Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am adormit pisicutza urlatoare (ca mai nou face ca tarzan in jungla de-mi suna apa-n cap, o sa zica vecinii c-o schingiuesc)
am descoperit ieri ca-i place scarpinata pe spate (ca ta'su), asa usor cu unghiile prin bluzitza si asa a adormit-o acum

Simpli,
daa..exact! puritatea...si mirosul as adauga..ambele se duc cu timpul..

NOAPTE BUNA FETELOR!
Ma duc langa ingelus (cum o alinta tati)

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

N B ,Lorex !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Miremia,delfita doarme cu voi sau in patutul ei?sper ca nu deranjez cu aceasta intrebare....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cuvintele au o putere mai mare decat bombele atomice, de aceea manuiti-le cu grija."

Acum doarme NUMAi cu noi. A avut o perioada (scurta) cand a dormit in patut si o perioada cand a dormit jumatate de noapte in patut. Am incercat sa o pun in patut de vreo 2 ori in ultima perioada dar s-a foit pana s-a trezit, plus mai e si ta-su cu vesnicul..."las-o ca e mica".
Mi-am propus sa ajung curand in ikea sa-i iau un cos pt jucarii, sa le mut pe toate acolo si sa se mute ea singura in patut. Acum o sa vedem ce iese....

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Si la noi patutul lui e mai mult plin cu jucarii

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Mai pun o data intrebarea,sper sa nu deranjez Ma intereseaza Internet Bankingul Ma gandesc ca nu e f diferit de la o banca la alta Nu rulez sume mari Imi intra lunar 800 lei si vreau sa pot achita facturile fara sa mai stau la cozi Nu stiti ce comisioane sunt ,cat platesti pt ca sa ai Internet Bankingul asta ? se merita ? cand mi-am facut cardul acum vreo 1 an si ceva mi s-a oferit ocazia dar atunci nu aveam nevoie si seful meu mi-a bagat in cap ca nu se merita ca ma usca de bani Nu vad cum Cine ma lamureste si pe mine ,please ?

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Ma bag si eu in discutia despre dormit, daca tot fac opinie separata de nevoie, nu de voie. Dupa cum stiti, alaptez. Inclusiv noaptea. De la des, la foarte des. Dar Irina doarme la ea in patut. Va imaginati voi scenariul, ea se trezeste, se foieste, maraie, eu o iau, o mufez, isi face plinul, se intoarce pe partea ailalta, o iau, o pun la loc in patut si asta de cate ori pe noapte vrea ea. As lua-o sa doarma cu mine, dar nu pot da patul la perete si n-am "opritor" pe partea ailalta, ca dorm singura. Si decat sa nu dorm de frica sa nu cada ea din pat, mai bine nu dorm de cat de des ma trezeste. Si nu, nu am nici cea mai vaga intentie sa-i scot mesele de noapte, nu pentru ca as avea eu vreo convingere impotriva teoriei, ci pentru ca Irina e suficient de slaba cat sa nu-mi permit sa-i scot vreo masa. Cred ca iar ma trezesc intreband si raman fara raspuns, mai e vreun pufulete care sa nu aiba inca 6 kg? Nu? Serios?! Cat despre diversificare, daca vreti sa va tavaliti pe jos de ras, va informez ca de ieri i-am introdus caisa... Stiu, suntem prin cretacic fata de voi, dar marturisesc ca mie personal nr 2 nu mi-a dat niciun pic de curaj sa grabesc diversificarea copilului meu cu fond alergic. NU i-am dat inca rosii, vinete, conopida, broccoli, varza, fasole, spanac, salata verde, banane, fructe de padure, capsuni, kiwi, ananas, branza, iaurt, smantana, unt, carne de vita/curcan/porc/oaie, peste, ou, cereale cu gluten, paine si/sau derivate si sunt sigura ca mi-au scapat multe. Ar fi fost mult mai simplu sa insir ce i-am dat, nu stiu de unde e entuziasmul asta creator pe capul meu.

lali, tin pumnii stransi sa fie ok David cu auzul.

haircut, felicitari pentru coltisor!

xela, esti tare, ai vreo juma de kil de rabdare si pentru mine? Pt Isa, ca pe Irina n-am motive sa ma enervez. M-ai omorat cu ce gatesti p-acolo, vezi ca ai multe vecine prin cartier, mi-e teama sa nu te trezesti cu mine la usa. Glumesc, acum sunt la cura, tin regimul pescaresc al lui lorex.

evyme, imi pare rau de problema cu piciorusele, sper sa se recupereze repede Sebi!

Sunt sigura ca mi-au mai scapat lucruri, nu mai gasesc nici timp, nici resurse pentru un "recuperat" adevarat. Noapte buna, va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Piticul doarme mai mult la el in patut dar dupa prima trezire ramane cu noi. Oricum noi avem un musafir permanent in pat, pe fiica-mea dar asa bine dormim cu ea, ca pana nu cere singura camera ei si pat separat eu nu o mut. Eu am dormit cu mama pana in anul 3 de facultate asa ca nu ma grabesc...

Mergi la inceput

Lillo, , aveam o intrebare pentru tine in mesajul anterior, dar se pare ca a scapat la "paste". Cum merge integrarea la gradi?

Mergi la inceput

Mea culpa, conopida i-am dat, acum mi-am amintit. Restul, nu.

Mergi la inceput

Cata, ne mai citesti? Sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

stiu ca am spus noapte buna
dar revin cu o intrebare:

de ce trebuie fiarta carnea separat si apoi pusa in piure?

ca eu am fiert-o azi separat putin, apoi am adaugat legumele si mai departe au fiert impreuna..
ce are?

nikole, pt mama rabdatoare!
mai tzii si cura...de unde iti iei energia???

dulci,
de ce nu suni la banca sa-i intrebi pe ei?
vezi pe saitul lor, trebuie sa aiba un nr pt relatii cu clientii si acolo iti raspunde la orice intrebare! parol!

lillo,
imi amintesc din copilarie ca imi doream nespus sa dorm cu mama...dar...esti norocoasa ca ai dormit asa mult cu ea

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput