Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Mai devreme cand scriam mesaju si am zis ca stiu cazuri era socru la mine a venit sa o vada pe asta mica,era vb de cumnata mea care si acum doarme cu fiisa in pat desi face in dec 5 ani,mi se pare cam mult totusi,desi fiecare face cum crede de cuviinta dar sa fim seriosi ca suntem oameni maturi in toata firea cu copilu langa e grele de multe chestii plus ca mie sincer mi-ar fi un pic rusine,mai trag un fas ceva treb sa stie copilu sau mai nasol (depinde de sexu copilului) fata in somn sa dea de "cocoselu lu tatii"sau vara baietelul sa se uite in maieu meu ca na e cald,adevarat e baiatu lu mama dar totusi de la o anumita varsta chiar daca a supt de acolo nu mai treb sa se uite.Ma scuzati daca am aberat pe aici si dati-mi ignor.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Miremia,delfita doarme cu voi sau in patutul ei?sper ca nu deranjez cu aceasta intrebare....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cuvintele au o putere mai mare decat bombele atomice, de aceea manuiti-le cu grija."

Acum doarme NUMAi cu noi. A avut o perioada (scurta) cand a dormit in patut si o perioada cand a dormit jumatate de noapte in patut. Am incercat sa o pun in patut de vreo 2 ori in ultima perioada dar s-a foit pana s-a trezit, plus mai e si ta-su cu vesnicul..."las-o ca e mica".
Mi-am propus sa ajung curand in ikea sa-i iau un cos pt jucarii, sa le mut pe toate acolo si sa se mute ea singura in patut. Acum o sa vedem ce iese....

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ioana,parerile sunt impartite si bineinteles fiecare face ce doreste,eu am auzit si cazuri de care dai tu exemplu dar am auzit si invers....cred eu ca tine si de copil si de parinte.....
pt ca mi-ai spus cum ai mutat-o in patut....la noi lucrurile nu sunt asa simple...doar daca e ffff obosita ar adormi singura,in rest tzitzi rules.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cuvintele au o putere mai mare decat bombele atomice, de aceea manuiti-le cu grija."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Miremia,delfita doarme cu voi sau in patutul ei?sper ca nu deranjez cu aceasta intrebare....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Acum doarme NUMAi cu noi. A avut o perioada (scurta) cand a dormit in patut si o perioada cand a dormit jumatate de noapte in patut. Am incercat sa o pun in patut de vreo 2 ori in ultima perioada dar s-a foit pana s-a trezit, plus mai e si ta-su cu vesnicul..."las-o ca e mica".
Mi-am propus sa ajung curand in ikea sa-i iau un cos pt jucarii, sa le mut pe toate acolo si sa se mute ea singura in patut. Acum o sa vedem ce iese....

AMR 6 kg
spor la cumparaturi....si sa iti iasa mutarea....si noi o sa incercam treptat sa o punem in patut,dar cred ca atata timp cat alaptez nu voi reusi mare lucru,pt ca noaptea se trezeste de 2-3 ori sau mai des...cand cum ....si are somnul usor

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:

Ioana,parerile sunt impartite si bineinteles fiecare face ce doreste,eu am auzit si cazuri de care dai tu exemplu dar am auzit si invers....cred eu ca tine si de copil si de parinte.....
pt ca mi-ai spus cum ai mutat-o in patut....la noi lucrurile nu sunt asa simple...doar daca e ffff obosita ar adormi singura,in rest tzitzi rules.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Sunt total de acord cu tot ce zici tu,am observat ceva ca mai toate care alaptati bebeii sunt dependenti de mamici si titi si asta e ceva f frumos acum ca eu am avut ghinionu sa nu mai am laptic suficient si ea sa nu mai vrea sanul asta e,sanatosi sa fim cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

AMR 6 kg
spor la cumparaturi....si sa iti iasa mutarea....si noi o sa incercam treptat sa o punem in patut,dar cred ca atata timp cat alaptez nu voi reusi mare lucru,pt ca noaptea se trezeste de 2-3 ori sau mai des...cand cum ....si are somnul usor

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Succes si voua cu mutatul!
Sa vad daca doarme in patut cat de des o sa vrea sa suga....acum suge des noaptea si ma gandeam ca poate o face pt ca simte mirosul de tzitzi in apropiere. Deschide gura ca un pui de vrabie si se indreapta catre tzitzi, dimineata se trezeste cu laptic uscat la gura si cu scame de imi vine sa o mananc cand o vad.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

helau si noi la drum de seara

zi normala azi,plus ceva cumparaturi, dar cu tati, deci lejeeeer.asta dupa o noaptee....de jiji pare mic copil (asa cum si e,nu?).ca suge/ia tzatza non-stop nu-i bai,dar daca mai si tzipa,nu vrea sanul si se zbate pana se trezeste, o trezeste si pe ana, sa te tzii..dar, cum spuneam, azi a fost normal,deci..."trece toate"
aaa, si azi a fost zi de "ma-ma-ma" de ne-a auzit tot cartierul si io nu mai puteam....faceam inima aia de 7 kile de zicea vikinga

ALEXUTZZA, sorry de avantul revolutionar, normal ca tu te uitaseshi, deh, m-am ambalat sa sar cu ajutoru' inaintea neuronului plapand. si cu doctorii, au zis fetele, zic si io: mergeam la CMU, pana la 6 luni, ca era pachetul cu nasterea si aveam gratis. dar am inscris-o pe ema (ambele fete, de fapt) si la o dr. de familie "de stat", ca sa fie undeva, cica pentru "retzete gratuite, vaccinuri, trimiteri". so far, nik nu e gratis, asa cum ma asteptam. cum o sa fac de acum incolo: orice urgentza merg ziua la CMU/orice clinica privata care imi raspunde la telefon si are pediatru liber. Medlife au clinica de pediatrie separata in grivitzei, camera de garda, 24 de ore. cei mai buni pediatri de urgentze se zice ca sunt la grigore alexandrescu, dar sper sa nu ajungem acolo niciodata (am fost cu ana la 2 ani)horror spitalu', doctorii...buni,dar...am ramas cu sechele.

LOREX, scuze de baatut campii cu gratie si ramas fara raspuns concret. vad ca a papat lapte, ceea ce vroiam sa zic si eu. am votat si pomu', mai ales ca imi trezeste ceva amintiri faine de prin copou

SIMPLICITY, nu stiu daca e sondaj, dar ma bag si eu: eu ma duc la ema dupa prima trezire de seara. adik dupa baie se culca la ea in camera/patutz sau pat mare (ce, numa' jiji sa aiba?), si acolo raman pana dimineatza la 6 (si, probabil pana la...tz ani, cand se va culca cu ana). nu doarme cu noi in pat, ca mai e si ana. insa cand merg eu la ema in camera se scoala si ana, de cele mai multe ori si intreaba daca poate veni in locul meu langa tati, gaseste ea motiv (tuna, ploua tare pe velux, a visat urat, etc). dar si daca nu se trezeste nici una prea multe ore....ma scol si ma duc sa vad "de ce", sa o invelesc pe ana, deci....noi suntem destul de "la comun" cu copiii, nu facem des baie toti 4 ca japonezii (ca sa unim familia), dar daca am avea o cada mare, mare, cine stie?

DANYELANA, eu i-am dat vanata, 2 cubuletze cred ca au alunecat din ghiveciul de legume, dat saptamana trecuta. adik am vrut sa pasez doar restul de legume(morcov,dovlecel, conopida, rosii, ardei,ceapa), dar vanata era taiata cubuletze si..s-a inmuiat cam tare. oricum, era curatzata de coaja, de semintze, ca dovlecelul. parca am vazut si pe wholesomebabyfood ca e ok de la 8 luni, dar nu-s sigura. o sa ma uit

multumim de "aprecieri" la program. e, asa cum am zis, "in principiu", dar incerc sa ma tin de el, macar la orele de somn, ca sa evitam maraiala de oboseala

BF,daca vecina a fost prin Florida, poate recomanda o cazare, alte "tips". vorbim pe PM, ca sa nu deranjam fetele cu asta

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

va recomand un film,care mie personal mi s-a parut bun....Ghost of girlfriends past(2009)

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

l-am vazut
is cam la zi cu filmele:)
acum m-a prins un serial de pe tvr1
"tess"

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Cris.D, nu ne deranjati deloc
si eu as vrea sa aud detaliile cu SUA, alea alea...

si merci de vot

ioana,
si care-i problema daca se doarme pana mai tarziu cu copilul
eu nu vad asta o problema
oricum, ziceam ca doarme cu mama, nu si cu tati
tati...pe canapea

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex
ioana,
si care-i problema daca se doarme pana mai tarziu cu copilul
eu nu vad asta o problema
oricum, ziceam ca doarme cu mama, nu si cu tati
tati...pe canapea

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Pt mine este o problema varsta de 4-5 ani care deja mi se pare prea mult,dar fiecare e liber sa faca ce crede si cum crede ,daca tati vrea sa doarma atatia ani pe canapea e problema fiecaruia.

Mergi la inceput