Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Ma bag si eu in discutia despre dormit, daca tot fac opinie separata de nevoie, nu de voie. Dupa cum stiti, alaptez. Inclusiv noaptea. De la des, la foarte des. Dar Irina doarme la ea in patut. Va imaginati voi scenariul, ea se trezeste, se foieste, maraie, eu o iau, o mufez, isi face plinul, se intoarce pe partea ailalta, o iau, o pun la loc in patut si asta de cate ori pe noapte vrea ea. As lua-o sa doarma cu mine, dar nu pot da patul la perete si n-am "opritor" pe partea ailalta, ca dorm singura. Si decat sa nu dorm de frica sa nu cada ea din pat, mai bine nu dorm de cat de des ma trezeste. Si nu, nu am nici cea mai vaga intentie sa-i scot mesele de noapte, nu pentru ca as avea eu vreo convingere impotriva teoriei, ci pentru ca Irina e suficient de slaba cat sa nu-mi permit sa-i scot vreo masa. Cred ca iar ma trezesc intreband si raman fara raspuns, mai e vreun pufulete care sa nu aiba inca 6 kg? Nu? Serios?! Cat despre diversificare, daca vreti sa va tavaliti pe jos de ras, va informez ca de ieri i-am introdus caisa... Stiu, suntem prin cretacic fata de voi, dar marturisesc ca mie personal nr 2 nu mi-a dat niciun pic de curaj sa grabesc diversificarea copilului meu cu fond alergic. NU i-am dat inca rosii, vinete, conopida, broccoli, varza, fasole, spanac, salata verde, banane, fructe de padure, capsuni, kiwi, ananas, branza, iaurt, smantana, unt, carne de vita/curcan/porc/oaie, peste, ou, cereale cu gluten, paine si/sau derivate si sunt sigura ca mi-au scapat multe. Ar fi fost mult mai simplu sa insir ce i-am dat, nu stiu de unde e entuziasmul asta creator pe capul meu.

lali, tin pumnii stransi sa fie ok David cu auzul.

haircut, felicitari pentru coltisor!

xela, esti tare, ai vreo juma de kil de rabdare si pentru mine? Pt Isa, ca pe Irina n-am motive sa ma enervez. M-ai omorat cu ce gatesti p-acolo, vezi ca ai multe vecine prin cartier, mi-e teama sa nu te trezesti cu mine la usa. Glumesc, acum sunt la cura, tin regimul pescaresc al lui lorex.

evyme, imi pare rau de problema cu piciorusele, sper sa se recupereze repede Sebi!

Sunt sigura ca mi-au mai scapat lucruri, nu mai gasesc nici timp, nici resurse pentru un "recuperat" adevarat. Noapte buna, va

de Isabela si Irina (februarie 2010)
Nikole,nu avem sub 6 kg noi,dar nici departe nu suntem....va urmam....succes la diversificare

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cuvintele au o putere mai mare decat bombele atomice, de aceea manuiti-le cu grija."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

Si noi dormim in patut, nu a dormit nici o noapte cu noi, chiar cand alaptam. Dar asta pentru ca ne permite el, altfel, probabil nu aveam de ales A, si patutul nostru e gol golut, nu are decat paturica de invelit in el...

Raportam si noi eritem fesier (adica niste bubite mici si rosii pe bucute, right?) Ma gandesc ca fie este de la pere/prune date aproape zilnic, fie de la ultimele chestii introduse: vitel/cereale cu gluten/curcan. Ce sa fie oare? Nu stiu ce sa scot. ma bate gandul sa nu ii mai dau cereale cu gluten si sa ii dau doar mar vreo cateva zile, fara alt fruct.

BF, mi-a placut de tine cu bebeii care iau casa la picior Noi inca nu mergem nici de-a busilea, ce sa zic de mers adevarat. Dar incet-incet ajungem si acolo

Evyme, habar nu aveam de faza cu laptele gratuit... ca de obicei, obligatiile sunt clare, insa drepturile ti le afli doar daca ai noroc...

