Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

Ma bag la capitol nou.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sa savuram o intr-un nou capitol

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Neata mai fetelor...

Ma uit la Andrei cum doarme si ma gandesc cand or fi trecut, Doamne, 6 luni? Am emotii astazi, l-as tine numai in brate, sa il dragalesc si sa il pup tot, cand stiu ca acusi se face mare, si tot asa nostalgic o sa ma gandesc si in prima zi de scoala, si la primul buletin, si la majorat, etc, etc, etc... Atat de mult m-am rugat pentru un copilas, si mi-a dat Doamne Doamne inmiit, un copil sanatos, bun si frumos, si ii multumesc in fiecare zi pentru asta...

Scuzati melancolia...

Am facut si noi ieri vaccinul de 6 luni, si pentru ca doctorita de familie e in satul socrilor, nu am scapat si a venit soacra cu mine. Atata de tare ce m-a suparat, mi l-a luat din brate aproape cu forta si statea infoiata ca un curcan cu el. Cand sa il intepe, s-a bagat atata de tare sa il tina si ea pe Andrei, de parca el era Hercule, ca saracul copil se uita speriat cum stau 3 cotoroante pe el.. La prima intepatura nici nu s-a strambat mititelul, dar la a doua a inceput sa planga, si soacramea a inceput sa se lipeasca cu fata de fata lui sa il ogoiasca, parca eu eram din lemn... L-am tras efectiv de picioare ca sa il scot de sub ea sa il pot lua in brate sa il linistesc. Doamne, ce tare m-a enervat faza...

Si de aseara a inceput mititelul sa stranute des, ii curge si nasucul.. A dormit binisor, s-a trezit de cateva ori dar a adormit rapid inapoi, febra nu a facut. Sper sa ramanem la stadiul asta...

Am comandat si eu un tortulet dobos, sotul a facut ciocolata de casa, mai fac si o salata de crab cu porumb, sarbatorim astazi. Va servesc bineinteles si pe voi , am si o Tamaioasa din care am sa servesc si eu nitel S-a anuntat una din nasele lui andrei ca ne viziteaza, daca ma trezesc si cu socrii pe aici, o iau cu capul Imi bag picioarele si incui usa, serios daca nu...

Vroiam sa mai raspund unor mamici, dar ma duc mai intai sa fac branzica pentru andrei ca acusi se trezeste cu pofta de mancare
Meniul de azi:
para cu branzica
legume cu carnita de vitel
dovleac copt cu iaurt

Revin mai tarziu daca ma lasa sarbatoritul

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput