. No offence! N-am vrut sa te simti in nici un fel! Felicitari c-ai reusit sa-ti mentii silueta!
![](floare.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 2s