Iaurt - de Danone am auzit si eu numai de rau, asa ca nu as sfatui. Eu ii iau din Billa/Cora din acela bio (pahar verde - tot in germana scrie pe el). E 2.6 lei parca si e foarte bun, il mananca fara comentarii deosebite. Are si o consistenta diferita de Danone, de exemplu. De la aceeasi firma mai au si branzica dulce,m-ar tenta mai incolo, dupa ce terminam cu branza calcica.

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Ce pot sa spun referitor la dormitul in patut....
Eu dupa cum stiti l-am pus pe teo sa doarma in patut din prima zi asa ca acolo doarme si acum.
Desi inca alaptez Teo doarme in patutul lui.
Ba chiar mi-am propus ca pe la un an sa-l las singur in camera
Sper sa-mi si iasa.

Poate am eu un fix dar eu consider ca locul meu e in pat langa sot.
Altfel daca 5-6 ani dormim separat sau cu copilul in pat cu noi, care mai e relatia de cuplu? Uite, eu de aici consider ca se ajunge la infidelitati si pana la urma pe buna dreptate.
Daca am deranjat pe cineva cu mesajul asta imi cer scuze, dar asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

stiu ca am spus noapte buna
dar revin cu o intrebare:

de ce trebuie fiarta carnea separat si apoi pusa in piure?

ca eu am fiert-o azi separat putin, apoi am adaugat legumele si mai departe au fiert impreuna..
ce are?

nikole, pt mama rabdatoare!
mai tzii si cura...de unde iti iei energia???

dulci,
de ce nu suni la banca sa-i intrebi pe ei?
vezi pe saitul lor, trebuie sa aiba un nr pt relatii cu clientii si acolo iti raspunde la orice intrebare! parol!

lillo,
imi amintesc din copilarie ca imi doream nespus sa dorm cu mama...dar...esti norocoasa ca ai dormit asa mult cu ea

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Intotdeauna exista o chichita care ei nu ti-o spun ,de aia !
Carnea trebuie fiarta separat si spumata Dupa ce nu mai lasa spuma o poti scoate si pune cu legumele sau mai tarziu poti strecura intai zeama si apoi pusa iar la fiert cu legumele

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Mai pun o data intrebarea,sper sa nu deranjez Ma intereseaza Internet Bankingul Ma gandesc ca nu e f diferit de la o banca la alta Nu rulez sume mari Imi intra lunar 800 lei si vreau sa pot achita facturile fara sa mai stau la cozi Nu stiti ce comisioane sunt ,cat platesti pt ca sa ai Internet Bankingul asta ? se merita ? cand mi-am facut cardul acum vreo 1 an si ceva mi s-a oferit ocazia dar atunci nu aveam nevoie si seful meu mi-a bagat in cap ca nu se merita ca ma usca de bani Nu vad cum Cine ma lamureste si pe mine ,please ?

mami de 2 ochi albastri
eu am la raiffeisen,platesc 10 lei pe luna pt internet banking,pot face orice tranzactie(plata,transfer)....iar comisionul bancii pt plati e de 3 lei

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cuvintele au o putere mai mare decat bombele atomice, de aceea manuiti-le cu grija."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara!

Si noi dormim in patut, nu a dormit nici o noapte cu noi, chiar cand alaptam. Dar asta pentru ca ne permite el, altfel, probabil nu aveam de ales A, si patutul nostru e gol golut, nu are decat paturica de invelit in el...

Raportam si noi eritem fesier (adica niste bubite mici si rosii pe bucute, right?) Ma gandesc ca fie este de la pere/prune date aproape zilnic, fie de la ultimele chestii introduse: vitel/cereale cu gluten/curcan. Ce sa fie oare? Nu stiu ce sa scot. ma bate gandul sa nu ii mai dau cereale cu gluten si sa ii dau doar mar vreo cateva zile, fara alt fruct.

BF, mi-a placut de tine cu bebeii care iau casa la picior Noi inca nu mergem nici de-a busilea, ce sa zic de mers adevarat. Dar incet-incet ajungem si acolo

Evyme, habar nu aveam de faza cu laptele gratuit... ca de obicei, obligatiile sunt clare, insa drepturile ti le afli doar daca ai noroc...

