Prietene la bine si la greu - 54

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Referitor la "sfaturile" socrilor
Ai mei socrii , cand se intampla sa ma prinda cu fata in curte (pt ca intru si ies in viteza), ma tot bombardau cu ideea lor fixa sa tin fata de maini sa mearga, "nu vezi ca aia mica a vecinilor merge singura de o luna "(fetele fiind nascute la 3 zile diferenta), si le raspundeam si eu cu "o fi prins putere fata de la sarmalele mancate de Pasti"....pt ca DA, masa-mare se "lauda" ca i-a dat fetii sarmale de paste, si de atunci ai da sa guste din tot ce mananca ei..........oameni nebuni.
EEEE..de duminica, de cand le-am zis ce mi-au spus la BE nu mi-au mai dat niciun "sfat", pt ca ca s-a luat si sotul de ei sile-a interzis sa se mai bage in cresterea copilului

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Andre si noi am avut asa bubite si am fost la spital degeaba, ca ne-au zis ceea ce ne spusese si o farmacista, ca sunt ciupituri de insecta si sa dam cu Fenistil sau Advantan.Am dat cu amandoua alternativ si s-au uscat in 3-4 zile, dar varfurile alea uscate si acum se mai simt

Ma duc si eu la un mic...cat mai prind

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Andre si noi am avut asa bubite si am fost la spital degeaba, ca ne-au zis ceea ce ne spusese si o farmacista, ca sunt ciupituri de insecta si sa dam cu Fenistil sau Advantan.Am dat cu amandoua alternativ si s-au uscat in 3-4 zile, dar varfurile alea uscate si acum se mai simt
Iti multumesc frumos , cam asa arata si bubele copilei. Merg deseara cu ea la farmacie, sigur primesc ceva bun. Am citit pe forumurile de aici si pediatrii dau crema cu cortizon, nu vreau asa ceva. Mi se pare mie sau sunt mai prezenta aici, singura cu copila? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

A iesit si al 5-lea dinte dupa 2 luni de chin. Sa vedeti acum muscaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Acum nah, sa-mi laud si eu baietii: au stat 2h afara, a dormit banditul, i-a dat tati apa cand s-a trezit. Numai ca i se facuse foame, normal. I-am facut la babycook (Andre) o ciorbita cu carnita de manzat, am acrit-o cu cateva picaturi de lamaie. S-a lins Praslea pe botic.. I-am pastrat o portie si pt maine. Acum se joaca cu o sticla goala, o telecomanda si ...o chestie din aia de masurat retractabila ( mama ma-sii de neuron...ce "lipsus am").

Multu de info privind tinutul de manuta si Raluci pt curatatul urechilor. Eu sunt maiestra in otite de toate felurile...intr-un timp eram dependenta de betisoare. La Mtei insa folosesc prosopelul si la cateva zile curat pavilionul extern.

Incerc sa trimit si putin mai tarziu sa fac si eu bilantul la 9 lunitze.

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Mi se pare mie sau sunt mai prezenta aici, singura cu copila?

ce inseamna sa nu ai stresul pe cap

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Mi se pare mie sau sunt mai prezenta aici, singura cu copila?

ce inseamna sa nu ai stresul pe cap

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

si eu zic la fel

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Fete dragi, imi place cum v-ati pus pe despicat firul vaccinului ROR in patru! Multumesc, Diana pt linkuri, le-am deschis si ma apuc sa le citesc. Mi-e rusine, dar recunosc ca deseori prefer sa lansez aici o intrebare decat sa incep sa caut singura, sistematic. Asta pt ca primesc link-uri si info repede si nu mai pierd timp cautand.
Si eu, cam ca Monis, de fapt caut sa ma conving ca e bine sa fac vaccinurile astea. Ca sa nu le fac, nu cred ca se va intampla.

Bine ati venit, Lumi si Angi, sper sa va placa de (si cu) noi.

Dankutza, ma bucur sa aud de asa progrese, cu asa viteza. Ana recupereaza si ea rapid, zic eu, de ex, in 2 saptamani fara ham a ajuns sa stea in fund destul de bine (tot cade, dar dupa cateva minute bune), se deplaseaza pe burta si inainte, si inapoi si, de azi incepand, sta in 4 labe. Eu zic ca recupereaza repede, da-ti seama ce viteza va avea Pinky, ajutata de kinetoterapie.

Dana.n, si Ana are tentative de a ma lovi. Si nu imi explic de unde a putut copia gestul, ca de la noi clar nu. Noi suntem calmi amandoi. De aceea tind sa cred ca e instinctual cumva, un reflex. Si noi trebuie sa venim cu disciplina si sa ii invatam autocontrolul . De carpele alea de care zici, sunt tare faine. Asa folosea cosmeticiana la care mergeam intr-o vreme, ce senzatie misto cand ma spala pe fata cu ele.

ionela, frumoasa urarea cu datul cafelei in foc. Din pacate, am ajuns la tanc si nu a dat in foc, m-a trezit pitica de la 5.

Diana, inca o data pt raspunsuri. Ma bucur ca ne-ai dat vesti bune si despre sanul blocat. Ceea ce ma duce cu gandul la alaptare si sunt curioasa daca te-ai mai gandit la LLL, sa te acreditezi?

Andre, mamica pe baricade, cum te descurci? Am un feeling ca o sa ne scrii ce soir ca ti-a placut mult si ca mai vrei. Desi sunt mult mai obositare zilele in care stau pana seara tarziu singura cu prichinduta, mi se pare ca au un farmec anume, facem ce vreau eu, cand vreau, uneori ma prostesc rau de tot cu ea, o iubesc si pupilesc in toate felurile, ceea ce nu mi-as permite cu spectatori.

Monis, la GNR merge Aida de la dovlecei. Are bilete la tribuna VIP, poate o ochesti pe acolo.

Ralu, chestia retractabila de masurat o fi ruleta?
Dai tu vina pe bietul neuron, dar ai scos o definitie ca la carte! Cum se face supa in beibicuc? Multumesc!

Ce de postari de la Andre! Sa tot ramana singura, ca noua ne prieste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Ruletaaaaa, gata, m-a izbit!!! Cata bucurie

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Diana, eu nu ma descurc in cele 2 site-uri cu medicamentele si alaptarea, de aceea te rog sa ma ajuti, daca ai timp.

Eu am alergie la nesomn/oboseala, de cativa ani asa, cand mi-e somn rau ma apuca stranutul si stranut si de 30-40 de ori, simt ca innebunesc de nervi cand patesc asta. Plus ca imi curge nasul ca robinetul.
De cateva zile a revenit alergia, probabil de la oboseala acumulata. E rau ca ma abtin cu greu sa nu stranut noaptea, in timp ce alaptez fetita, imi frec nasul in toate felurile, alteori o mai intrerup din mancat, plec, stranut, imi suflu nasul, revin, continui alaptatul etc, o placere nu alta.
Daca imi pun picaturi in nas se remediaza situatia, dar pe toate prospectele de picaturi pe care le am eu in casa (Olynth, Muconasal spary) zice ca nu s-au facut teste pt administrare in timpul alaptarii.

De disperare, de 2 zile am inceput sa folosesc Muconasal spray. Am cautat pe site-urile alea atat medicamentul, cat si substanta (tramazolinum), dar cred ca nu m-am priceput ca nu am gasit.

Multumesc!

Mergi la inceput