Iaurt - de Danone am auzit si eu numai de rau, asa ca nu as sfatui. Eu ii iau din Billa/Cora din acela bio (pahar verde - tot in germana scrie pe el). E 2.6 lei parca si e foarte bun, il mananca fara comentarii deosebite. Are si o consistenta diferita de Danone, de exemplu. De la aceeasi firma mai au si branzica dulce,m-ar tenta mai incolo, dupa ce terminam cu branza calcica.

Mie de la curcan mi-a facut urat,A. Si acum am trecut la piept de pui si e ok Nu le-ai introdus treptat ? un aliment nou la 3 zile ? asa iti poti da seam ala care iti face reactia urata

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Dulcineea eu am BRD-Net. Eu sunt f multumita de acest serviciu.
Serviciul este gratuit pt persoane fizice.
Nu platesc nici un comision pt plata facturilor daca aceste facturi le pot plati si la bancomatul brd de pe card.
La cele pe care nu le pot plati la bancomat cu cardul este un comision de 2 lei pt fiecare factura.
Sper ca m-am facut inteleasa.
Nu stiu cum e la alte banci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Dulcineea, cu IB-ul: in general, indiferent de banca ofertanta, IB-ul are cateva avantaje: nu mai stai la coada in sucursala pentru diverse operatiuni; verifici de acasa daca au intrat banii pe cont din diverse surse (nu mai mergi la bancomat de nspe ori); toate platile de utilitati sunt mai ieftine decat prin casieria bancii (comisionul e cam jumatate decat cel de la casierie), sau chiar gratis daca respectivul furnizor are cont deschis la banca ta; poti face schimburi valutare/depozite, cam ce iti trece prin minte pe-acolo.

Evident ca sunt si dezavantaje, printre care cel mai demn de mentionat este securitatea: un acces electronic la conturile tale (ca e pe baza de token sau pe baza de certificat electronic) inseamna implicit riscul ca cineva "binevoitor" sa obtina prin diverse tehnici IT-iste accesul la conturile tale. Inclin sa cred ca la noi acest risc este inca mic, insa nu e de neglijat problema pe viitor.

Referitor strict la BT, parca imi aduc aminte ca cineva spunea ca este ingrozitor de complicat de utilizat, insa nu sunt sigura, mai intreb o data si revin. Foarte simple si user-friendly mi se par cele de la Unicredit si Alpha (si Citi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Cred ca iar ma trezesc intreband si raman fara raspuns, mai e vreun pufulete care sa nu aiba inca 6 kg?

evyme, imi pare rau de problema cu piciorusele, sper sa se recupereze repede Sebi!

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Nepotica mea a avut 6 kg pana la un an, desi manca LP si a fost diversificata cu succes de la 4 luni. Si a fost in urma rau cu greutatea pana anul asta, cand a inceput sa recupereze. Deci... rabdare! Daca nu prezinta alte probleme de sanatate nu cred ca ia de ce sa te ingrijorezi prea tare!
Multam si de incurajare!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Mai pun o data intrebarea,sper sa nu deranjez Ma intereseaza Internet Bankingul Ma gandesc ca nu e f diferit de la o banca la alta Nu rulez sume mari Imi intra lunar 800 lei si vreau sa pot achita facturile fara sa mai stau la cozi Nu stiti ce comisioane sunt ,cat platesti pt ca sa ai Internet Bankingul asta ? se merita ? cand mi-am facut cardul acum vreo 1 an si ceva mi s-a oferit ocazia dar atunci nu aveam nevoie si seful meu mi-a bagat in cap ca nu se merita ca ma usca de bani Nu vad cum Cine ma lamureste si pe mine ,please ?

mami de 2 ochi albastri
eu am la raiffeisen,platesc 10 lei pe luna pt internet banking,pot face orice tranzactie(plata,transfer)....iar comisionul bancii pt plati e de 3 lei

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Multumesc de raspuns !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput